Follow us

Έτσι θα ντυθούν το φθινόπωρο 10 ελληνίδες fashion bloggers

Τι δεν θα αποχωριστούν τη νέα σεζόν και γιατί; Δες τα fall essentials που επιλέγουν και πάρε ιδέες για cool επίκαιρο styling!

fall essentials bloggers

Τι δεν θα αποχωριστούν το Φθινόπωρο οι Ελληνίδες Fashion Bloggers;


Ζητήσαμε από τις αγαπημένες μας ελληνίδες Fashion Bloggers να μοιραστούν μαζί μας όλα όσα σκοπεύουν να μην αποχωριστούν φέτος το Φθινόπωρο και να όλα όσα μας είπαν:

Πηνελόπη Καπνουλά (Fashion Architect)

Έτσι θα ντυθούν το φθινόπωρο 10 ελληνίδες fashion bloggers
Τσάντα-φάκελος με απλικέ λουλούδια, Accessorize / Αξεσουάρ-γάτα για δαχτυλίδια, Urban Outfitters / Γκρι Φόρεμα, Blanco / Δαχτυλίδι-διαμάντι, Prigkipw / Μωβ γόβες, ZARA / Φούτερ με digital print, Aloha from Deer / Paper-bag waist skirt, Topshop


Αλεξία Σακελλαρίου (Smells Like Fashion)

Έτσι θα ντυθούν το φθινόπωρο 10 ελληνίδες fashion bloggers  - εικόνα 2
Τα περιβόητα hi tops sneakers δεν είναι μόνο στυλάτα, αλλά και πολύ άνετα. Παντελόνια σε ίσια γραμμή και με ενδιαφέροντα patterns είναι ιδανικά για όλες εκείνες τις φορές που θέλεις κάτι πρωτότυπο χωρίς να το παρακάνεις και βασικά καλλυντικά από τις εταιρίες Bobbi Brown, Artistry Essentials και Maybelline. Τέλος, δεν αποχωρίζομαι ποτέ την it τσάντα της σεζόν! Τη slatchel bag της Lycsac!"



Χαρά Μικρού (Skinny & Flavoured)

Έτσι θα ντυθούν το φθινόπωρο 10 ελληνίδες fashion bloggers  - εικόνα 3
Για μένα τα all time favorite χρώματα για το φθινόπωρο είναι το γκρι και το μωβ.Έτσι επιλέγω ρούχα και αξεσουάρ σε αυτές τις αποχρώσεις για να γεμίσω τη ντουλάπα μου αυτή τη περίοδο!


Φλωρεντία Φουρλή (Wardrobe Recycle)

Έτσι θα ντυθούν το φθινόπωρο 10 ελληνίδες fashion bloggers  - εικόνα 4
Περιμένω πως και πως να δροσίσει ο καιρός για να φορέσω το αγαπημένο μου δερμάτινο jacket! Συνδυασμένο με ένα bootcut τζιν και ένα μεγάλο φουλάρι θα έλεγα ότι αποτελεί το πιο συνηθισμένο μου casual outfit για αυτή την εποχή. Κάτι άλλο που κάνω κατά την μετάβαση από το καλοκαίρι στον χειμώνα είναι ότι αλλάζω σιγά σιγά το μακιγιάζ μου υιοθετώντας πιο γήινα και σκούρα χρώματα. Τέλος μιας και το κολιέ είναι το αγαπημένο μου αξεσουάρ πάντα φροντίζω να έχω 1-2 καινούρια για να ανανεώνω το στυλ μου όταν αλλάζει η σεζόν και συνήθως τα φτιάχνω μόνη μου φυσικά!


Δες περισσότερα Fall Essentials στη σελ. ii

Χριστίνα Κοροβέσση (Lemoncake Wardrobe)

Έτσι θα ντυθούν το φθινόπωρο 10 ελληνίδες fashion bloggers  - εικόνα 5
Topshop khaki army jacket / Hunter original wellies in olive / Bjorn laptop case / Essie "case study" / Mac "blush all day" pro longwear blush / Smythson notebook


Ζέτα Τζακούμη, Κωνσταντίνα Κώστα (Pink Girl Notes)

Έτσι θα ντυθούν το φθινόπωρο 10 ελληνίδες fashion bloggers  - εικόνα 6
Statement ψηλοτάκουνα: Isabel Marant Milwaukee boots / Ένα αισθησιακό άρωμα: Tom Ford Lys Fume / Μαχητικό πνεύμα: Nikos Koulis Armory ring / Δεύτερο δέρμα: Rick Owens Naska biker jacket / Ένα nonchalant καπέλο: Maison Michel Andre trilby / Ένα ροκ t-shirt: Givenchy Rottweiler t-shirt / Νέους ήχους: Yan Wagner Forty Eight Hours / Fun βραδιές: κάρτα μέλους Salon de Bricolage




Ιωάννα Τσιγαρίδα (Ordinary Pulse)

Έτσι θα ντυθούν το φθινόπωρο 10 ελληνίδες fashion bloggers  - εικόνα 7
Αυτό το φθινόπωρο δεν πάω πουθενά χωρίς το άρωμα Chloe, την ippolito δερμάτινη clutch bag μου και το κατάλληλο κραγιόν – που είναι πάντα long stay. Απαραίτητα και αγαπημένα είναι επίσης η Stefanel ζακέτα για τις φθινοπωρινές κυκλοθυμίες, το παντός καιρού maxi φόρεμα με την υπογραφή της Ioanna Kourbela, και τα Yves Saint Laurent μου δερμάτινα masterpieces. Α να μην ξεχάσω – το δαχτυλίδι που δε βγαίνει από το χέρι μου – Yves Saint Laurent επίσης.

Δες περισσότερα Fall Essentials στη σελ. iii

Κορίνα Βρούσια (Type My Style)

Έτσι θα ντυθούν το φθινόπωρο 10 ελληνίδες fashion bloggers  - εικόνα 8
Tζιν πουκάμισο: ό,τι πιο πασπαρτού! / Τσάντα με χρώμα: η κίτρινη Balenciaga μου είναι πάντα διαθέσιμη να βγει από την ντουλάπα μου και να μου φτιάξει τη μέρα. / Statement βραχιόλια: λατρεύω οτιδήποτε Ηermes. / Παπούτσια: όταν έχω πολύ περπάτημα τα Charles Philip Shanghai slippers αποτελούν σταθερή αξία. / Άρωμα: Bobbi Brown, Bobbi’s Party, νιώθω απλά σαν να έχω μόλις βγει από το μπάνιο / Κόκκινο κραγιόν: Giorgio Armani forever: μεταμορφώνει το πρόσωπό μου στο δευτερόλεπτο! / Μανικιούρ: Dior vernis από την συλλογή Golden Jungle. / Hot item: Tο comeback του οίκου Kenzo είναι απλά εντυπωσιακό. Θέλω κι εγώ την πράσινη μπλούζα με το λιοντάρι. Είναι παντού sold out!



Mατίνα Σωτηροπούλου (SpottedM)

Έτσι θα ντυθούν το φθινόπωρο 10 ελληνίδες fashion bloggers  - εικόνα 9
Παπούτσια : Urban Outfitters , Minnetonka , Minelli. / Καλλυντικά : σκιές και ρουζ Mac , make - up Helena Rubinstein / μάσκαρα Artistry / άρωμα Hermes (elixir de merveilles) / Τσάντες : μαύρη H&M , the sLatchel by Lycsac.



Στεφανία Μακροπούλου (Not For Sale)

Έτσι θα ντυθούν το φθινόπωρο 10 ελληνίδες fashion bloggers  - εικόνα 10
Φεύγει το καλοκαίρι και έρχεται το φθινόπωρο. Έτσι ακριβώς φεύγουν οι σαγιονάρες και αντικαθίστανται από τα αγαπημένα μου brogues. Το κυπαρισσί sLatchel μου, θα γίνει πιθανότατα η προέκταση του χεριού μου, αφού χωράει πολλά πράγματα και είναι η ιδανική τσάντα για να μου θυμίζει το Λονδινάκι τις γκρίζες μέρες. Αυτομάτως, τα νύχια, το μακιγιάζ και τα αξεσουάρ μου τείνουν σε πιο σκούρες αποχρώσεις, όπως αυτές των καφέ-μπεζ και σκούρων μπλε και πράσινου. Τέλος, αυτό το φθινόπωρο θα ξεκινήσω να τρέχω. Είναι μια απόφαση και με αφορμή τα νέα μου Nike Lunarglide, το τρέξιμο είναι μια πολύ καλή λύση για να γυμνάζομαι μόνη μου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ