Μεγάλος καλοκαιρινός διαγωνισμός από την Universkin™ (Αποτελέσματα)

Κέρδισε έναν ορό για το πρόσωπο, αποκλειστικά φτιαγμένο για τις δικές σου ανάγκες

Για την Universkin ™ σου έχουμε μιλήσει πολλές φορές στο παρελθόν, καθώς αποτελεί μία μεγάλη καινοτομία που για πρώτη φορά παγκοσμίως μία εταιρεία αποφάσισε να δει τη φροντίδα του δέρματος από άλλη οπτική και να αλλάξει κάτι στον τομέα αυτόν.

Η Γαλλική εταιρεία Universkin δημιούργησε κάτι πραγματικά μοναδικό προσφέροντας σε κάθε γυναίκα εκεί έξω, και έπειτα από την επίσκεψή της στο γιατρό να αποκτήσει τον δικό της προσωπικό ορό που εξυπηρετεί αποκλειστικά τις δικές της δερματικές ανάγκες.

Ήρθε και αυτή η ημέρα που όχι μόνο θα μπορείς να έχεις τον δικό σου ορό προσώπου, αλλά θα μπορείς και κατά μία έννοια να την φτιάξεις, με έναν επαναστατικό τρόπο που δεν το σκέφτηκες ποτέ.

Θα ήθελες, λοιπόν, να έχεις κι εσύ στο νεσεσέρ σου το πιο εξατομικευμένο προϊόν που μπορεί να μεταμορφώσει την επιδερμίδα σου;

Πάρε μέρος στον πιο τέλειο καλοκαιρινό διαγωνισμό με ένα τέλειο ΔΩΡΟ σε 5 τυχερές από την 1η εταιρεία παγκοσμίως στο χώρο της προσωποποιημένης φροντίδας.

Συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής και ΚΕΡΔΙΣΕ έναν εξατομικευμένο ορό ο οποίος θα καλύπτει αποκλειστικά τις ανάγκες της δικής σου επιδερμίδας!

Ένα υπέροχο καλοκαίρι, με τη λάμψη της Universkin και ένα τέλειο δέρμα σε
περιμένει!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΑΘΗΝΑ ΠΟΜΟΝΗ

ΜΥΡΤΩ ΒΑΡΕΛΑ

ΚΩΝ/ΝΑ ΤΣΙΚΑ

ΧΑΡΑΣΑΝΑΚΗ ΛΙΝΑ

φανη καραντωνη

Συγχαρητήρια! Οι νικήτριες θα ενημερωθούν τηλεφωνικά για την παραλαβή του δώρου του!

Page: 1 2

Share
ΓΡΑΦΕΙ
Τάνια Ζερβού

FRESH NEWS

Οι καλύτερες κρέμες προσώπου με χρώμα – Πλήρης οδηγός για BB και CC κρέμες

Μάθε ποιες είναι οι καλύτερες κρέμες προσώπου με χρώμα και διάλεξε την δική σου ιδανική Read More

15 Αυγούστου, 2020

Το MissBloom.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε πώς

εδώ