Celebrities23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, 2019

Βασίλης Ζούλιας | Η αποθέωση της Μαρέβας Μητσοτάκη για την εμφάνισή της στο Παρίσι!

Και το “ευχαριστώ” της πρώτης κυρίας.

Βασίλης Ζούλιας | Η αποθέωση της Μαρέβας Μητσοτάκη για την εμφάνισή της στο Παρίσι!

Η Μαρέβα Μητσοτάκη βρέθηκε στο Παρίσι προκειμένου να παραστεί στη συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Emmanuel Macron και την σύζυγό του Brigitte Macron.

Brigitte Macron – Μαρέβα Μητσοτάκη | Η πρώτη συνάντησή τους στο Παρίσι

Η εμφάνισή της και το outfit που επέλεξε σχολιάστηκε έντονα από τα εγχώρια media, με την πρώτη κυρία της Ελλάδος να «διχάζει» την κοινή γνώμη με το σύνολο που έβαλε στη συνάντηση αυτή.

Βασίλης Ζούλιας | Η αποθέωση της Μαρέβας Μητσοτάκη για την εμφάνισή της στο Παρίσι!

Ο γνωστός Έλληνας σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας όμως, έσπευσε να υπερασπιστεί στα social media την Μαρέβα Μητσοτάκη, χαρακτηρίζοντάς την γυναίκα με στυλ και φινέτσα, που προσεγγίζει την εμφάνιση της πιο κομψής πρώτης κυρίας της Ελλάδας ever, της Αμαλίας Μεγαπάνου, της συζύγου του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Ζούλιας έγραψε στο Instagram του για το στιλ της Μαρέβας Μητσοτάκη στο Παρίσι: «Η Μαρέβα Μητσοτάκη είναι η πρώτη… πρώτη κυρία που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει για το ανεπιτήδευτο, cool, φρέσκο και εντελώς προσωπικό στυλ της μετά την Αμαλία Μεγαπάνου που ίσως ήταν και η μοναδική γυναίκα που κατάφερε να επισκιάσει την Τζακυ Κένεντυ όταν φωτογραφήθηκαν μαζί στην επίσκεψη των Κένεντυ στην Ελλάδα όπου η Αμαλία φορούσε το συγκεκριμένο φόρεμα του Jean Desses και η Τζακυ ήταν ντυμένη από τον Oleg Cassini.

Μετά την Αμαλία το χάος θα έλεγε κανείς… όλες οι πρώτες Κυρίες μετά απ’ αυτήν ήταν κάτω του μετρίου όσον αφορά την προσωπική άποψη και κυρίως το προσωπικό στυλ… κάτι που δεν αλλάζει ακόμη και με 1000 στυλίστες και συμβούλους… γιατί το στυλ όπως όλοι γνωρίζουμε ούτε αγοράζεται ούτε το σπουδάζει κάποιος… το έχεις η δεν το έχεις!

Αυτές οι δυο πρώτες κυρίες το έχουν και παρακαλώ μην αρχίσετε τις συγκρίσεις γιατί αυτός δεν είναι ο λόγος του ποστ…

Έχουμε δει πολλά… μέσα στα σχεδόν 60 χρόνια από την Μεγαπάνου και μετά… μέχρι που εμφανίστηκε η Μαρέβα σαν breath of fresh air στο προεδρικό… and that’s her big credit…

Εννοείται ότι τα γράφω όλα αυτά γιατί πέσατε σαν κοράκια για την εμφάνιση της Μαρέβας στην Γαλλία… αισθάνθηκα ότι έπρεπε να εξηγήσω κάποια πράγματα όπως μόνο εγώ μπορώ και οποίος κατάλαβε κατάλαβε… η Μαρέβα έχει στυλ και άποψη τελεία και παύλα …και όχι μόνον.. .αλλά σήμερα για αυτό μιλάμε εδώ… και αυτό είναι πολύ πιο σημαντικό από μια πετυχημένη ή όχι εμφάνιση… #αυταταολιγα #very2020firstlady».

Δες το post:

View this post on Instagram

Λοιπόν… η @marevagrabowskimitsotaki είναι η πρώτη…. πρώτη κυρία που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει για το ανεπιτήδευτο ,cool ,φρέσκο και εντελώς προσωπικό στυλ της μετά την Αμαλία Μεγαπάνου που ίσως ήταν και η μοναδική γυναίκα που κατάφερε να επισκιάσει την Τζακυ Κένεντυ όταν φωτογραφήθηκαν μαζί στην επίσκεψη των Κένεντυ στην Ελλάδα όπου η Αμαλία φορούσε το συγκεκριμένο φόρεμα του Jean Desses και η Τζακυ ήταν ντυμένη από τον Oleg Cassini. Μετα την Αμαλία το χάος θα έλεγε κανείς … ολες οι πρώτες Κυριες μετά απ αυτήν ήταν κάτω του μετρίου όσον αφορά την προσωπική άποψη και κυρίως το προσωπικό στυλ… κατι που δεν αλλάζει ακομη και με 1000 στυλιστες και συμβουλους …γιατι το στυλ οπως όλοι γνωρίζουμε ούτε αγοράζεται ούτε το σπουδάζει καποιος … το εχεις η δεν το εχεις … Αυτες οι δυο πρωτες κυριες το έχουν και παρακαλώ μην αρχίσετε τις συγκρισεις γιατί αυτος δεν είναι ο λογος του ποστ… Εχουμε δει πολλά…μέσα στα σχεδόν 60 χρονια από την Μεγαπάνου και μετά…μέχρι που εμφανίστηκε η Μαρεβα σαν breath of fresh air στο προεδρικό…and that’s her big credit… Εννοείται ότι τα γράφω όλα αυτά γιατί πέσατε σαν κοράκια για την εμφάνιση της Μαρεβας στην Γαλλία …αισθάνθηκα ότι έπρεπε να εξηγήσω κάποια πράγματα όπως μόνο εγώ μπορώ και οποίος καταλαβε καταλαβε… η Μαρεβα έχει στυλ και άποψη τελεια και παυλα …και όχι μόνον…αλλά σήμερα για αυτό μιλαμε εδώ… και αυτο είναι πολύ πιο σημαντικό από μια πετυχημένη η οχι εμφάνιση…. #αυταταολιγα #very2020firstlady

A post shared by Vassilis Zoulias (@vzoulias) on

Με την σειρά της, η Μαρέβα Μητσοτάκη τον ευχαρίστησε στα σχόλια της φωτογραφίας:

Βασίλης Ζούλιας | Η αποθέωση της Μαρέβας Μητσοτάκη για την εμφάνισή της στο Παρίσι!

Επειδή όμως ήταν πολλοί οι followers που έσπευσαν να τον κατηγορήσουν και να πάρουν θέση ενάντια στην ανάρτηση που έκανε, εκείνος θεώρησε απαραίτητο να αποκαταστήσει τα πράγματα. Πόσταρε έτσι ένα screen shot ενός σχολίου που έγινε από ακόλουθό του, το οποίο και θεώρησε πως τον αντιπροσώπευε. Αυτό συγκεκριμένα έλεγε:

«Εξαιρετική τοποθέτηση κύριε Ζούλια, όπως πάντα. Έχετε καλύψει και όλες τις πλευρές και πολλά από τα παραπάνω σχόλια θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί αν οι χρήστες είχαν μάθει να προσέχουν τι διαβάζουν. Αρχικά αναφέρετε οτι δεν προχωράτε σε σύγκριση και σε συνέχεια, δεν χαρακτηρίζετε τη συγκεκριμένη εμφάνιση ως επιτυχημένη ή μη, το αφήνετε στην αισθητική του εκάστοτε θεατή. Αυτό στο οποίο αναφέρεστε ειναι το γενικότερο style της κυρίας @marevagrabowskimitsotaki, που ότι και να πει κανείς, είναι όντως μοναδικό.»

Δες το post στην λεζάντα του οποίου ο Βασίλης Ζούλιας έγραψε: «Ευτυχώς υπήρξε και κάποιος που αντιλήφθηκε πλήρως την ουσία της ανάρτησης…ευχαριστώ πολύ»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ CELEBRITIES