Follow us

Το ladylike chic της Jennifer Lopez

Η απάντηση στην ερώτηση: "Τι να φορέσω αύριο στο γραφείο";

Lopez

Η απάντηση στην ερώτηση: "Τι να φορέσω αύριο στο γραφείο";

Η Jennifer Lopez μας έχει συνηθίσει σε εκρηκτικές, sexy εμφανίσεις και για να είμαστε ειλικρινείς χαιρόμαστε πολύ όταν βλέπουμε την πιο "σεμνή" πλευρά της, πόσο μάλλον όταν μπορούμε να ξεκλέψουμε και χρηστικά style tips από τα looks της. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το outfit που φόρεσε η Lopez στη συνέντευξη τύπου για τη νέα της ταινία "Parker".

Το ladylike chic της Jennifer Lopez

Tόσο το φαρδύ παντελόνι με το καρό μοτίβο όσο και η μπλούζα με τα prints και το κομψό δέσιμο στο λαιμό είναι αυτό που λέμε statement κομμάτια. Θα μπορούσαν λοιπόν άνετα να σταθούν στυλιστικά το καθένα μόνο του συνδυασμένο με ένα πιο "απλό" κομμάτι (βλ. ένα απλό top ή ένα μαύρο παντελόνι αντίστοιχα). Το μυστικό της εμφάνισης όμως είναι το μοναδικό τους ταίριασμα: Χωρίς να αποπροσανατολίζει το μάτι και χωρίς να δημιουργεί σκληρές αντιθέσεις, ο συνδυασμός των δύο ρούχων φέρνει το επιθυμητό -stylish- αποτέλεσμα.

Την επόμενη φορά λοιπόν που θα διαλέξεις outfit για το γραφείο λάβε σοβαρά υπ' όψιν σου το παράδειγμα της Lopez. Χωρίς να ξεφύγεις από τα όρια του "καθώς πρέπει" που ορίζει ο εργασιακός σου χώρος θα ξεχωρίσεις και θα νιώσεις πιο ανανεωμένη από ποτέ!

Miss Bloom's Tip: Η Jennifer Lopez σε αυτή την εμφάνιση το έχει παρακάνει λίγο με τα δαχτυλίδια (χωρίς αυτό να είναι απαραίτητα κακό για τη συγκεκριμένη περίσταση). Στο γραφείο όμως καλύτερα να αποφύγεις τις υπερβολές, ένα μεγάλο δαχτυλίδι αρκεί!


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ