Διαγωνισμοί02 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, 2018

Απόκτησε το χαμόγελο που πάντα ονειρευόσουν στο Mr. & Mrs. Pearl (Αποτελέσματα)

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό και μπορεί να είσαι εσύ η τυχερή που θα κερδίσει μια απόλυτη εμπειρία κοσμητικής λεύκανσης δοντιών

Απόκτησε το χαμόγελο που πάντα ονειρευόσουν στο Mr. & Mrs. Pearl (Αποτελέσματα)

Ανήκω στην κατηγορία των ανθρώπων που φοβούνται τον οδοντίατρο και επιθυμούν να τελειώσει όσο το δυνατόν συντομότερα η κάθε τους επίσκεψη σε αυτόν. Και μόνο στην ιδέα του πόνου που μπορεί να μου προκαλέσουν τα οδοντιατρικά μηχανήματα, παγώνει το αίμα μου. Για το λόγο αυτό δεν έμπαινα καν στη διαδικασία να σκεφτώ το ενδεχόμενο μιας λεύκανσης. Φρόντιζα να κάνω δύο φορές τον χρόνο καθαρισμό και να τα περιποιούμαι με λευκαντικές οδοντόκρεμες.

Περνώντας, ωστόσο, τα χρόνια άρχισα να συνειδητοποιώ πως το χαμόγελό μου έχει χάσει την λάμψη του κι αυτό ήταν κάτι που δεν μπορούσα να αποδεκτώ. Συγχρόνως δεν μπορούσα να συμβιβαστώ με την ιδέα της οδοντιατρικής καρέκλας και του πόνου που προκαλεί το υγρό που σου χαρίζει κάτασπρα δόντια.

Τη λύση στο πρόβλημά μου έδωσε μια πρωινή μου βόλτα στη Γλυφάδα και συγκεκριμένα στο εμπορικό κέντρο της πλατείας Εσπερίδων. Χαζεύοντας στα μαγαζιά, βρέθηκα έξω από έναν πανέμορφο χώρο, που μοιάζει αρκετά με… σαλόνι ομορφιάς. Mr. & Mrs. Pearl The Teeth Whitening Experts, έγραφε η ταμπέλα που μου κίνησε την περιέργεια και με οδήγησε στον εσωτερικό χώρο προκειμένου να ενημερωθώ για τις υπηρεσίες που προσφέρουν.

Απόκτησε το χαμόγελο που πάντα ονειρευόσουν στο Mr. & Mrs. Pearl (Αποτελέσματα)

Μέσα σε λίγα λεπτά ο διευθυντής του Mr. & Mrs. Pearl, Γιώργος Μαρτίωνος μου έλυσε όλες τις απορίες. Όπως μου εξήγησε το Mr. & Mrs. Pearl έφερε στην Ελλάδα την πιο ανώδυνη μέθοδο λεύκανσης δοντιών.

Σε τι διαφέρει;

Το τζελ που χρησιμοποιούν για τις θεραπείες λεύκανσης είναι αποκλειστικά κοσμητικό προϊόν. Η περιεκτικότητα του σε υπεροξείδιο του υδρογόνου (H2O2) είναι χαμηλότερη του 0,1%. Η τεχνολογία και τα προϊόντα που διαθέτουν είναι απόλυτα ασφαλή για τα δόντια και τα ούλα, δεν προκαλούν ευαισθησίες, αίσθημα καψίματος ή πόνου τόσο κατά την διάρκεια της θεραπείας, όσο και μετά την εφαρμογή.

Και τα θετικά της συγκεκριμένης μεθόδου δεν σταματούν εκεί…

Αν ο χρόνος σε πιέζει ή αν γενικότερα δεν είσαι και ο πιο υπομονετικός άνθρωπος, η συγκεκριμένη μέθοδος είναι για εσένα. Το Mr. & Mrs. Pearl, σου προσφέρει τέσσερα διαφορετικά πακέτα λεύκανσης ανάλογα με το αποτέλεσμα που επιθυμείς. Αρκούν 20 λεπτά και το ”Express to impress”, για να δεις τα δόντια σου να ανοίγουν μέχρι και 4 τόνους. Με τοPearl me” διάρκειας 40 λεπτών θα δεις αποτέλεσμα έως και 6 τόνους ενώ με το Celebrity” θα αποκτήσεις το πιο λαμπερό χαμόγελο σε μόλις 60 λεπτά.

Η πιο πρόσφατη προσθήκη στη λίστα με τις υπηρεσίες λεύκανσης δοντιών που προσφέρουν είναι το… ”Royal”! Μετά από παρακίνηση των πελατών, το Mr. &Mrs. Pearl βρήκε και έφερε για τους λάτρεις των εκθαμβωτικών δοντιών το πιο δυνατό τζελ καλλυντικής λεύκανσης δοντιών της αγοράς! Πιστοί πάντα στις απαιτήσεις για υψηλή ποιότητα και υψηλές προδιαγραφές και πάντα σεβόμενοι την υγεία των πελατών τους έφεραν ακόμα μια καινοτομία στην Ελλάδα!

Το τζελ που χρησιμοποιεί η θεραπεία Royal ενώ είναι της ίδιας λογικής “όχι πόνος”, “όχι ευαισθησίες”, “όχι αυξημένο κόστος” καταφέρνει, με την καινοτόμα σύνθεσή του, και δίνει ακόμα πιο δυνατό αποτέλεσμα (εώς 12 τόνοι) και ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια (εώς 12 μήνες)!

Η θεραπεία γίνεται σε 3 διαδοχικές εφαρμογές των 20′ με ενδιάμεσα διαλύματα.
Μόνος περιορισμός, για μια ώρα μετά την θεραπεία πίνουμε μόνο νερό. Μετά την μια ώρα συνεχίζουμε τις συνήθειές μας κανονικά.

Απόκτησε το χαμόγελο που πάντα ονειρευόσουν στο Mr. & Mrs. Pearl (Αποτελέσματα)

Λίγο μετά την ενημέρωση που μου παρείχαν δεν έβλεπα την ώρα να απολαύσω τη διαδικασία (ναι άρχισα να την βλέπω απολαυστική). Επέλεξα το ”Royal, φόρεσα τα κόκκινα γυαλιά και το ειδικό μασελάκι, ξάπλωσα αναπαυτικά ακούγοντας lounge μουσική και πραγματικά δεν κατάλαβα πότε πέρασαν τα τρια 20λεπτα που απαιτούνταν.

Το αποτέλεσμα με εντυπωσίασε καθώς το χαμόγελο που μου χάρισαν στο Mr. & Mrs. Pearl είναι φυσικό και λαμπερό.

Κι επειδή πρέπει κι εσύ να γνωρίσεις από κοντά αυτή τη μοναδική εμπειρία, τώρα έχεις την ευκαιρία να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό που διοργανώνουμε συμπληρώνοντας τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα.

Μπορείς να είσαι εσύ η τυχερή που θα αποκτήσει γρήγορα και ανώδυνα, ολόλευκα δόντια.

Νικήτρια Διαγωνισμού: Κατερίνα Αρβανίτη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Best of network