Follow us

Η Diane Kruger σου δείχνει τα 3 βήματα για τέλειες casual εμφανίσεις

Παραδίδει μαθήματα στυλ εν ώρα shopping!

diane kruger 5

Παραδίδει μαθήματα στυλ εν ώρα shopping!


Άλλη μια μέρα, άλλη μια μοναδική εμφάνιση της Diane Kruger. Τι φοράει η διάσημη star για να κάνει τα ψώνια της στη Νέα Υόρκη και πως μπορείς πολύ απλά να αντιγράψεις το look της;

 Η Diane Kruger σου δείχνει τα 3 βήματα για τέλειες casual εμφανίσεις

Είναι απλό:

1. Βασίσου στα βασικά:
Ένα μαύρο παντελόνι είναι ιδανικό για τις καθημερινές σου υποχρεώσεις. Για μεγαλύτερη άνεση προτείνουμε να επενδύσεις σε ένα black skinny τζιν που ταιριάζει με όλα και πάει παντού. Θυμήσου ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να διαλέξεις κάτι παραφορτωμένο ή υπερβολικό, όσο πιο απλό τόσο το καλύτερο. Με την ίδια λογική θα συνδυάσεις το παντελόνι σου με ένα απλό t-shirt ή ένα λεπτό πουλόβερ όταν η θερμοκρασία θα πέσει.

2. Διάλεξε με προσοχή το πανωφόρι σου:
Εδώ θα πρέπει να σκεφτείς έξυπνα και να διαλέξεις ένα σχέδιο που είναι μεν ιδιαίτερο (αφού ουσιαστικά αυτό θα φαίνεται πιο πολύ και άρα θα δίνει το στίγμα του outfit) αλλά ταυτόχρονα θα είναι άνετο και δεν θα σε βαραίνει ούτε θα σε εμποδίζει στις κινήσεις σου. Ιδανικό γι αυτή την περίπτωση είναι το κλασικό military jacket ή εναλλακτικά το παρκά που είναι hot για ακόμα μια σεζόν.

 Η Diane Kruger σου δείχνει τα 3 βήματα για τέλειες casual εμφανίσεις - εικόνα 2

3. Επίλεξε τα σωστά αξεσουάρ:
Αναμφισβήτητα το αξεσουάρ που απογειώνει το σύνολο και το μετατρέπει από αδιάφορο σε style lesson είναι το καπέλο. Φέτος το συγκεκριμένο είδος (το λέμε «newsboy cap») έχει επικρατήσει και οι stars το έχουν κάνει βασικό στοιχείο του καθημερινού τους ντυσίματος. Να το δοκιμάσεις οπωσδήποτε!

Για να συμπληρώσει το look η Diane επέλεξε γυαλιά Rayban και τα μποτάκια της Isabel Marant που έχουν (ήδη) κάνει θραύση. Στοιχεία σαν και αυτά αποτελούν τις καλύτερες τελικές πινελιές για το outfit γι αυτό φρόντισε να μην τα παραμελήσεις!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ