Διαγωνισμοί14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, 2016

Νέος διαγωνισμός: Κέρδισε ένα χαλαρωτικό massage στο Margi Spa (Αποτελέσματα)

Μία τυχερή θα απολαύσει ένα 1 couple massage στο ολοκαίνουργιο Margi Spa

Νέος διαγωνισμός: Κέρδισε ένα χαλαρωτικό massage στο Margi Spa (Αποτελέσματα)

Το ξενοδοχείο The Margi προσφέρει στους επισκέπτες του μια ολιστική εμπειρία χαλάρωσης στο Margi Spa, και τώρα το missbloom.gr δίνει την ευκαιρία σε μία τυχερή να κερδίσει ένα couple massage, αξίας 190 ευρώ,  στον ολοκαίνουργιο χώρο του. 

IMG_3211

Εμπνευσμένο από τον οργανικό και βιολογικό τρόπο ζωής, το Margi Spa αποτελεί έναν χώρο ηρεμίας που σου προσφέρει αποκλειστικές θεραπείες αναζωογόνησης αλλά και ευεξίας. Το Spa έχει στην διάθεση του τρία μοναδικά σχεδιασμένα treatment rooms, δύο εσωτερικά και ένα εξωτερικό στον χώρο πισίνας, όπου εκεί οι εξειδικευμένοι θεραπευτές μπορούν να ανανεώσουν όλο σου το σώμα, μόλις σε 30 λεπτά.Παράλληλα, διαθέτει μια couples σουίτα η οποία περιλαμβάνει ένα steamroom και sauna για να απολαύσεις απόλυτες στιγμές χαλάρωσης μαζί με το σύντροφό σου.

IMG_3263

Τέλος, ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να δοκιμάσει τα καινοτόμα και οργανικά προϊόντα της ila-100%. Ila σημαίνει Γη στα Σανσκριτικά και αντικατοπτριζει την πίστη μας στη δύναμη της φύσης ως πηγή ουσιαστικής ευζωίας. Η ila χρησιμοποιεί αποκλειστικά και μόνο τα καλύτερα φυτικά και ορυκτά συστατικά που προέρχονται από βιώσιμες καλλιέργειες από όλα τα μέρη του κόσμου.

The Margi Hotel Λητούς 11, Βουλιαγμένη
www.themargi.gr
Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής και πάρε μέρος στον διαγωνισμό.

Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε. Η νικήτρια είναι:

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΣΟΛΑΚΙΔΗ

Η νικήτρια θα ενημερωθεί τηλεφωνικά σχετικά με την εξαργύρωση του δώρου της.

Δες τους όρους συμμετοχής στη σελίδα 2

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ