Follow us

Τα μυστικά του στυλ της Δούκισσας Νομικού

Αναλύουμε τις εμφανίσεις της και σου δίνουμε tips για το αντιγράψεις. Από τον Γαβριήλ Νικολαΐδη

Τα μυστικά του στυλ της Δούκισας

Αναλύουμε τις εμφανίσεις της και σου δίνουμε tips για το αντιγράψεις

Η Δούκισα είναι ένα κορίτσι που αγαπάνε οι γυναίκες και λατρεύουν οι άντρες. Η ίδια έχει τις αναλογίες και το κάλλος για να υποστηρίξει πολλά διαφορετικά στυλ! Ως κορίτσι της πασαρέλας μπορεί να υιοθετήσει όλα τα νέα trends αλλά ως κορίτσι της διπλανής πόρτας μπορεί πολύ εύκολα να τα φέρει στα δικά της μέτρα και να προσαρμόσει στο προσωπικό της στυλ! Έτσι μπορεί για ένα εξώφυλλο να μεταμορφωθεί σε ό,τι της ζητήσει ο φωτογράφος της αλλά σε μια βραδινή έξοδο να φοράει ένα τζιν και ένα απλό T-shirt.

Το μάξι αέρινο φόρεμα

Τα μυστικά του στυλ της Δούκισσας Νομικού

Το καλοκαίρι που μας πέρασε το μάξι φόρεμα κυριάρχησε στις περισσότερες κολεξιόν και βέβαια ήταν αναπόσπαστο κομμάτι της γκαρνταρόμπας για κάθε fashionista. Η Δούκισσα ξέρει πως (και που) να το φορέσει σωστά. Στις παραπάνω φωτογραφίες τη βλέπουμε να υιοθετεί την τάση με ασύμμετρο τυρκουάζ φόρεμα Maria Patelis και μάξι τουαλέτα Mi-Ro. Τα φορέματα του συγκεκριμένου στυλ απαιτούν ζωνάκι στη μέση για να δίνουν σχήμα κλεψύδας στη σιλουέτα και να αναδεικνύουν το μπούστο. Δείχνουν καλύτερα με ψηλοτάκουνα αλλά μπορούν να συνδυαστούν και με φλατ, για παράδειγμα στις καλοκαιρινές διακοπές.

Οι ρετρό αναφορές

Τα μυστικά του στυλ της Δούκισσας Νομικού - εικόνα 2

Η Δούκισσα ξέρει πως να μπλέκει ρετρό αναφορές στο στυλ της χωρίς όμως να μεταμορφώνεται σε pin up girl. Οι ψηλόμεσες μίντι φούστες είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ντουλάπας της και της ταιριάζουν υπέροχα αφού αγκαλιάζουν τις καμπύλες της δίνοντας class στο σεξαπίλ της. Συνήθως θα την δεις με nude, λιτές γόβες που λειτουργούν ουδέτερα στο σύνολο αλλά βοηθούν το πόδι να δείχνει πιο καλλίγραμμο. Αποτελούν ιδανική επιλογή για τις μίντι φούστες αφού κάνουν τις γάμπες πιο ψηλόλιγνες.

Διάβασε περισσότερα στη σελίδα ii

Τα basic κομμάτια

Τα μυστικά του στυλ της Δούκισσας Νομικού - εικόνα 3

Είναι πολύ σημαντικό για κάθε γυναίκα να έχει στη ντουλάπα της τα basic κομμάτια και να τα ανανεώνει κάθε φορά με διαφορετικά αξεσουάρ. Το λευκό πουκάμισο, το μαύρο παντελόνι, τα μαύρα peep toes και το μαύρο σακάκι είναι πολυχρηστικά κομμάτια που σου δίνουν τη δυνατότητα να επενδύσεις σε νέα trends και βέβαια να τα ανανεώνεις με τα σωστά αξεσουάρ, όπως για παράδειγμα κάνει η Δούκισσα με ένα ενυπωσιακό φουλάρι ή ένα clutch. Τα basic κομμάτια σου επιτρέπουν να πειραματιστείς με πιο τολμηρά αξεσουάρ και βέβαια είναι ο σύμμαχος της κάθε recessionista για να μην ξεπερνά το budget της.

Το LBD
Τα μυστικά του στυλ της Δούκισσας Νομικού - εικόνα 4

Το απόλυτα θεμελιώδες κομμάτι για κάθε γυναίκα, το LBD μπορεί να σε βγάλει από τη σύσκολη θέση ανα πάσα στιγμή όταν δεν ξέρεις τι να φορέσεις! Ανάλογα με το στυλ, σου μπορείς να είσαι μίνιμαλ συνδυάζοντας το μόνο με ένα ζευγάρι nude ή μαύρες γόβες η να παίξεις με τα αξεσουάρ της σεζόν όπως είναι τα υπερμεγέθη κολιέ και τα chanky bangles. Το μαύρο φόρεμα είναι ένας καμβάς πάνω στον οποίο καλείσαι να παίξεις και να αποφασίσεις αν θα το κάνεις εντυπωσιακό, κομψό, υπερβολικό ή βαρετό... Μια εύκολη λύση είναι φυσικά και το color block στα αξεσουάρ συνδυάζοντας τσάντα και παπούτσια σε έντονα χρώματα.

Διάβασε περισσότερα στη σελίδα iii

Μιλώντας με τη Δούκισσα μας είπε ότι από τα πιο αγαπημένα της κομμάτια αυτή την περίοδο είναι αυτό το τζιν που έχει πάρει από το Topshop το οποίο μπορεί να συνδυάζει τόσο με απλά sneakers όπως τα συγκεκριμένα της φωτογραφίας (τα οποία είναι επίσης Topshop) αλλά και με ένα ζευγάρι γόβες για να βγει το βράδυ.

Αγαπημένο της κατάστημα αυτή την περίοδο είναι το H&M αλλά λατρεύει και διάφορα vintage κομμάτια που βρίσκει σε μικρά μαγαζιά του κέντρου. Το καθημερινό στυλ της Δούκισσας είναι πολύ απλό, χωρίς υπερβολές, άνετο και πρακτικό.

Τα μυστικά του στυλ της Δούκισσας Νομικού - εικόνα 5

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ