Διαγωνισμοί30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 2018

O κατεργάρης των Χριστουγέννων έρχεται στους κινηματογράφους και σου χαρίζει ένα set συλλεκτικών items! (Αποτελέσματα)

Ο ΓΚΡΙΝΤΣ στη μεγάλη οθόνη από τις 6 Δεκεμβρίου!

O κατεργάρης των Χριστουγέννων έρχεται στους κινηματογράφους και σου χαρίζει ένα set συλλεκτικών items! (Αποτελέσματα)

Ύστερα από τις παγκόσμιες επιτυχίες στο χώρο του animation με ταινίες όπως τα «Minions» και το «ΕΓΩ, Ο Απαισιότατος», η Illumination και η Universal παρουσιάζουν φέτος τον ΓΚΡΙΝΤΣ!

Πρόκειται για την 8η μεγάλου μήκους ταινία κινουμένων σχεδίων, η οποία βασίζεται στο κλασικό αγαπημένο βιβλίο του Dr. Seuss.

Λίγα λόγια για την υπόθεση της αγαπημένης ταινίας… 

Η ταινία ΓΚΡΙΝΤΣ αφηγείται την ιστορία ενός κυνικού γκρινιάρη που θέλει να κλέψει τα Χριστούγεννα και να τα εξαφανίσει μια για πάντα. Όμως η καρδιά του θα γλυκάνει εξαιτίας του γενναιόδωρου πνεύματος ενός μικρού κοριτσιού. Αστεία, ενθουσιώδης και άκρως ψυχαγωγική, η ιστορία του ΓΚΡΙΝΤΣ μιλάει όπως καμία άλλη για την ουσία των Χριστουγέννων, για την αγάπη των γιορτινών ημερών και για τη δύναμη της αισιοδοξίας.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι αυτός που χαρίζει τη φωνή του στον ΓΚΡΙΝΤΣ, τον γκρινιάρη ήρωα που ζει μοναχικά μέσα σε μια σπηλιά, με μόνη συντροφιά το αξιολάτρευτο και πιστό σκυλάκι του, Μαξ. Εφοδιασμένος με εφευρέσεις και αντικείμενα για τις καθημερινές ανάγκες του, ο ΓΚΡΙΝΤΣ βλέπει τους γείτονές του στο χωριό Χούβιλ, μόνο όταν του τελειώσουν τα τρόφιμα και χρειαστεί προμήθειες.

Κάθε χρόνο, οι κάτοικοι του Χούβιλ τού χαλάνε την ηρεμία και την απομόνωσή του, καθώς σχεδιάζουν όλο και πιο μεγάλους, όλο και πιο φωτεινούς, όλο και πιο έντονους εορτασμούς των Χριστουγέννων. Όταν έρχεται η στιγμή που οι κάτοικοι δηλώνουν πως θα κάνουν τα Χριστούγεννα 3 φορές μεγαλύτερα, ο Γκριντς φτάνει στα όριά του και συνειδητοποιεί ότι υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να ξανακερδίσει την ηρεμία του: αποφασίζει να ντυθεί Άγιος Βασίλης και να κλέψει τα Χριστούγεννα, παρέα με τον Μαξ και έναν τάρανδο!

O κατεργάρης των Χριστουγέννων έρχεται στους κινηματογράφους και σου χαρίζει ένα set συλλεκτικών items! (Αποτελέσματα)

Οι συντελεστές του φιλμ, έμειναν πιστοί στην αυθεντική ιστορία και πλησίασαν ευλαβικά τη γραφή του βιβλίου. Ξεχωριστή σημασία έχει και η μουσική επένδυση του Ντάνι Έλφμαν, 25 χρόνια μετά του soundtrack του «Χριστουγεννιάτικου Εφιάλτη», σε παραγωγή του Τιμ Μπάρτον.

Το σενάριο επένδυσε σε άλλες πτυχές της ιστορίας, όπως στους λόγους για τους οποίους ο ΓΚΡΙΝΤΣ έγινε τόσο μοναχικός και τις αιτίες που έθρεψαν το μίσος του για τις μέρες των Χριστουγέννων. Πέρα από τα κωμικά gags και τις απίθανες τροπές της ιστορίας, στην καρδιά της ταινίας υπάρχει η έννοια της συγχώρεσης και η δύναμη της αγάπης (ή της έλλειψής της) που υπερβαίνει κάθε τραύμα.

Πρόκειται για μια παιδική περιπέτεια που θα λατρευτεί από όλους! Έρχεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 6 Δεκεμβρίου και με αφορμή την επερχόμενη αυτή πρεμιέρα σού δίνουμε την ευκαιρία να κάνεις δικό σου ένα set συλλεκτικών με τον αγαπημένο Κατεργάρη των Χριστουγέννων! 

Δέκα τυχεροί θα κερδίζουν ένα set συλλεκτικών items της αγαπημένης ταινίας που αποτελείται από:

Κονκάρδα

O κατεργάρης των Χριστουγέννων έρχεται στους κινηματογράφους και σου χαρίζει ένα set συλλεκτικών items! (Αποτελέσματα)

O κατεργάρης των Χριστουγέννων έρχεται στους κινηματογράφους και σου χαρίζει ένα set συλλεκτικών items! (Αποτελέσματα)

Μαγνητάκι

O κατεργάρης των Χριστουγέννων έρχεται στους κινηματογράφους και σου χαρίζει ένα set συλλεκτικών items! (Αποτελέσματα)

Μάσκα Χαρτονιού

O κατεργάρης των Χριστουγέννων έρχεται στους κινηματογράφους και σου χαρίζει ένα set συλλεκτικών items! (Αποτελέσματα)

Σημειωματάριο

O κατεργάρης των Χριστουγέννων έρχεται στους κινηματογράφους και σου χαρίζει ένα set συλλεκτικών items! (Αποτελέσματα)

Πουλόβερ

O κατεργάρης των Χριστουγέννων έρχεται στους κινηματογράφους και σου χαρίζει ένα set συλλεκτικών items! (Αποτελέσματα)

Ο διαγωνισμός έληξε! Οι νικητές είναι: Κάππα Βασιλική, Γεωργία Άσφη, Σκαρλή Κατερίνα, Γεωργία Δημητριάδου, Μαρία Μπούσιου, Μαρία Ανδρουλάκη, Ειρήνη Τσικοπούλου, Μαριάνθη Σταυρινού, Παναγιώτης Θεοτικός, Ελένη Ντίνα

Δήλωσε συμμετοχή εδώ:

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΑΤΤΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Ανώνυμος Εκδοτική Εταιρεία», με Α.Φ.Μ. 094460077 της Δ.Ο.Υ. Φ.Α.Ε. Αθηνών, που εδρεύει στο Μαρούσι Αττικής , επί της Λεωφόρου Κηφισίας αρ. 40, ΤΚ 15125, τηλ. Επικοινωνίας 210 6154200 (καλούμενη εφεξής «η Αττικές» διοργανώνει σε συνεργασία και με την χορηγία της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΤΟΥΛΙΠ ΕΝΤΕΡΤΕΪΝΜΕΝΤ A.E. ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΚΙΝ/ΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ», με Α.Φ.Μ. 996946539 της Δ.Ο.Υ. ΦΑΕ Αθηνών, που εδρεύει στην Αθήνα, επί της οδού Γαμβέττα αρ. 4 (Αθήνα), ΤΚ 10678, τηλ. Επικοινωνίας: 210 3800240 (καλούμενη εφεξής «η Χορηγός»)διαγωνισμό με τίτλο «Ο κατεργάρης των Χριστουγέννων έρχεται στους Κινηματογράφους και σου χαρίζει ένα set συλλεκτικών items» (εφεξής «ο Διαγωνισμός»), ο οποίος φιλοξενείται στην ιστοσελίδα http:www.missbloom.gr, ιδιοκτησίας και διαχειρίσεως της Αττικές.

Σκοπός των παρόντων αναλυτικών όρων (εφεξής οι «Όροι») είναι ο καθορισμός των όρων συμμετοχής κάθε ενδιαφερομένου στο Διαγωνισμό, της κλήρωσης και ανάδειξης νικητών και επιλαχόντων στο πλαίσιο αυτού, καθώς και της χρήσης των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που λαμβάνει χώρα στο πλαίσιο αυτό.

1.Δικαίωμα Συμμετοχής

1.01. Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχει κάθε ενδιαφερόμενο φυσικό πρόσωπο που είναι κάτοικος Ελλάδος, έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του και δεν στερείται για οποιονδήποτε λόγο πλήρως ή μερικώς της δικαιοπρακτικής του ικανότητας. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των Όρων. Το δικαίωμα συμμετοχής υφίσταται για όσο χρόνο διαρκεί ο Διαγωνισμός, σύμφωνα με τους παρόντες όρους.

1.02. Απαγορεύεται να συμμετέχουν στον Διαγωνισμό οι εργαζόμενοι και εκπρόσωποι των εταιρειών της Διοργανώτριας εταιρείας με την επωνυμία «Αττικές Εκδόσεις Α.Ε.» και εκείνοι της Χορηγού καθώς και οι συγγενείς α΄ και β΄ βαθμού αυτών και οι σύζυγοί τους καθώς και όποιες σχετίζεται επαγγελματικά με τον εν λόγω Διαγωνισμό.

1.03. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό είναι ελεύθερη, εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις των όρων.

1.04. Κάθε διαγωνιζόμενος δικαιούται να συμμετάσχει περισσότερες από μία φορά στον Διαγωνισμό σύμφωνα με τη διαδικασία συμμετοχής που περιγράφεται παρακάτω.

1.05. Αιτήσεις συμμετοχής υποβαλλόμενες από πρόσωπα που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής κατά την παράγραφο 1.01. ή απαγορεύεται να συμμετάσχουν κατά την παράγραφο 1.02 δεν θα λαμβάνονται υπόψη και σε κάθε περίπτωση, θα αποκλείονται από τον Διαγωνισμό. Το αυτό ισχύει και για αιτήσεις συμμετοχής που δεν φέρουν όλα τα απαιτούμενα στοιχεία σύμφωνα με τον Όρο 2.

2.Τρόπος Συμμετοχής / Μηχανισμός Διαγωνισμού

2.01. Η διαδικασία συμμετοχής στον Διαγωνισμό είναι η εξής: Για τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό, ο κάθε ενδιαφερόμενος θα πρέπει να επισκεφθεί την ιστοσελίδα του διαγωνισμού όπου θα συμπληρώσει στη φόρμα συμμετοχής που είναι αναρτημένη στον ανωτέρω διαδικτυακό ιστότοπο, τα αιτούμενα στοιχεία του, δηλαδή συγκεκριμένα: όνομα, επώνυμο, τηλέφωνο, ηλεκτρονική διεύθυνση.

2.02. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό προϋποθέτει την εκτέλεση των ενεργειών που προβλέπονται στην παράγραφο 2.01 των Όρων, η οποία συνεπάγεται: (α) τη συμμετοχή του διαγωνιζομένου στο διαγωνισμό, (β) την ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των Όρων και (γ) την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση του Διαγωνιζόμενου για την ανακοίνωση προς την Χορηγό όλων των απαιτούμενων -για το σκοπό της απόδοσης των Δώρων του παρόντος Διαγωνισμού- προσωπικών στοιχείων και δεδομένων των Νικητών και των επιλαχόντων αυτών, και συγκεκριμένα του ονοματεπωνύμου, του τηλεφώνου και της διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail).

3.Διάρκεια Διαγωνισμού

Το χρονικό διάστημα συμμετοχής στο διαγωνισμό ξεκινά την 30η Νοεμβρίου 2018 και ώρα 16:00 και θα ολοκληρωθεί την 9η Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 14:00 (εφεξής «Διάρκεια») ή όσο θα ορισθεί σε συνέχεια τυχόν παράτασης σύμφωνα με το άρθρο 8 των παρόντων Όρων.

Διευκρινίζεται ρητά ότι, μετά την πάροδο της ως άνω ημερομηνίας λήξης, καμία συμμετοχή δε θα γίνεται δεκτή και δεν θα δεσμεύει τη γανώτρια ως προς το εμπρόθεσμο της συμμετοχής. Τυχόν υποβληθείσες συμμετοχές μετά την ως άνω ημερομηνία λήξης θεωρούνται αυτοδικαίως άκυρες και ουδέν επάγονται αποτέλεσμα, ούτε δεσμεύουν την Αττικές ή/και οποιονδήποτε τρίτο.

Οποιοσδήποτε από τους συμμετέχοντες, σε οποιοδήποτε στάδιο μπορεί να ακυρωθεί από την Αττικές σε περίπτωση που κατά την κρίση της δεν πληροί τους όρους συμμετοχής.

4.Ανάδειξη νικητή

Η ανάδειξη του νικητή θα γίνει με κλήρωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την 10η Δεκεμβρίου 2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12.00 μ.μ. , ή στην ημερομηνία που θα ορισθεί σε συνέχεια τυχόν παράτασης σύμφωνα με το άρθρο 8 των παρόντων Όρων στα γραφεία της Αττικές, Λεωφόρος Κηφισίας 40 από επιτροπή που θα έχει ορισθεί από την Διοργανώτρια με ευθύνη της τελευταίας, με τη χρήση αυτοματοποιημένων μεθόδων και θα περιλαμβάνει όσους συμμετείχαν στο διαγωνισμό, κατά τον όρο 2, οποτεδήποτε κατά το διάστημα από την έναρξη μέχρι την λήξη του Διαγωνισμού. Η κλήρωση θα αναδείξει συνολικά δέκα (10) νικητές και δέκα (10) επιλαχόντες.

5.Δώρα Διαγωνισμού / Τρόπος Παραλαβής/Φύση δώρου

5.01. Οι δέκα (10) νικητές θα κερδίσουν από Μία (1) κονκάρδα, ένα (1) μαγνητάκι, μία (1) μάσκα χαρτονιού, ένα (1) σημειωματάριο, ένα (1) πουλόβερ.

5.02. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά από την «ΤΟΥΛΙΠ ΕΝΤΕΡΤΕΪΝΜΕΝΤ A.E» εντός δεκαπέντε (15) ημερών από την ημερομηνία της κλήρωσης. Κατά την επικοινωνία αυτή θα ζητούνται από τους νικητές τα πλήρη στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, πλήρης διεύθυνση, τηλέφωνο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κλπ.), για τη δυνατότητα εξακρίβωσης της ταυτοπροσωπίας κατά την παράδοση του Δώρου.

5.03. Το ως άνω Δώρο είναι προσωπικό, δεν μπορεί να μεταβιβαστεί σε άλλα πρόσωπα ούτε μπορεί να πωληθεί, δεν ανταλλάσσεται, δεν είναι δυνατό να ζητηθεί η εξαργύρωσή του με χρήματα σε οποιαδήποτε τιμή και δεν μεταφέρεται χρονικά. Σε περίπτωση μη παραλαβής του Δώρου εντός του χρόνου που έχει ορίσει η διοργανώτρια Εταιρεία, το εν λόγω Δώρο είτε θα χορηγείται σε επιλαχόντα ή θα ακυρώνεται, κατά την κρίση της διοργανώτριας Εταιρείας. Σε περίπτωση άρνησης του επιλαχόντα ή μη παραλαβής ως ανωτέρω, το εν λόγω Δώρο ακυρώνεται.

5.04. Η παραλαβή του Δώρου θα πραγματοποιείται από τους νικητές με την επίδειξη του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητάς τους ή άλλου δημοσίου εγγράφου, από το οποίο να προκύπτει η ταυτότητα και η ηλικία των νικητών, σε μέρος που θα υποδείξει η Χορηγός και συγκεκριμένα στα γραφεία της: Γαμβέττα 4, Αθήνα, ΤΚ 10678, Αθήνα. Οι νικητές δικαιούνται να παραλάβουν το Δώρο τους εντός 10 ημερών από την ημερομηνία ενημέρωσής τους. Σε περίπτωση που δεν προσέλθουν εντός 10 ημερών από την ημερομηνία ενημέρωσής τους, αμελήσουν, αδιαφορήσουν ή αρνηθούν το Δώρο το οποίο δικαιούνται, χάνουν οριστικά οποιοδήποτε δικαίωμά τους όσον αφορά το Δώρο αυτό. Στην περίπτωση αυτή, η διοργανώτρια εταιρεία έχει το δικαίωμα να αποκλείσει το άτομο αυτό.

5.05. Ρητά διευκρινίζεται ότι η Αττικές ουδεμία ευθύνη ή άλλη υποχρέωση υπέχει έναντι των συμμετεχόντων στον Διαγωνισμό πέραν της φιλοξενίας αυτού στην ιστοσελίδα ιδιοκτησίας της καθώς και της υλοποίησης αποκλειστικά των ρητά με τους παρόντες αναλαμβανόμενων από αυτήν ενεργειών.

6.Ρητή Δήλωση / Συγκατάθεση / Αποδοχή Συμμετεχόντων

Όλοι οι Συμμετέχοντες στο Διαγωνισμό αποδέχονται πλήρως και χωρίς καμία επιφύλαξη τους παρόντες Όρους. Η αποδοχή των Όρων συνιστά απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής ρητά δηλούμενη με την υποβολή της σχετικής δήλωσης. Επίσης όλοι οι Συμμετέχοντες αναγνωρίζουν, δηλώνουν και αποδέχονται ρητώς και ανεπιφύλακτα ότι:

(α) είναι ενήλικοι ηλικίας ίσης ή άνω των δεκαοκτώ (18) ετών,

(β) η προσωπικότητά τους, η υγεία ή/και σωματική τους ακεραιότητα δεν προσβάλλεται ούτε βλάπτεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο από τη συμμετοχή τους στο Διαγωνισμό,

(γ) με τη συμμετοχή τους στο Διαγωνισμό δεν προσβάλλουν προσωπικά δεδομένα, το δικαίωμα της προσωπικότητας ή δικαιώματα πνευματικής ή βιομηχανικής ιδιοκτησίας εμπορικά μυστικά ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων,

(δ) ρητώς και ανεπιφύλακτα παρέχουν τη συγκατάθεσή τους και συναινούν στο να χρησιμοποιήσει η Αττικές τα προσωπικά τους δεδομένα (ονοματεπώνυμο και ηλεκτρονική διεύθυνση) για τη διενέργεια του διαγωνισμού και η Χορηγός αυτά των νικητών για την απόδοση των Δώρων σε αυτούς.

(ε) παρέχουν χωρίς αντάλλαγμα την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και εξουσιοδότησή τους στην Αττικές και/ή την Χορηγό για την προβολή του Διαγωνισμού, των αποτελεσμάτων του, συμπεριλαμβανομένης της ανακοίνωσης των ονομάτων των νικητών σε οποιοδήποτε μέσο (ενδεικτικά και μη περιοριστικά τηλεόραση, ραδιόφωνο, έντυπος τύπος κλπ) ή/και στο διαδίκτυο (ενδεικτικά και μη περιοριστικά στην ιστοσελίδα της Αττικές και/ή της Χορυγού και των συνδεδεμένων με αυτές εταιρειών, Youtube κλπ), ή/και σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης (ενδεικτικά και μη περιοριστικά Facebook, Twitter κλπ), σε δημόσιους χώρους (ενδεικτικά και μη περιοριστικά δημόσιες εκδηλώσεις κλπ), σε οθόνες σε σημεία πώλησης και σε εσωτερικές παρουσιάσεις, για την πραγματοποίηση προωθητικών και διαφημιστικών ενεργειών οποτεδήποτε, παγκοσμίως. Η Χορηγός επιφυλάσσεται να χρησιμοποιήσει και δημοσιεύσει οποιοδήποτε ειδησεογραφικό στοιχείο σχετικό με τη διεξαγωγή και τα αποτελέσματα του Διαγωνισμού.

7.Αποκλεισμός Διαγωνιζομένων

Η Αττικές δύναται – αλλά δεν υποχρεούται – να αποκλείσει από τον Διαγωνισμό, σε οποιοδήποτε στάδιο διεξαγωγής του, οποιονδήποτε συμμετέχοντα που κατά την άποψη της είναι πιθανό να έχει χρησιμοποιήσει (ή να έχει αποπειραθεί να χρησιμοποιήσει) αθέμιτα μέσα αναφορικά με τη συμμετοχή του ή έχει παραβεί (ή έχει αποπειραθεί να παραβιάσει) κάποιον από τους παρόντες όρους. Ως αθέμιτα μέσα νοούνται, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, η χρήση συσκευών, μέσων, ηλεκτρονικών υπολογιστών ή/και λογισμικού προς διευκόλυνση αυτοματοποιημένων ή πολλαπλών συμμετοχών χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση.

Οποιοσδήποτε από τους νικητές, σε οποιοδήποτε στάδιο μπορεί να ακυρωθεί και για τους εξής λόγους:

(α) σε περίπτωση που, για οποιονδήποτε λόγο, δεν αποδεχθεί πλήρως τους παρόντες Όρους ή δεν πληροί τις προϋποθέσεις κάποιου από τους Όρους, οι οποίοι θεωρούνται όλοι ουσιώδεις.

(β) σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με τον νικητή εντός των προκαθορισμένων προθεσμιών που τάσσονται στους παρόντες όρους ή για λόγους που ανάγονται στο πρόσωπό του.

8.Ακύρωση Διαγωνισμού / Τροποποίηση Όρων / Ευθύνη

Η Αττικές διατηρεί το δικαίωμα κατόπιν εγκρίσεως της Χορηγού, μονομερώς, χωρίς προειδοποίηση και κατά την κρίση της, να τροποποιήσει, ανακαλέσει, παρατείνει ή μειώσει τη διάρκεια του Διαγωνισμού, να αλλάξει τα προσφερόμενα Δώρα, καθώς και να μεταβάλει τους όρους αυτού ή /και να ματαιώσει το διαγωνισμό, με ανακοίνωση στον Τύπο ή στο Διαδίκτυο. Στις περιπτώσεις αυτές η Χορηγός ουδεμία ευθύνη φέρει έναντι των συμμετεχόντων ή/και οποιουδήποτε τρίτου. Σε περίπτωση που τυχόν ματαιωθεί ο διαγωνισμός, οι συμμετέχοντες δεν αποκτούν οποιοδήποτε δικαίωμα κατά της Χορηγού, ούτε νομιμοποιούνται ή δικαιούνται να ζητήσουν τη συνέχισή του ή οποιαδήποτε αποζημίωση.

Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται η Χορηγός για τυχόν άμεσες ή έμμεσες ζημίες, δαπάνες και έξοδα που μπορεί να προκύψουν από τυχόν διακοπή, δυσλειτουργία ή καθυστέρηση ή οποιαδήποτε άλλη αιτία σχετικά με τον Διαγωνισμό ή την ακύρωσή του.

Οι τυχόν τροποποιήσεις θα δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα www.missbloom.gr από την οποία και θα ενημερώνονται σχετικά οι συμμετέχοντες, οι οποίοι φέρουν αποκλειστικά την υποχρέωση παρακολούθησης των Όρων και προσαρμογής σε αυτούς.

Οι συμμετέχοντες φέρουν αποκλειστικά την ευθύνη για την πλήρη και ορθή συμπλήρωση και υποβολή των στοιχείων τους στη φόρμα υποβολής του διαγωνισμού που βρίσκεται αναρτημένη στο www.missbloom.gr. Οι εγγραφές που δεν συμφωνούν με τους παρόντες όρους θα τεθούν εκτός κληρώσεως.

9.Εμπορικά Σήματα / Πνευματική Ιδιοκτησία της Αττικές ή/και της Χορηγού

Οι συμμετέχοντες δεν έχουν ούτε αποκτούν κανένα απολύτως δικαίωμα επί των σημάτων, ονομάτων, ενδείξεων, εμβλημάτων και λοιπών διακριτικών στοιχείων και γνωρισμάτων της Αττικές ή/και της Χορηγού.

10.Προσωπικά Δεδομένα  

10.01. Η Αττικές και/ή η Χορηγός (αποκλειστικά για τα διαβιβαζόμενα σε αυτήν στοιχεία των νικητών) υποχρεούνται να τηρούν τα συλλεγόμενα προσωπικά δεδομένα απόρρητα και να προβαίνουν στην επεξεργασία ή τη διατήρησή τους στο απολύτως αναγκαίο μέτρο για τις ανάγκες διεξαγωγής και δημοσιότητάς του παρόντος διαγωνισμού (σύμφωνα με όσα επιτάσσει ο Ν. 2472/1997 και ο Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ως ισχύουν), λαμβάνοντας όλα τα αναγκαία μέτρα για την προστασία των εν λόγω προσωπικών δεδομένων.

Οι Συμμετέχοντες και οι Νικητές ουδεμία αξίωση διατηρούν κατά της Αττικές και/ή της ΤΟΥΛΙΠ ΕΝΤΕΡΤΕΪΝΜΕΝΤ A.E.  εξ αυτού του λόγου και ουδεμία αμοιβή ή αποζημίωση δικαιούνται, σε κάθε δε περίπτωση παραιτούνται αυτών. Σύμφωνα με τις διατάξεις των ως άνω, κάθε Συμμετέχων διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει εγγράφως από την Αττικές και/ή ΤΟΥΛΙΠ ΕΝΤΕΡΤΕΪΝΜΕΝΤ A.E. την ανασκευή ή διαγραφή των προσωπικών του δεδομένων από το τηρούμενο για αυτά αρχείο.

Η Αττικές από την πλευρά της δεσμεύεται να κάνουν καλόπιστη χρήση των συμμετοχών, σύμφωνα με τους ισχύοντες κανόνες δικαίου και τα χρηστά ήθη.  

10.02. Στο πλαίσιο του Διαγωνισμού, η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των συμμετεχόντων θα λάβει χώρα ως ακολούθως:

Με την συμμετοχή στον Διαγωνισμό, ο διαγωνιζόμενος παρέχει τη συγκατάθεσή του και συναινεί ανεπιφύλακτα στην επεξεργασία από την Χορηγό των προσωπικών δεδομένων του που αφορούν στα στοιχεία που συμπληρώνονται στην αίτηση συμμετοχής ή ανακοινώνονται συνεπεία αυτής, σύμφωνα με τον Όρο 2, για το σκοπό του Διαγωνισμού. Τα εν λόγω προσωπικά δεδομένα θα αποθηκευθούν και θα αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας με αυτοματοποιημένες ή/και μη αυτοματοποιημένες μεθόδους, για τους σκοπούς του Διαγωνισμού.

10.03. Η κατά τις προηγούμενες περιπτώσεις επεξεργασία δεδομένων θα διενεργηθεί από την Αττικές. Η Αττικές στο βαθμό που προβαίνει σε επεξεργασία των κατά τα ανωτέρω δηλωθέντων προσωπικών δεδομένων (ονοματεπώνυμο και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), σύμφωνα με τις διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας περί προστασίας προσωπικών δεδομένων, θα τηρήσει η ίδια τα στοιχεία των Συμμετεχόντων σε βάση δεδομένων, είτε δια αυτοματοποιημένων μέσων, είτε δια μη αυτοματοποιημένων μέσων, προκειμένου να διεκπεραιώσει τη διαχείριση των δεδομένων, με σκοπό αποκλειστικά τη διενέργεια του Διαγωνισμού. Τρίτος που τυχόν μεσολαβήσει προς το σκοπό της συλλογής διατήρησης και επεξεργασίας  του αρχείου προσωπικών δεδομένων ενεργεί κατόπιν εντολής και  για λογαριασμό της Αττικές η οποία είναι  αποκλειστικά υπεύθυνη για την επεξεργασία του αρχείου προσωπικών  δεδομένων στο πλαίσιο του διαγωνισμού, που θα τηρηθούν κατά τους παρόντες όρους. Τα σχετικά προσωπικά δεδομένα που θα συλλεχθούν δεν θα κοινοποιηθούν σε τρίτους εξαιρουμένης της κοινοποίησης των ονομάτων των νικητών στην ΤΟΥΛΙΠ ΕΝΤΕΡΤΕΪΝΜΕΝΤ A.E.  και θα διατηρηθούν με κάθε προσήκον μέτρο ασφάλειας και εμπιστευτικότητας. Η Αττικές δηλώνει ότι τα εν λόγω προσωπικά δεδομένα που συλλέγει είναι συναφή, πρόσφορα και όχι περισσότερα από αυτά που απαιτούνται για τους σκοπούς της εν λόγω επεξεργασίας, όπως περιγράφονται ανωτέρω, έχουν δε συλλεχθεί κατόπιν χορήγησης της απαιτούμενης συγκατάθεσης των υποκειμένων στα οποία αυτά αφορούν και πάντα σε συμμόρφωση με τις διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας περί προστασίας προσωπικών δεδομένων. Οι διαγωνιζόμενοι διατηρούν τα δικαιώματα, που παρέχονται από τον ως άνω νόμο και τον Κανονισμό και ιδίως τα δικαιώματα ενημέρωσης, πρόσβασης και αντιρρήσεως. Επομένως, εάν ο οποιοσδήποτε Συμμετέχων επιθυμεί να μάθει περισσότερα σχετικά με τον τρόπο χρησιμοποίησης των προσωπικών δεδομένων του ή εάν επιθυμεί να αποκτήσει πρόσβαση, να επικαιροποιήσει, να διαγράψει ή να διορθώσει τα δηλωθέντα προσωπικά δεδομένα, ή εάν επιθυμεί να ανακαλέσει τη συναίνεση ή συγκατάθεσή του, να προβάλει οποιαδήποτε αντίρρηση στην επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων για νόμιμους λόγους, ή να ενημερωθεί για τους εκτελούντες την επεξεργασία των δεδομένων, μπορεί να επικοινωνήσει με την Αττικές με την αποστολή μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση contest@atticamedia.gr

11.Επίλυση Διαφορών

Οποιαδήποτε διαφορά τυχόν ανακύψει σχετικά με τον Διαγωνισμό και την εφαρμογή των παρόντων όρων συμμετοχής θα επιλύεται καταρχήν φιλικά.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση δικαστικής επίλυσης της διαφοράς αρμόδια ορίζονται τα Δικαστήρια των Αθηνών και εφαρμοστέο δίκαιο το Ελληνικό. Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων κριθεί αντίθετη προς το Νόμο, παύει αυτοδικαίως να ισχύει, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων.

12.Πληροφορίες

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το διαγωνισμό οποιοσδήποτε συμμετέχων ή τρίτος μπορεί να καλεί στο τηλέφωνο: 2106154200 από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09.00 πμ έως τις 18.00 μμ. Η Δήλωση Συμμετοχής στο Διαγωνισμό συνιστά πλήρη απόδειξη περί της ρητής και ανεπιφύλαχτης αποδοχής των παρόντων όρων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Best of network