Διαγωνισμοί25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, 2020

Διαγωνισμός | Κέρδισε ένα ζευγάρι statement παπούτσια

Το Harpersbazaar.gr σου δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσεις την Pegaso Pump από τη Blue Hour Collection της IINDACO

Διαγωνισμός | Κέρδισε ένα ζευγάρι statement παπούτσια

Η Pamela Costantini και η Domitilla Rapisardi, μετά τη σημαντική πορεία στον χώρο της μόδας και τη θητεία τους σε οίκους όπως Givenchy και Roberto Cavalli, δημιούργησαν το sustainable footwear brand IINDACO. Οι δύο σχεδιάστριες υποδημάτων ένωσαν το κοινό τους όραμα και πάθος για ένα απολύτως βιώσιμο brand που αλλάζει τους κανόνες της σύγχρονης ιδέας για το luxury footwear. Το σχεδιαστικό δίδυμο χρησιμοποιεί μόνο ανακυκλωμένα υφάσματα και δέρμα που προέρχεται από τη βιομηχανία τροφίμων – βιοδιασπώμενο – και το signature μπλε χρώμα τους παράγεται με τα υπολείμματα από τη διαδικασία παραγωγής της λεβάντας. Αρχιτεκτονικές σιλουέτες, σατέν wrap λεπτομέρειες και ιδιόμορφα τακούνια που παραπέμπουν σε disco ball είναι τα στοιχεία που ξεχωρίζουν τις δημιουργίες του IINDACO.

Ανακάλυψε την IINDACO και κέρδισε το σχέδιο Pegaso Pump από τη Blue Hour Collection.

Διαγωνισμός

1. Ακολούθησε το @harpersbazaargreece
2. Ακολούθησε το @iindacoofficial
3. Γράψε σε ένα σχόλιο ποια φίλη σου ξέρει πολύ καλά τη σημασία ενός ζευγαριού statement παπουτσιών στη γυναικεία εμφάνιση.
Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή 28/2 και μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά τους όρους συμμετοχής στο harpersbazaar.gr

Επισκέψου το Instagram @harpersbazaargreece και δες περισσότερα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Best of network