Διαγωνισμοί26 ΜΑΪΟΥ, 2016

Super Διαγωνισμός: Αυτή την Κυριακή θα απολαύσεις το καλύτερο brunch! (Αποτελέσματα)

Πάρε μέρος στον σούπερ διαγωνισμό για κερδίσεις 1 brunch 2 ατόμων στο Rakkan Bar Restaurant

Super Διαγωνισμός: Αυτή την Κυριακή θα απολαύσεις το καλύτερο brunch! (Αποτελέσματα)

Τι θα έλεγες αν σε ενημερώναμε ότι αυτή την Κυριακή θα έχεις τη δυνατότητα να απολαύσεις το πιο γευστικό brunch ενώ παράλληλα θα κάνεις σούπερ αγορές, θα φτιάξεις τα νύχια σου και θα απολαύσεις live μουσική;

Το Rakkan Bar Restaurant αναβαθμίζει την έννοια του brunch συνδυάζοντας το απολαυστικό μενού του με fashion και beauty happenings. Συγκεκριμένα, για τρίτη φορά, αυτή την Κυριακή, το αγαπημένο εστιατόριο στην Κηφισιά διοργανώνει ένα ακόμα επιτυχημένο #FashionBrunch, τον ιδανικό τρόπο για να περάσεις την τελευταία Κυριακή του Μαΐου.

Την Κυριακή, 29 Μαΐου, η αυλή του Rakkan Bar Restaurant μετατρέπεται στον πιο it προορισμό για να απολαύσεις τις γλυκές και αλμυρές δημιουργίες του πιο ενημερωμένου brunch menu αλλά και να ενημερωθείς για τα τελευταία fashion και beauty trends.

rakkan bar restaurant (1)

Συγκεκριμένα, το menu περιλαμβάνει:

Spicy beef lettuce wrap
Beetroot gravlax salmon
Lollipop with yuzu crème
Chocolate brownies with orange
Vanilla & strawberry tart
Coffee & Tea

13164326_1179420125424772_7185510947757479668_n

Το MissBloom και η beauty editor Βασιλική Καρανζογιάννη θα βρίσκονται εκεί με τα πιο hot beauty tips της σεζόν, θα σε ξεναγήσουν στο pop up nail bar και θα σε ενημερώσουν για τις κυρίαρχες τάσεις στα νύχια! Επίσης, καθ’ όλη τη διάρκεια του brunch θα έχεις την ευκαιρία να αποσπάσεις style tips από την Φιλιώ Μέτση, hostess και fashion blogger του All you need is style, η οποία θα παρουσιάσει designer δημιουργίες με Ελληνική υπογραφή.

Δες αναλυτικά το πρόγραμμα και μάθε όλες τις λεπτομέρειες εδώ.

Super Διαγωνισμός

2 τυχερές θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν δωρεάν από ένα brunch 2 ατόμων συμμετέχοντας στον πιο fashion και beauty διαγωνισμό!

Αποτελέσματα:

Οι τυχερές νικήτριες είναι:

Αλεξάνδρα Βλαχογιώργου

ΡΟΥΛΑ ΣΙΟΥΡΤΟΥ

Συγχαρητήρια! Οι τυχερές θα ενημερωθούν τηλεφωνικά. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ