Follow us

Πώς φορούν οι stars το δέρμα;

Jennifer Lopez, Olivia Palermo, Katie Holmes, Nicole Richie, Kim Kardashian, Heidi Klum, Rosie Huntington, Jessica Alba, Malin Akerman, Vanessa Paradis: Κλέψε τα μυστικά τους για να εφαρμόσεις σωστά την τάση!

jessica_alba_def

Kλέψε τα μυστικά τους για να εφαρμόσεις σωστά την τάση!


Από τις πιο hot Φθινοπωρινές τάσεις, το δέρμα έχει κυριαρχήσει στο street style και έχει (δικαίως) αναγνωριστεί ως Φθινοπωρινό must σε κάθε του εκδοχή. Για να πάρεις ιδέες και να το φορέσεις σωστά φέτος, η Miss Bloom συγκέντρωσε τα καλύτερα style μυστικά των stars και σου τα παρουσιάζει.

To leather jacket:


Το δερμάτινο jacket δεν πρέπει να λείπει από καμία γκαρνταρόμπα. Πρόκειται για ένα πολυδιάστατο και κυρίως διαχρονικό fashion item που φοριέται με την ίδια ευκολία το πρωί και το βράδυ, με τζιν και με φόρεμα, με φούστα ή παντελόνι και άρα αποτελεί αυτό που θα λέγαμε "σίγουρη επένδυση". Να μερικές ιδέες για το πως μπορείς να το φορέσεις:

Πώς φορούν οι stars το δέρμα;
H Rosie Huntington συνδυάζει το δερμάτινο τζάκετ της με κόκκινο skinny παντελόνι και boho μποτάκια, δημιουργώντας το τέλειο mix για μια χαλαρή βραδινή έξοδο

Πώς φορούν οι stars το δέρμα;  - εικόνα 2
H Jessica Alba το συνδυάζει με 50’s φόρεμα και retro πέδιλα ισορροπώντας τo rock χαρακτήρα του jacket με το girly ύφος των υπόλοιπων κομματιών.

Πώς φορούν οι stars το δέρμα;  - εικόνα 3
Η Kim Kardashian λέει ναι στο double leather και αποδεικνύει ότι «ο τολμών νικά» σε θέματα στυλ!

Δες ιδέες για το πως θα φορέσεις το δερμάτινο φόρεμα στη σελ. ii


Το δερμάτινο φόρεμα:

Φέτος το leather dress καθιερώθηκε δυναμικά και πλέον όλα τα brands έχουν κυκλοφορήσει τη δική τους εκδοχή. Σϊγουρα δεν είναι ό,τι πιο εύκολο να βρεις το σχέδιο που θα κολακέψει περισσότερο το δικό σου σωματότυπο αλλά η ποικιλία είναι πια τόσο μεγάλη που σίγουρα με λίγο ψάξιμο θα καταλήξεις στο τέλειο κομμάτι.

Πώς φορούν οι stars το δέρμα;  - εικόνα 4
Η Heidi Klum δεν αρκέστηκε απλά στο δερμάτινο φόρεμα αλλά επέλεξε και τη statement εκδοχή του. Εσύ θα μείνεις στο κλασικό little black dress;

Πώς φορούν οι stars το δέρμα;  - εικόνα 5
Η Jennifer Lopez ψηφίζει sexy μακρυμάνικο και στενό και της πηγαίνει τέλεια!. Σημείωσε ότι γι' αυτή την επιλογή οι μυτερές γόβες θεωρούνται must (αν είναι λουστρινένιες ακόμα καλύτερα!)

Πώς φορούν οι stars το δέρμα;  - εικόνα 6
Η Malin Akerman διαλέγει λιγότερο aggressive και περισσότερο ladylike εκδοχή και τη συνδυάζει με καστόρινα πέδιλα. Περιττό να πούμε ότι το καστόρι συντροφεύει άψογα το γυαλιστερό δέρμα.

Η δερμάτινη φούστα:

H leather φούστα είναι η τέλεια εναλλακτική αν το δερμάτινο φόρεμα σου φαίνεται υπερβολικό, ή αν για οποιονδήποτε λόγο δεν θέλεις να το τολμήσεις. Είτε διαλέξεις την ίσια, στενή εκδοχή είτε διαλέξεις ένα πιο girly σχέδιο το στυλιστικό αποτέλεσμα είναι εγγυημένο.

Πώς φορούν οι stars το δέρμα;  - εικόνα 7
H Nicole Richie ενσωματώνει τέλεια τη δερμάτινη φούστα στο σύνολό της και σπάει τη μονοχρωμία με μπεζ γόβες και πορτοκαλί clutch

Πώς θα φορέσεις το δερμάτινο παντελόνι; Δες το στη σελ. iii


To δερμάτινο παντελόνι:


Ακόμα και αν τα προηγούμενα χρόνια κατάφερες να μην ενδώσεις στον πειρασμό και δεν επένδυσες στο δερμάτινο παντελόνι, είναι σίγουρο ότι φέτος θα το κάνεις. Αρκεί να αντικαταστήσεις με αυτό το κλασικό πολυφορεμένο τζιν σου και θα δεις ότι το στυλ σου θα αναβαθμιστεί στο λεπτό!

Πώς φορούν οι stars το δέρμα;  - εικόνα 8
Η Katie Holmes γνωρίζει καλά ότι το μαύρο δερμάτινο παντελόνι βρίσκει το ταίρι του στο κλασικό λευκό σχεδόν oversized blazer

Πώς φορούν οι stars το δέρμα;  - εικόνα 9
Η Vanessa Paradis τολμά να φορέσει την κόκκινη εκδοχή του δερμάτινου παντελονιού και πετυχαίνει το απόλυτα rock αποτέλεσμα

Πώς φορούν οι stars το δέρμα;  - εικόνα 10
Η Olivia Palermo έχει αντικαταστήσει το τζιν της με το καφέ leather παντελόνι. Να κάνεις κι εσύ το ίδιο χωρίς δεύτερη σκέψη! Η καφέ απόχρωση δίνει μοναδικό country αέρα!

Δες εδώ τα 3 σύνολα με βάση το δέρμα που προτείνει η Miss Bloom

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ