Διαγωνισμοί07 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, 2018

Super Διαγωνισμός | Βρήκαμε το μυστικό για την τέλεια selfie! (Αποτελέσματα)

Κέρδισε το νέο Samsung Galaxy A8!

Super Διαγωνισμός | Βρήκαμε το μυστικό για την τέλεια selfie! (Αποτελέσματα)

Είναι η αλήθεια ότι την εποχή των social media κανείς δεν έχει μείνει ανεπηρέαστος από την τάση των selfies. Όσο κι αν πολλοί τις “σνομπάρουν”, οι selfies αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της online κουλτούρας που παίζει σημαντικό ρόλο στην εικόνα που δίνουμε προς τα έξω. Αναπόφευκτα, λοιπόν, τα μυστικά για την τέλεια selfie δεν αφήνουν σχεδόν κανέναν αδιάφορο.

To βασικό μυστικό της τέλειaς selfie δεν είναι άλλο από ένα smartphone με εξαιρετική κάμερα! Και ένα τέτοιο είναι το νέο Samsung Galaxy A8 που μπορείς να βρεις στα καταστήματα WIND.

Super Διαγωνισμός | Βρήκαμε το μυστικό για την τέλεια selfie! (Αποτελέσματα)

Και επειδή η MissBloom, αγαπάει πολύ τις selfies και φυσικά τις αναγνώστριές της, αποφάσισε να σού κάνει δώρο το Samsung Galaxy A8, για να ζήσεις κι εσύ την απόλυτη selfie εμπειρία! Θέλεις να είσαι η τυχερή νικήτρια;

Ο διαγωνισμός έληξε!

Νικήτρια: Μαρία Χριστοπούλου

Το εξαιρετικά λεπτό (5,4 mm) με ενιαίο μεταλλικό σχεδιασμό και γυαλί Gorilla Glass 4 κινητό διαθέτει οθόνη 5,6” FHD+ super AMOLED 440 ppi με αναλογία εικόνας 18.5:9, διπλή selfie κάμερα 8MP και 16 MP που εστιάζει σε πραγματικό χρόνο για εξαιρετικές φωτογραφίες, 4GB RAM, αναγνώριση προσώπου και αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος! Έχει δηλαδή όλα όσα χρειάζεσαι για να βγάλεις την τέλεια selfie. Και για να μην ανησυχείς κάθε φορά που τεντώνεις το χέρι σου για να πετύχεις τη σωστή λήψη μάθε ακόμα ότι το Samsung Galaxy A8 είναι κατασκευαστικά ανθεκτικό με πιστοποίηση IP68.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Εξαιρούνται οι υπάλληλοι των εταιρειών του Οµίλου Αττικών Εκδόσεων, της διοργανώτριας εταιρίας, καθώς και οι συγγενείς τους πρώτου (Α’) βαθµού.
Οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη & έγκυρα στοιχεία τους.
Ο διαγωνισμός ισχύει από τις 05/02/2018 έως τις 07/02/2018.
Ο Διαγωνισμός πραγματοποιείται εξ’ ολοκλήρου μέσω διαδικτύου με επίσκεψη του ενδιαφερομένου σε δικτυακό τόπο (website) στο διαδίκτυο (internet) και, συγκεκριμένα, στην ιστοσελίδα www.Missbloom.gr στο εξής: το «Site», σύμφωνα με τους σχετικούς όρους χρήσης, επιλέγοντας το πεδίο περί συμμετοχής στο Διαγωνισμό, σύμφωνα με τα αναφερόμενα κατωτέρω. H συμμετοχή στο Διαγωνισμό προϋποθέτει πρόσβαση των ενδιαφερομένων στο διαδίκτυο (Internet) με δικά τους τεχνικά μέσα και ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων.
Οι παρόντες όροι θα είναι αναρτημένοι στο διαδικτυακό τόπο (Site) καθόλη τη διάρκεια ισχύος του Διαγωνισμού
Οι συμμετέχοντες στο Διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη & έγκυρα στοιχεία τους
Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω, κατά το χρόνο συμμετοχής στο Διαγωνισμό.
Η ανάδειξη των νικητών θα πραγματοποιηθεί μέχρι τις 08/02/2018 στα γραφεία της εταιρείας Αττικές Εκδόσεις Α.Ε., επί της Κηφισίας 40, Μαρούσι, ενώπιον εκπροσώπων της εταιρείας και του κοινού (εφόσον το επιθυµεί).
Η εταιρεία Aττικές Εκδόσεις Α.Ε. δικαιούται να μεταβάλει τους όρους συµµετοχής ή να ακυρώσει τους διαγωνισµούς για σπουδαίο λόγο. Η διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωµα και την ευχέρεια να ακυρώσει συµµετοχές, εφόσον δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Οι συµµετέχουσες στο διαγωνισµό οφείλουν να γνωρίζουν τους όρους και τους κανόνες τους. Η δε συµµετοχή τους στο διαγωνισµό προϋποθέτει την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων του, χωρίς η συµµετέχουσα να διατηρεί το δικαίωµα εξώδικης ή δικαστικής αµφισβήτησης για τη διεξαγωγή και τα αποτελέσµατα της κλήρωσης.
Η Διοργανώτρια και η Συνδιοργανώτρια δεν έχουν ουδεμία ευθύνη, ποινική ή αστική προς οποιονδήποτε νικητή ή τρίτο, για οποιοδήποτε ατύχημα ήθελε συμβεί και/ή ζημία και/ή βλάβη σωματική ή υλική ήθελε προκληθεί σε αυτούς σχετιζόμενη άμεσα ή έμμεσα με το δώρο ή για οποιαδήποτε άλλη αιτία.
Οι παρόντες όροι διέπονται από και ερμηνεύονται σύμφωνα με το Ελληνικό Δίκαιο. Κάθε διένεξη, διαφωνία ή διαφορά που τυχόν προκύψει σχετικά με τους παρόντες Όρους και τον Διαγωνισμό, και η οποία δεν θα έχει επιλυθεί φιλικά κατά τη διαδικασία του προηγούμενου άρθρου, θα λύεται οριστικά σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία. Για κάθε διαφορά που τυχόν προκύψει από το Διαγωνισμό αποκλειστικά αρμόδια ορίζονται τα δικαστήρια της Αθήνας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ