Follow us

Η Naomi Watts και η επιλογή του σωστού παλτό

Πώς θα το διαλέξεις; Πώς θα το συνδυάσεις και πώς θα δώσεις νέα πνοή σε αυτό που ήδη έχεις;

naomi watts

Πώς θα το διαλέξεις; Πώς θα το συνδυάσεις και πως θα δώσεις νέα πνοή σε αυτό που ήδη έχεις;



Αν φτιάχναμε μια λίστα με τις fashion επενδύσεις που αξίζει να κάνει κάθε κομψή λάτρης της μόδας, το μαύρο παλτό θα κατείχε δικαιωματικά μια από τις πρώτες -αν όχι την πρώτη- θέση. Ο λόγος είναι προφανής: Ένα μαύρο παλτό δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα, μπορεί να συμπληρώσει ιδανικά κάθε σύνολο και μεταμορφώνεται ανάλογα με το επιθυμητό ύφος του ντυσίματός σου. Και αν αυτό δεν σε πείθει, η πρόσφατη εμφάνιση της Naomi Watts θα σου αλλάξει σίγουρα τη γνώμη.

Η Naomi Watts και η επιλογή του σωστού παλτό

Tip 1ο: Η σωστή επιλογή του παλτό - και πως θα ανανεώσεις αυτό που ήδη έχεις
Ανάλογα με το στυλ σου μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία από πανωφόρια. Οφείλουμε όμως να είμαστε δίκαιοι: το κομμάτι με τη μεγαλύτερη διαχρονική αξία είναι αυτό που έχει κλασσική, λιτή γραμμή και φτάνει λίγο κάτω από το γόνατο. Αν τώρα θέλεις κάτι πιο ιδιαίτερο -όπως η Naomi- μπορείς κάλλιστα να διαλέξεις μια εκδοχή με δερμάτινο τελείωμα, ή κάποια άλλη λεπτομέρεια. Εννοείται βέβαια ότι βασικός γνώμονας για την επιλογή του παλτό είναι και το πόσο ζεστό είναι οπότε φρόντισε να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στη σύνθεσή του.

Αν τωρα έχεις ήδη στη ντουλάπα σου το κλασσικό μαύρο παλτό αλλά το έχεις βαρεθεί μην ξεχνάς ότι μπορείς να του δώσεις νέα πνοή με μικρές προσθήκες: Μια έμπειρη μοδίστρα μπορεί πολύ εύκολα να προσθέσει για παράδειγμα ένα δερμάτινο ή και γούνινο τελείωμα στο παλτό σου, να "ντύσει" το γιακά η τα μανίκια με δαντέλα ή να προσθέσει τα διακοσμητικά που θα επιλέξεις αν θέλεις να το κάνεις λίγο πιο λαμπερό.

Tip 2ο: Τα σωστά αξεσουάρ
Το παλτό δεν αφήνει πολλά περιθώρια όσον αφορά στα αξεσουάρ (ένα κολιέ ή ένα εντυπωσιακό βραχιόλι μπορούν πολύ εύκολα να "χαθούν" κάτω από το παλτό και να μη δώσουν το εφέ που θέλεις) και γι αυτό χρειάζεται να κάνεις έξυπνες επιλογές. Όπως μπορείς να δεις και από την περίπτωση της Naomi Watts για να δημιουργήσεις ένα ολοκληρωμένο look με βάση το μαύρο σου παλτό αρκεί ένα ζευγάρι σκουλαρίκια, ένα statement ζευγάρι παπούτσια και ένας απλός φάκελος. Εξίσου καλή επιλογή είναι και ένα μεγάλο cocktail ring ή μια chain bag στην περίπτωση που θέλεις μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων.



Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ