Follow us

Φθινοπωρινό sexy look σε 3 βήματα

Πώς φοράει το skinny τζιν η Alessandra Ambrosio;

alessandra ambrosio

Πώς φοράει το skinny τζιν η Alessandra Ambrosio;

Η Alessandra Ambrosio εμφανίστηκε πριν λίγες μέρες με ένα look που αξίζει να αντιγράψεις αν είσαι fan του ανεπιτήδευτου sexy. Και το καλύτερο; Δεν θα χρειαστεί να ξοδέψεις μια περιουσία για να το εφαρμόσεις! Τι χρειάζεται λοιπόν για να δημιουργήσεις το τέλειο casual βραδινό sexy σύνολο;

Φθινοπωρινό sexy look σε 3 βήματα

1. Το skinny τζιν που έχεις σίγουρα στη ντουλάπα σου αρκεί:
Το ότι ξεκινά νέα σεζόν δεν σημαίνει ότι πρέπει να αρχίσεις από το 0 όσον αφορά στο στυλ σου. Το skinny τζιν που έχεις σίγουρα στη ντουλάπα σου από τα προηγούμενα χρόνια αποτελεί την τέλεια βάση (και) για τα φετινά σου σύνολα. Αν πάντως επιμένεις να πάρεις ακόμα ένα, διάλεξε την γκρι εκδοχή. Είναι εξίσου ευέλικτη αλλά πολύ πιο πρωτότυπη και ιδανική για να δώσεις νέα πνοή στα μαύρα σου tops.

2. Αναθεώρησε την αξία της κλασικής μπλούζας:
Ποιος είπε ότι η all time classic σατέν μπλουζα είναι μόνο για το γραφείο; Aρκεί να τη συνδυάσεις με ένα μαύρο cropped bustier για να της δώσεις έξτρα πόντους sexiness. Προσοχή όμως! Επειδή το αποτέλεσμα μπορεί πολύ εύκολα να ξεφύγει από τα όρια του κομψού θα πρέπει να φροντίσεις αφενός να διαλέξεις ένα "αθλητικό" bustier που δεν θα θυμίζει σε καμία περίπτωση lingerie (δαντέλες κλπ απαγορεύονται αυστηρά!) και αφετέρου να φροντίσεις ώστε να μην το παρακάνεις με τα ανοιγμένα κουμπιά. Μην ξεχνάς ότι "μετρον άριστον εστί"!

3. Eπένδυσε σε "έξυπνα" αξεσουάρ:
Ο όρος "έξυπνα" αξεσουάρ περιλαμβάνει δύο στοιχεία: Το ένα είναι η ευελιξία. Θα πρέπει να φροντίσεις ώστε τα αξεσουάρ που θα πάρεις να μην περιορίζουν τους συνδυασμούς σου και να μπορούν να φορεθούν σε διάφορες περιστάσεις όχι π.χ μόνο το πρωί, μόνο το βράδυ ή μόνο σε επίσημες περιστάσεις. Το δεύτερο είναι ο statement χαρακτήρας: Δεν έχει νόημα να επενδύσεις σε ενα αξεσουάρ αν δεν προσθέτει αυτό το "κάτι παραπάνω" που χρειάζεται ένα σύνολο για να ξεχωρίσει. Οι μυτερές κόκκινες γόβες είναι το τέλειο παράδειγμα "έξυπνου" fashion item. Πέρα από το γεγονός ότι φέτος αποτελούν must-buy κομμάτι, μπορoύν πραγματικά να δώσουν νέα πνοή σε κάθε σύνολο. Το ίδιο ισχύει και για το μικρό box bag που αντικαθιστά με τον καλύτερο τρόπο το συνηθισμένο πλέον φάκελο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ