Διαγωνισμοί29 ΜΑΡΤΙΟΥ, 2016

Κέρδισε προσκλήσεις για την μεγάλη συναυλία του Avener! (Αποτελέσματα)

Δες κι εσύ το event της χρονιάς, με χορηγό τη σειρά Studio Pro της L’Oréal Paris

Κέρδισε προσκλήσεις για την μεγάλη συναυλία του Avener! (Αποτελέσματα)

Ποια σχέση πιστεύεις ότι έχει η L’Oréal Paris και ο Avener, ο Γάλλος παραγωγός των μεγάλων επιτυχιών και αγαπημένος του ελληνικού ραδιοφώνου;

Λίγο πριν λύσεις το μυστήριο, αξίζει να μάθεις ότι η νέα σειρά Studio Pro της L’Oréal Paris σου δίνει τη δυνατότητα να έχεις κάθε μέρα και ένα ξεχωριστό χτένισμα, το οποίο όχι θα προκαλεί συζητήσεις, αλλά θα έχει και απίστευτη διάρκεια ακόμα και στις πιο απαιτητικές συνθήκες.

Η αγαπημένη σειρά όλων των γυναικών, λοιπόν, είναι ένας εκ των χορηγών του event της χρονιάς. Συγκεκριμένα, ο Avener έρχεται πρώτη φορά στην Ελλάδα και θα είναι ο headliner dj στο πρώτο «Bonjour Athenes Dance Festival» στις 2 Απριλίου στο Gazi Music Hall, λίγες μόνο εβδομάδες πριν εμφανιστεί στο περίφημο Dance φεστιβάλ του Άμστερνταμ.

Μαζί του θα είναι και τα δύο νέα μεγάλα ταλέντα της Γαλλικής electro, nu disco και deep house σκηνής, το ντουέτο των Synapson, αυτό που είναι υπεύθυνο για το μαγικό «Djon maya maï», αλλά και το «All in You».

Τρίτο μεγάλο όνομα της βραδιάς η Phoebe Killdeer, η πρώτη τραγουδίστρια των αγαπημένων του ελληνικού κοινού Nouvelle Vague και αυτή στην οποία οφείλεται το «Fade Out Lines» του Avener.

Η MissBloom και ο χορηγός του event η σειρά Studio Pro της L’Oréal Paris δίνουν σε 5 τυχερές από μια πρόσκληση για 2 άτομα.

Οι τυχερές νικήτριες είναι:

αννα τσωρα

ΒΑΣΙΑ ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ

EYH MAKRIDI

Ράνια Κοσμοπούλου

χρυσα πολυμεροπουλου

(Οι νικητές θα πρέπει να είναι εκεί μέχρι τις 21:30 με ταυτότητα ή διαβατήριο. Θα υπάρχει ξεχωριστό ταμείο από το οποίο θα προμηθεύονται προσκλήσεις μηδενικής αξίας προκειμένου να μπουν στο event)

Τοποθεσία: GAZI MUSIC HALL 13, Ιερά Οδός 7, Αθήνα
Ημερομηνία: 2 Απριλίου 2016
Οι πόρτες ανοίγουν: 19:00
Start / 20:00

Εισιτήρια
Τα πρώτα 1.000 εισιτήρια θα διατεθούν στην τιμή των 20 ευρώ
Προπώληση: 25 ευρώ
Πόρτα: 29 ευρώ

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Εξαιρούνται οι υπάλληλοι των εταιρειών του Οµίλου Αττικών Εκδόσεων, της εταιρίας ΧΧΧΧΧΧ, καθώς και οι συγγενείς τους πρώτου (Α’) βαθµού.
Οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη & έγκυρα στοιχεία τους.
Ο διαγωνισμός ισχύει από τις 29/03/2015 έως τις 01/04/2016.
Ο Διαγωνισμός πραγματοποιείται εξ’ ολοκλήρου μέσω διαδικτύου με επίσκεψη του ενδιαφερομένου σε δικτυακό τόπο (website) στο διαδίκτυο (internet) και, συγκεκριμένα, στην ιστοσελίδα www.Missbloom.gr στο εξής: το «Site», σύμφωνα με τους σχετικούς όρους χρήσης, επιλέγοντας το πεδίο περί συμμετοχής στο Διαγωνισμό, σύμφωνα με τα αναφερόμενα κατωτέρω. H συμμετοχή στο Διαγωνισμό προϋποθέτει πρόσβαση των ενδιαφερομένων στο διαδίκτυο (Internet) με δικά τους τεχνικά μέσα και ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων.

Οι παρόντες όροι θα είναι αναρτημένοι στο διαδικτυακό τόπο (Site) καθόλη τη διάρκεια ισχύος του Διαγωνισμού

Οι συμμετέχοντες στο Διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη & έγκυρα στοιχεία τους

Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω, κατά το χρόνο συμμετοχής στο Διαγωνισμό.

Η ανάδειξη των 5 νικητών θα πραγματοποιηθεί μέχρι τις 12/06/2014 στα γραφεία της εταιρείας Αττικές Εκδόσεις Α.Ε., επί της Κηφισίας 40, Μαρούσι, ενώπιον εκπροσώπων της εταιρείας και του κοινού (εφόσον το επιθυµεί).
Η εταιρεία Aττικές Εκδόσεις Α.Ε. δικαιούται να μεταβάλει τους όρους συµµετοχής ή να ακυρώσει τους διαγωνισµούς για σπουδαίο λόγο. Η διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωµα και την ευχέρεια να ακυρώσει συµµετοχές, εφόσον δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Οι συµµετέχουσες στο διαγωνισµό οφείλουν να γνωρίζουν τους όρους και τους κανόνες τους. Η δε συµµετοχή τους στο διαγωνισµό προϋποθέτει την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων του, χωρίς η συµµετέχουσα να διατηρεί το δικαίωµα εξώδικης ή δικαστικής αµφισβήτησης για τη διεξαγωγή και τα αποτελέσµατα της κλήρωσης.

Η Διοργανώτρια και η Συνδιοργανώτρια δεν έχουν ουδεμία ευθύνη, ποινική ή αστική προς οποιονδήποτε νικητή ή τρίτο, για οποιοδήποτε ατύχημα ήθελε συμβεί και/ή ζημία και/ή βλάβη σωματική ή υλική ήθελε προκληθεί σε αυτούς σχετιζόμενη άμεσα ή έμμεσα με το δώρο ή για οποιαδήποτε άλλη αιτία.
Οι παρόντες όροι διέπονται από και ερμηνεύονται σύμφωνα με το Ελληνικό Δίκαιο. Κάθε διένεξη, διαφωνία ή διαφορά που τυχόν προκύψει σχετικά με τους παρόντες Όρους και τον Διαγωνισμό, και η οποία δεν θα έχει επιλυθεί φιλικά κατά τη διαδικασία του προηγούμενου άρθρου, θα λύεται οριστικά σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία. Για κάθε διαφορά που τυχόν προκύψει από το Διαγωνισμό αποκλειστικά αρμόδια ορίζονται τα δικαστήρια της Αθήνας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ