Διαγωνισμοί11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, 2018

Το μοναδικό σεμινάριο ζαχαροπλαστικής με το ρούμι Zacapa Solera 23 και τον Φίλιππο Παπασπύρου επιστρέφει!

Κέρδισε τρεις διπλές προσκλήσεις και ζήσε από κοντά την μαγεία της ζαχαροπλαστικής.

Tο ρούμι Zacapa Solera 23 συνάντησε ξανά τον chef patissier Φίλιππο Παπασπύρου

Μετά το επιτυχημένο σεμινάριο ζαχαροπλαστικής με τον Φίλιππο Παπασπύρου και το ρούμι Zacapa Solera 23 στο οποίο μάθαμε να φτιάχνουμε τους πιο νόστιμους μπαμπάδες με ρούμι αλλά και την πιο βελούδινη crème brulee, το δεύτερο workshop έρχεται ξανά για μάθεις βήμα βήμα την τέχνη του γλυκού πλάι στον κορυφαίο chef pâtissier. 

Τα έντονα αρώματα του ρούμι Zacapa Solera 23, που ωριμάζει στα 2.300 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, σε αυτό που το αποκαλούν «Σπίτι πάνω από τα Σύννεφα», κοντά στα ηφαίστεια της Γουατεμάλα, θα συνδυαστούν με τις ιδιαίτερες γεύσεις και εμπνεύσεις του Φίλιππου Παπασπύρου με το αποτέλεσμα να αναμένεται… εκρηκτικό.

Το μοναδικό σεμινάριο ζαχαροπλαστικής με το ρούμι Zacapa Solera 23 και τον Φίλιππο Παπασπύρου επιστρέφει!

Ακριβώς μετά το Πάσχα και συγκεκριμένα την Δευτέρα 16 Απριλίου ο Φίλιππος Παπασπύρου θα σε περιμένει στο κατάστημα «Papaspirou» της Κηφισιάς (Τατοΐου 100 & Κολοκοτρώνη 29) όπου θα παραδώσει ακόμη ένα σεμινάριο ζαχαροπλαστικής σε συνεργασία με το ιδιαίτερο ρούμι Zacapa Solera 23.

H Miss Bloom σου εξασφαλίζει τρεις διπλές προσκλήσεις για να ζήσεις από κοντά αυτή την ξεχωριστή εμπειρία και να μάθεις να φτιάχνεις τα πιο νόστιμα γλυκά με ρούμι!

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τις 11/4 έως 13/4

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ