Follow us

H Νaomi Watts και το relaxed στυλ που αξίζει να αντιγράψεις

Πώς θα αναδείξεις το τζιν παντελόνι και το μαύρο σου blazer;

naomi watts3

Πώς θα αναδείξεις το τζιν παντελόνι και το μαύρο σου blazer;


Ένα τζιν παντελόνι και ένα μαύρο μπλέιζερ είναι κομμάτια που έχουμε όλοι λίγο πολύ στη ντουλάπα μας. Γι αυτό ασυνείδητα τα παραμελούμε και τα επιστρατεύουμε τις μέρες που δεν έχουμε τη διάθεση ή το χρόνο για να ασχοληθούμε με το στυλ μας. Μέγα λάθος! Το τζιν και το μαύρο μπλέιζερ μπορούν να αποτελέσουν την ιδανική βάση για καθημερινά σύνολα που ξεχωρίζουν. Η Naomi Watts σου δείχνει τον τρόπο:

H Νaomi Watts και το relaxed στυλ που αξίζει να αντιγράψεις

Το skinny τζιν παντελόνι: Ό,τι και αν κάνεις το τζιν παντελόνι σου πρέπει να έχει σωστή εφαρμογή. Δεν πρέπει να είναι ούτε ασφυκτικά στενό, ούτε να φαίνεται «ξένο» πάνω σου γι αυτό και απαιτείται να δώσεις τη δέουσα προσοχή κατά την επιλογή. Ένα τζιν παντελόνι είναι αγορά – επένδυση γι αυτό και αξίζει να αφιερώσεις λίγο παραπάνω χρόνο μέχρι να βρεις αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα.

Το μαύρο μπλέιζερ:
Το σακάκι μπορεί να φανεί σωτήριο σε κάθε περίπτωση από μια πρωινή συνάντηση μέχρι μια βραδινή έξοδο στην πόλη. Γενικά τα τελευταία χρόνια, επικρατεί πολύ η oversized εκδοχή. Προσοχή όμως: όταν λέμε oversized δεν εννοούμε να φορέσεις ένα σακάκι που να φαίνεται «δανεικό», αρκεί να είναι σχετικά χαλαρό στους ώμους και να ακουμπά στους γοφούς.

Τα μαύρα μποτάκια: Αν θέλεις να επενδύσεις σε ένα ζευγάρι μποτάκια που θα μπορείς στην κυριολεξία να τα φοράς παντού και όλες τις ώρες, προτείνουμε να σκεφτείς σοβαρά την καστόρινη εκδοχή με άνετη πλατφόρμα μέτριου ύψους. Δεν θα σε απογοητεύσουν, αυτό είναι το μόνο σίγουρο!

Η μπλούζα:
Αυτό είναι το στοιχείο – κλειδί του συνόλου και το κομμάτι που το κάνει να ξεχωρίζει χωρίς όμως να είναι κάτι ιδιαίτερο. Η δύναμη της συγκεκριμένης μπλούζας είναι το χαριτωμένο της print που δίνει αμέσως έναν girly αέρα στο σύνολο και ορίζει τον χαρακτήρα του!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ