Διαγωνισμοί21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, 2017

Κέρδισε τα θαλασσινά για το τραπέζι της Σαρακοστής! (αποτελέσματα)

Απόκτησε τα θαλασσινά που θα απολαύσεις στο τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας από το κορυφαίο, έμπειρο και αξιόπιστο ιχθυοπωλείο Αράπης

θαλασσινά Αράπης

Η Καθαρά Δευτέρα, με το πολυαναμενόμενο τραπέζι παρέα με τους αγαπημένους μας είναι πλέον μία ανάσα μακριά, και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τα θαλασσινά και τα όστρακα δε θα λείπουν από το παραδοσιακό γεύμα που συμβολίζει την αρχή της Σαρακοστής.

Αν θέλεις να απολαύσεις αλλά και να προσφέρεις στην οικογένεια και τους φίλους σου την κορυφαία επιλογή μεζέδων και πιάτων είναι ιδιαίτερα σημαντικό να κάνεις τη σωστή επιλογή στις αγορές σου, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τα θαλασσινά.

θαλασσινά Αράπης
θαλασσινά Αράπης

Στο ιχθυοπωλείο Αράπης, που μετράει 72 χρόνια εμπειρίας, παράδοσης και αξιοπιστίας θα βρεις τα πιο φρέσκα και εκλεκτά ζωντανά όστρακα και οστρακόδερμα στην Ελλάδα.

Παρέχοντας αφοσίωση στην άριστη ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών του, το ιχθυοπωλείο Αράπης προσφέρει στην αγορά επιλεγμένα όστρακα αλιευμένα από επαγγελματίες δύτες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, με συνθήκες που διαφυλάσσουν τη βιωσιμότητα της θαλάσσιας ζωής. Όλα τα προϊόντα είναι καθαρά από συντηρητικά και διογκωτικά, γεγονός που αναδεικνύει όλα τα γευστικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά τους.

θαλασσινά Αράπης

Καθημερινά, μπορείς να βρεις όστρακα όπως μύδια, κυδώνια, γυαλιστερές, αχιβάδες, στρείδια, πορφύρες, τελίνες, αμμοσωλήνες, πετροσωλήνες, πίνες και αχινούς που εισάγονται κάθε μέρα από επιλεγμένα μέρη του κόσμου σε μικρές ποσότητες, διασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο την ποιότητα των ζωντανών οστράκων και οστρακόδερμων. Οι μπλε αστακοί, τα βασιλικά καβούρια, οι πετροκάβουρες, οι καραβίδες και οι γαρίδες διατηρούνται εν ζωή σε ενυδρεία με βιολογικά φιλτραρισμένο–ψυχόμενο νερό. Επιπλέον, επιλεγμένα είδη ψαριών, όπως τόνος, λαβράκια βιολογικής εκτροφής και οργανικός σολομός Σκοτίας, διατηρούνται σε συνθήκες συντήρησης έτοιμα να διατεθούν ολόκληρα ή φιλεταρισμένα, ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη.
Η μακροχρόνια εξειδίκευσή του ιχθυοπωλείου Αράπης στα όστρακα έχει καταστήσει την επιχείρησή αυτή πρώτη επιλογή τόσο για πελάτες λιανικής όσο και για κάποια από τα πιο φημισμένα εστιατόρια και ξενοδοχεία της Ελλάδας.

Ανακάλυψε την τεράστια ποικιλία από ζωντανά όστρακα και εκλεκτά ψάρια στο ιχθυοπωλείο Αράπης Νο. 49, στη Βαρβάκειο Αγορά.

Info: Eμπόριο Ψαριών Αράπης, Μοναστηράκι, Βαρβάκειος Ιχθυαγορά Κατάστημα 49

Tηλ: 2103213069, 6940140013

www.arapis-seafood.com

Συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής για να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό. Μία τυχερή θα κερδίσει το σαρακοστιανό τραπέζι με όστρακα και θαλασσινά από τον Αράπη.

Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε! Οι 5 τυχερές είναι οι: ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΔΟΥΒΙΝΩΦ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΛΑΔΑ , ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΑΚΟΡΑΦΑ, Εύη Μαμουρίδη, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ