Διαγωνισμοί09 ΜΑΪΟΥ, 2018

Τα workshop του Φίλιππου Παπασπύρου συνοδεία του εκλεκτού ρουμιού Zacapa Solera 23 συνεχίζονται και μας μυούν στην τέχνη της απόλαυσης. Στην τέχνη του #artofslow

Κέρδισε μία από τις πέντε διπλές προσκλήσεις και ζήσε από κοντά την μαγεία της ζαχαροπλαστικής.

Tο ρούμι Zacapa Solera 23 συνάντησε ξανά τον chef patissier Φίλιππο Παπασπύρου

Μετά την επιτυχία του δεύτερου workshop ζαχαροπλαστικής με τον Φίλιππο Παπασπύρου και το ρούμι Zacapa Solera 23, στο οποίο μάθαμε να φτιάχνουμε την πιο απολαυστική mousse σοκολάτας bitter με crumble και ζελέ από ρούμι, η τρίτη συνάντηση έρχεται ξανά για να ζήσεις από κοντά μία μοναδική εμπειρία.

Τα έντονα αρώματα του ρουμιού Zacapa Solera 23, που ωριμάζει στα 2.300 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, σε αυτό που το αποκαλούν «Σπίτι πάνω από τα Σύννεφα», κοντά στα ηφαίστεια της Γουατεμάλα, θα συνδυαστούν με τις ιδιαίτερες γεύσεις και εμπνεύσεις του κορυφαίου chef pâtissier και το αποτέλεσμα αναμένεται… απολαυστικό.

Τα workshop του Φίλιππου Παπασπύρου συνοδεία του εκλεκτού ρουμιού Zacapa Solera 23 συνεχίζονται και μας μυούν στην τέχνη της απόλαυσης. Στην τέχνη του #artofslow

Την Παρασκευή 18 Μαΐου ο Φίλιππος Παπασπύρου θα σε περιμένει στο κατάστημα «Papaspirou» της Κηφισιάς (Τατοΐου 100 & Κολοκοτρώνη 29) όπου θα παραδώσει ακόμη ένα σεμινάριο ζαχαροπλαστικής σε συνεργασία με το ιδιαίτερο ρούμι Zacapa Solera 23.

Miss Bloom σου εξασφαλίζει πέντε διπλές προσκλήσεις για να ζήσεις από κοντά αυτή την ξεχωριστή εμπειρία και να μάθεις να φτιάχνεις τα πιο νόστιμα γλυκά με ρούμι! Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι τις 16/5.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Best of network