Follow us

Τα Summer Essentials των Missbloomers

Δεν πάμε διακοπές χωρίς αυτά! Η ομάδα του MissBloom.gr αποκαλύπτει τα must του καλοκαιριού!

summer essentials


Η ομάδα του ΜissΒloom.gr αποκαλύπτει τα must του καλοκαιριού!

Αφού είδαμε τα summer essentials των Fashion Bloggers, ήρθε η ώρα (λίγο πριν τις διακοπές μας) να δούμε και τα καλοκαιρινά must των Missbloomers; Έχουμε και λέμε:

Ελένη Στασινοπούλου:


Τα Summer Essentials των Missbloomers
Friendship bracelet (Links of London), εσπαντρίγες (Asos.com), Φούστα Shana, Μπικίνι H&M, Κολιέ Bela Louloudaki, Σανδάλια (Μοναστηράκι)
"Οι στυλιστικές εμμονές συνήθως δεν έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής στο μυαλό(και τη ντουλάπα) των ανθρώπων αυτής της δουλειάς. Πόσο μάλλονόταν πρόκειται για καλοκαιρινούς έρωτες. Στα δικα μου essentialsέκαναν ξαφνικά φέτος το καλοκαίρι, την εμφάνισή τους τα εξής: friendship βραχιόλια (ξεκίνησα συλλογή),εσπαντρίγιες-flatforms και μια πολύχρωμη στρετς φούστα με Aztec prints.Ακόμα ένα κροσέ σουτιέν στο χρώμα του δέρματος (που συνδυάζεται μαγικά μεπολλά σλιπ από άλλα μπικίνι) και σκούρα (ναι! σκούρα για αντίδραση στην κοραλί κυριαρχία αλλά και γιατί ταιριάζουν tέλεια με μαυρισμένο δέρμα*) βερνίκια νυχιών σε πράσινους,μπλε και γκρι τόνους. Στις σταθερές στυλιστικές αδυναμίες μου, γιατί υπάρχουν και αυτές στο μυαλό (και τη ντουλάπα) των ανθρώπων αυτής της δουλειάς, παραμένουν: τα ψάθινακαπέλα τύπου Παναμά, τα λιτά δερμάτινα σανδάλια από το Μοναστηράκι, τακοσμήματα με τυρκουάζ και κάθε παρεό που έχω περιμαζέψει σε παλιότερεςδιακοπές.

*Αγαπημένα σκούρα βερνίκια: Γκρι-μπλε Βοbbing for Baubles, Πράσινο -γκρι Stylenomics, μοβ-βυσσινί Carry On, όλα Εssie)


Βίκυ Πασχάλη:

Τα Summer Essentials των Missbloomers - εικόνα 2
1. H σούπερ βαλίτσα μου (αγαπημένο δώρο στο Madame Figaro Αυγούστου!) / 2. Δεν πάω πουθενά χωρίς αυτή τη γεύση στα χείλη μου φέτος! Lip Gloss Island Berry με SPF 25, Hawaiian Tropic. / 3. Δεν είναι ρούχο, ούτε καλλυντικό, απλά φέτος που δοκίμασα το χυμόκαρπούζι, έχω κολλήσει με το cocktail σαμπάνια-καρπούζι (δοκίμασέ το καιθα καταλάβεις... yummy). / 4. To ββλίο που έχω ήδη πάρει γιανα διαβάσω στην παραλία, Φεγγάρι δύο ημερών της Cecilia Ahern, Εκδ. Διόπτρα. / 5. Το βιβλίο που διαβάζω τώρα, Η μικρή Ιστορία του Κόσμου, του E.H Gombrich, Εκδόσεις Πατάκη. / 6. Το μαγιό μου, από τα Calzedonia. / 7. Τα γυαλιά ηλίου που ερωτεύθηκα. Κοκάλινα γυαλιά ηλίου Miu Miu, Luxotica Hellas 8. Το πολύ funky cap μου από το Shop Ermou 112A! Ανυπομονώ να το φορέσω! / 9. Αγορά της ίδιας μέρας στο Shop Ermou 112A και το Βραχιόλι Iris bySarah Spiridou. Αυτό το φόρεσα στο κατάστημα και δεν θέλω να τοβγάλω.... / 10. Η πετσέτα μου για την παραλία είναι πετσέτα yoga στηνπραγματικότητα, αλλά το γκρι μου ταιριάζει και είναι τόσο απαλή...Πετσέτα Nike Yoga II / 11. Η τέλεια σκιά για smokey, Ombre Hypnose της Lancome / 12. Πόσο τέλεια! Σανδάλια με κρόσια από το topshop / 13. Χρόνια Beauty εμμονή το After Sun ιριδίζον γαλάκτωμα Carroten.Ενυδατικό, και δίνει και ένα touch χρώματος ακόμα με το sparkle πουαφήνει στο δέρμα. / 14. Το μανό μου φέτος είναι ροζ κορίτσιστικο. Στη σειρά Jessica από το Νύχι-Νυχι βρήκα την καλύτερη απόχρωση για το δέρμα μου.

Περισσότεροι Missbloomers στη σελ. ii


Έφη Καρύδη:



Τα Summer Essentials των Missbloomers - εικόνα 3
"Καλοκαίρι για μένα είναι... να μην έχεις υποχρεώσεις, να σκέφτεσαι μόνο που θα φας και σε ποια παραλία θα κάνεις μπάνιο!!!
Αυτά που έχω πάντα μαζί μου είναι τα εξής: το τζιν σορτς το οποίο τοφοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ (pull &bear), πολλά βραχιόλια σταχέρια μου - εκτιμώ πολύ τα handmade (brachma crafts), ένα μανό το οποίοσυνήθως είναι ένα απαλό χρώμα (essie), πετσέτα θαλάσσης, έχω αρκετές απόαυτές γιατί δεν προλαβαίνουν να στεγνώσουν, ενα ψάθινο καπέλο από τομοναστηράκι, αντιηλιακά προσώπου κ σώματος (Lancaster), μερικά ζευγάριαHavaianas (φοριούνται από το πρωί μέχρι τα ξημερώματα), ενα πολύ μικρόmp3 - πολλές φορές οι παραλίες που πηγαίνουμε δεν είναι εύκολαπροσβάσιμες οπότε συνδυασμός θάλασσας-μουσικής σε «ταξιδεύει»,φωτογραφική μηχανή για να απαθανατίζω υπέροχες στιγμές, λάδι nuxe μεχρυσόσκονη αφήνει το δέρμα απαλό κ με τις τέλειες γυαλάδες, το Ipad γιατην καθημερινή ενημέρωση μας. Και φυσικά σε όλα αυτά είναι πάντα μαζίμας κ το αυτοκολλητάκι η Ιόλη....πουθενά χωρίς αυτό το πλάσμα!
"

Γαβριήλ Νικολαίδης:

Τα Summer Essentials των Missbloomers - εικόνα 4
1. Τσάντα μεταφοράς για σκύλο Alviero Martini 1A Class 2. Καπέλο απόψάθα Παναμά Concept Store SHOP. Ερμού 112Α, Αθήνα. Τηλ.: 210 3231683.3. Ταγάρι από τη σχεδιάστρια Κατερίνα Ψωμά 4. Αντιλιακό Biotherm. 5.Ψάθινη τσάντα VPSV - SHOP. Ερμού 112Α, Αθήνα. Τηλ.: 210 3231683. 6.Σειρά ανδρικής περιποίησης Facial Fuel από την Κiehl's 7. Μαγιό από τηνέα συλλογή της Vilebrequin 8. Λατρεμένα σταράκια σε όλα τα χρώματα(αυτή την περίοδο είμαι κολλημένος με τα λευκά). 9. Θήκη για το κινητόSequoia 10.Το αγαπημένο μου κομμάτι από τη συλλογή ρολογιών Regatta πουαπευθύνεται σε άντρες και γυναίκεςwww.follifollie.com

"Η μόνη ανάγκη που έχω φέτος είναι να μην έχω ανάγκες! Να μην με νοιάζεικαι πολύ το περιεχόμενο της βαλίτσας αλλά περισσότερο ο προορισμός της!Για το λόγο αυτό θα βγάλω εισητήριο στα αγαπημένα μου σταράκια (που δενγίνεται να πας οπουδήποτε χωρίς αυτά) και σε ένα πολύ φαν μαγιό. Καπέλο,αντιηλιακό μέσα στη τσάντα παραλίας, μια καλή θήκη για το κινητό καιφύγαμε.

P.S. Ο σκύλος έρχεται μαζί σε αεροπλάνα, καράβια, βραχονησίδες και κοκτειλάδικα"


Περισσότεροι Missbloomers στη σελ. iii


Ναυσικά Μαυρομούστακου:


Τα Summer Essentials των Missbloomers - εικόνα 5

"Τα αγαπημένα μου αντικείμενα τα διάλεξα μέσα από μια ιστορία πουπρόκειται (σίγουρα) να συμβεί! Το φαντάζομαι από τώρα: Παίρνω το πλοίοαπό τον Πειραιά και κάνω 5 ώρες να φτάσω στο νησί. αλλά δε με νοιάζειγιατί έχω μαζί μου το Madame Figaro να περάσει η ώρα! Φτάνω στο νησί καιπηγαίνω κ α τ' ε υ θ ε ί α ν στην παραλία με το αγαπημένο MED μαγιόμου!! Βάζω και λίγο αντηλιακό προσώπου Hawaiian Tropic SPF 30 για να μηνκαώ (πάλι) και φοράω τα Stella McCartney γυαλιά μου. Κάθομαι δυο,τρεις, (τέσσερις - πέντε) ωρίτσες στην παραλία και λιώνω με την παρέαμου στο «Μια νύχτα στο Παλέρμο» και έρχεται η ώρα να φύγουμεεε. #$@#!Είχα ξεχάσει να βάλω αντηλιακό στο σώμα και κάηκα λίγο. Αλλά δενπειράζει γιατί έχω μαζί μου το super μυστικό όπλο - την κρέμα για μετάτον ήλιο της Vichy. Έρχεται το βραδάκι και είναι η ώρα για partyyyy!Αφού έχω βάψει τα νύχια μου με ένα καλοκαιρινό χρωματάκι, θα φορέσω τοαπλό αεράτο H&M φόρεμα μου, το Stradivarious γιλέκο μου, τυχερό μουδαχτυλίδι με φεγγαρόπετρα και τις Tsakiris Mallas πλατφόρμες μου και θαπάω για ένα Daquiri φράουλα - FOR SURE! "

Βασιλική Καρανζογιάννη:



Τα Summer Essentials των Missbloomers - εικόνα 6
Mάσκα Mythic Oil L’oreal, Body Mist nature secret και Shower GelOriflame, Πούδρα Shiseido SPF 30, Άρωμα KORRES “Lily of the Valley”, BBCream Garnier, Μανό Seventeen κίτρινο Νο543, φούξια Νο 337, κοραλί Νο27, λαχανί Νο 335, Κραγιόν Seventeen με SPF 15 No 5, Perfume Oil WhiteMusk από Body Shop, Scrub καθαρισμού και Μάσκα καθαριμού Ρόδι από KORRES

"Για μένα το καλοκαίρι είναι κάπως έτσι: συνεχή ψώνια φουστανίων, διάφορα αρώματα κρεμών σώματος, άπειρα καλλυντικά και μια βαλίτσα που στις διακοπές δεν κλείνει ποτέ γιατί το motto μου είναι «Θέλω να έχω ποικιλία να διαλέγω»!
Το καλοκαίρι λατρεύω ιδιαίτερα τα φουλάρια. Κάνουν πιο χαρούμενο ένα μονόχρωμο φόρεμα και λειτουργούν σαν εσάρπα τις πιο ψυχρές βραδιές. Για την περιποίηση προτιμώ ελαφριά προϊόντα που μου δίνουν αυτά που επιθυμώ στην πιο απλή και ανάλαφρη μορφή."

Έλενα Πάκου:



Τα Summer Essentials των Missbloomers - εικόνα 7
Βερνίκια νυχιών Essie, αφρόλουτρα Caudalie, Ενυδατικός ορός La Roche - Posay, Αντιηλιακό προσώπου La Roche - Posay Anthelios, Κολιέ Stradivarius.

"Κάθε χρόνο στις διακοπές κάνω ένα διάλειμμα από τις στυλιστικούπεριεχόμενου σκέψεις και βασίζομαι στα all-time-classic βασικά κομμάτια(βλ. τζιν shorts, αέρινα φορέματα, ethnic αξεσουάρ, απαραιτήτως καπέλοκαι γυαλιά ηλίου). Όσον αφορά στη beauty ρουτίνα δε, δεν βγαίνω ποτέ από το σπίτι χωρίςαντιηλιακό προσώπου ενώ για τις απογευματινές μου βόλτες αποφεύγω τοmakeup και φροντίζω να ενυδατώνω καλά το πρόσωπό μου (απαραίτητο βήμααν έχεις κανονική - ξηρή επιδερμίδα σαν κι εμένα!) Λίγη μάσκαρα, λίγοbronzer και ένα juicy κραγιόν είναι υπέρ – αρκετά. Λατρεύω τις funkyαποχρώσεις στα νύχια μου ενώ πιστεύω ότι ένα αφρόλουτρο με ευχάριστοάρωμα μπορεί πραγματικά να απογειώσει τη διάθεσή σου ακόμα και την πιοζεστή μέρα του καλοκαιριού!"


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ