Διαγωνισμοί01 ΙΟΥΝΙΟΥ, 2018

3 τυχερές κερδίζουν την Beatific City Protect d-tox face cream! (Αποτελέσματα)

Λάβε μέρος στον πιο σούπερ beauty διαγωνισμό

Digital aging: Βγήκε η κρέμα προσώπου που μπορεί να σε προστατέψει από το μπλε φως του υπολογιστή & του tablet

Η Beatific πιστή στη φιλοσοφία ανάπτυξης προϊόντων αιχμής που χαρίζουν υγιή και νεανική επιδερμίδα, δημιούργησε την καινοτομική κρέμα προσώπου αποτοξίνωσης* και προστασίας από τους ρύπους City Protect d-tox βασισμένη στην ιατρική καθοδήγηση και επίβλεψη των δερματολογικών κλινικών του Ομίλου Υγεία.

Εστιάζοντας στις επιπτώσεις του σύγχρονου αστικού τρόπου ζωής στην επιδερμίδα αλλά και την βαθιά γνώση των φυσικών λειτουργιών της, οι δερματολογικές κλινικές του Ομίλου Υγεία δημιούργησαν το μοναδικό προϊόν που απελευθερώνει τη δύναμη 6 δραστικών ουσιών μέσω δύο προηγμένων συμπλεγμάτων για να αποτοξινώσει* και παράλληλα να προστατεύσει την επιδερμίδα από την ατμοσφαιρική ρύπανση (environmental / external pollution / PM 2.5) και την γήρανση που σχετίζεται με την έκθεση στην ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία και ειδικότερα στο μπλε φως (Digital aging / Blue Light Protection).

3 τυχερές κερδίζουν την Beatific City Protect d-tox face cream! (Αποτελέσματα)

Το προηγμένο σύμπλεγμα Urban SP+ αποτελεί μία ισχυρή ασπίδα κατά της περιβαλλοντικής ρύπανσης που ενισχύει την προστασία της επιδερμίδας και περιορίζει την εισχώρηση των ρύπων σε αυτήν. Βασίζεται σε έναν καινοτομικό συνδυασμό δραστικών συστατικών ο οποίος περιλαμβάνει έναν φυσικό βιοπολυσακχαρίτη προερχόμενο από θαλάσσιο γλυκογόνο μαζί  με ανιονικό πολυσακχαρίτη και ένα ειδικό ένζυμο κατά της ρύπανσης πλούσιο σε βιταμίνες, αμινοξέα και μεταλλικά άλατα. Η βασική του δράση είναι να βοηθά την επιδερμίδα να προστατευτεί από το οξειδωτικό στρες που προκαλεί η περιβαλλοντική ρύπανση όπως επίσης και η ηλεκτρομαγνητική ρύπανση από την οποία προκύπτει το digital aging μέσω της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας του wifi, του blue light των tablet, smart phones και led lights.

Το σύμπλεγμα CellD-Tox συνδυάζει τη δύναμη δύο συζευγμένων αμινοξέων και ενός φυτικού συμπλόκου πλούσιο σε φλαβονοειδή, πολυφαινόλες και σαπωνίνες προσφέροντας τριπλή δράση:

– Αποτοξίνωση*: εξουδετερώνει τα σημάδια των ελευθέρων ριζών που προέρχονται από το οξειδωτικό στρες και βοηθάει το σύστημα αποτοξίνωσης της επιδερμίδας να ενισχύσει τον μηχανισμό άμυνας του.

* Βοηθάει στη βελτίωση της αποτοξινωμένης εμφάνισης της επιδερμίδας καταπολεμώντας τα ορατά σημάδια που
προκαλούν οι τοξίνες.

– Λάμψη: μειώνει τις χρωματικές ανομοιομορφίες και την ερυθρότητα που προκαλούνται από την συσσώρευση ρύπων καθώς και από τον καπνό του τσιγάρου και προσφέρει ομοιόμορφο χρωματικό τόνο με μία λαμπερή και φρέσκια εμφάνιση.

– Ενυδάτωση: ανανεώνει την επιδερμίδα επανορθώνοντας για την διαδερμική απώλεια υγρασίας που προκαλείται από τους ρύπους και προσφέρει ενυδατωμένη και πιο λεία επιδερμίδα.

Σαν αποτέλεσμα, με την νέα κρέμα προσώπου City Protect d-tox η επιδερμίδα φαίνεται πιο φρέσκια και λαμπερή, οι ρυτίδες και λεπτές γραμμές λειαίνονται, τα σημάδια κούρασης εξουδετερώνονται και η επιδερμίδα αντιστέκεται καλύτερα στις εξωτερικές επιθέσεις του αστικού περιβάλλοντος!

Αποτελέσματα

Αντιγόνη Φλώρου

Νικη Δημουλη

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

Αν θέλεις να είσαι μία από τις 3 τυχερές που θα κερδίσουν την Beatific City Protect d-tox τότε συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην φόρμα συμμετοχής που θα βρεις παρακάτω!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ