Follow us

«Στη μαμά μου θα έπρεπε να διακοπεί το Twitter» | Η κόρη του Kurt Cobain δε μοιάζει στους γονείς της

Σε κόντρα με τη μαμά της Courtney Love, με μία αποτοξίνωση το 2018 και με χλευασμό απέναντι στη δημοσιότητα. «Είμαι καταλάθος διάσημη» θα πει η Francis Bean Cobain

j

Η Courtney Love σχεδόν γυμνή, μέσα σε ένα διαφανές κομπινεζόν να κοιτάζει κατάματα τον φακό του Michael Comte με ύφος νυσταγμένο και θαμπό. Ήταν 9 μηνών έγκυος στην κόρη της Francis Bean Cobain που γεννήθηκε πριν καλά-καλά το τεύχος του Vanity Fair, για το οποίο φωτογραφιζόταν, προλάβει να φτάσει στα περίπτερα, ήταν η Courtney, η γυναίκα του πιο όμορφου άντρα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, ημίγυμνη, κουρασμένη, απειλητική και σέξι.

Στις 5 Απριλίου του 1994, δύο μόλις χρόνια μετά την γέννηση της κόρης του, ο Kurt Cobain έδωσε τέλος στη ζωή του. H Francis Bean Cobain σήμερα, στα 27 της, μοντέλο και visual artist, μοιάζει να έχει αφήσει τους δαίμονες του παρελθόντος, μιας και άλλαξε σχεδόν τα πάντα στη ζωή της. Λέγεται ότι οι σχέσεις της με τη μητέρα της είναι από κακές έως αδιάφορες, ενώ μια αποτοξίνωση της ίδιας το 2018 τη βοήθησε να επαναπροσδιορίσει τη ζωή της.

Δες ένα βίντεο που δείχνει την έντονη σχέση μαμάς και κόρης:

Η σχέση της με τον ρόκερ Matthew Cook έληξε κι αυτός το 2018, παρά την κοινή τους επιτυχή προσπάθεια προς την απεξάρτηση από ουσίες. «Είναι τρομακρικό να βλέπω sites με fans για μένα» θα πει κάποια στιγμή αρνούμενη την οποιαδήποτε σχέση της με τη δημοσιότητα. «Ο κόσμος ασχολείται με μένα λόγω των γονιών μου, δεν ενδιαφέρεται για το ποια είμαι. Έγινα διάσημη καταλάθος» θα πει κάποια άλλη στιγμή.

Η Francis Bean Cobain, 27 ετών σήμερα, δεν θυμάται πολλά από τον πατέρα της καθώς ήταν μόλις 20 μηνών όταν εκείνος έδωσε τέλος στη ζωή του. Πέρα όμως από κληρονόμος της μουσικής του παρακαταθήκης, η Francis υπήρξε κύρια κληρονόμος της περιουσίας του πατέρα της αλλά και διαχειρίστρια των πνευματικών του δικαιωμάτων.

Από τα έγγραφα που διέρρευσαν, το 2019, μετά τη διαδικασία έκδοσης διαζυγίου με τον σύζυγό της, Isaiah Silva, έγινε γνωστό ότι οι μηνιαίες αποδοχές της από την περιουσία του πατέρα της ξεπερνούν τα 100.000 δολάρια. Από αυτά, 95.000 δολάρια προέρχονται από εκδοτικά δικαιώματα και περίπου 6.500 δολάρια από μερίσματα. Συνολικά, η αξία της περιουσίας της ξεπερνά τα 11,2 εκατ. δολάρια.

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι τα μηνιαία έξοδα της Francis Bean ξεπερνούν τα 200.000 δολάρια το μήνα. Λέγεται ότι τα περισσότερα από αυτά πηγαίνουν σε νομικά και λογιστικά τέλη, ωστόσο η ίδια η Διαστημική Μάγισσα (@thespacewitch), όπως υπογράφει στον λογαριασμό της στο Instagram, σχολίασε μέσω Twitter: «Συγγνώμη αλλά ποιος έχει χρόνο να ξοδέψει 200 χιλιάδες το μήνα; Είναι παράλογο. Καμία πληροφορία δεν είναι ακριβής».

Η 27χρονη κόρη του Kurt Cobain και της Courtney Love έχει καταφέρει και έχει νικήσει τη μάχη με τα ναρκωτικά, παρότι έχει μεγαλώσει σε ένα περιβάλλον όπου οι ουσίες, οι εθισμοί και οι καταχρήσεις όριζαν την καθημερινότητά της οικογένειας. Έχει καταφέρει να ζει μια άλλη ζωή, πέρα από τα φώτα της δημοσιότητας και έχει σίγουρα άλλα αντανακλαστικά σε σχέση με την ίδια και τις σχέσεις της με τους γύρω της.

«Αυτή η στιγμή είναι αντιπροσωπευτική του ποια είμαι σήμερα, στις 13 Φεβρουαρίου 2018», θα πει μετά την αποτοξίνωση. «Είναι μια στιγμή σημαντική καθώς σηματοδοτεί το δεύτερο χρόνο μου που ζω νηφάλια. Το γεγονός ότι είμαι καθαρή δεν είναι κάτι γνωστό σε όλους, έτσι το θέλησα. Ωστόσο νομίζω είναι πιο σημαντικό να βάλω στην άκρη τον φόβο μήπως με επικρίνετε, με παρεξηγήσετε ή με κατηγοριοποιήσετε ως ένα πολύ συγκεκριμένο στερεότυπο. Επιθυμώ το ταξίδι ζωής μου να είναι διαφωτιστικό ή ακόμη και να βοηθήσει ανθρώπους που αντιμετωπίζουν ανάλογες καταστάσεις. Είναι μια καθημερινή μάχη που πρέπει να δίνεις ενάντια σε όλα όσα επώδυνα, τραγικά, περίεργα σου έχουν συμβεί ή πρόκειται να σου συμβούν. Ο τρόπος που φροντίζουμε το σώμα μας επηρεάζει το πώς φροντίζουμε τις ψυχές μας. Είναι αλληλένδετα. Πρέπει να είναι. Θέλω να αφοσιωθώ στην αφθονία ευτυχίας, ευγνωμοσύνης, ενσυνείδησης, συμπόνοιας, συμπάθειας, δύναμης, φόβου, απώλειας, σοφίας, γαλήνης και τα μυριάδες ανακατωμένα συναισθήματα που νιώθω. Αυτά με πληροφορούν ποια είμαι, ποιες είναι οι προθέσεις μου, ποια θέλω να γίνω και με αναγκάζουν να αναγνωρίσω τα όρια και τα περιθώρια μου. Αγκαλιάζω τα λάθη μου και αναλαμβάνω κάθε ευθύνη γιατί έτσι μαθαίνω τι σημαίνει να ζεις».

Πηγή: Womantoc.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ