Follow us

Style Guide: Sweaters

Πως θα φορέσεις το πιο hot κομμάτι της σεζόν; Η Miss Bloom διαλέγει τα καλύτερα πουλόβερ της αγοράς και σου δίνει όλα τα tips που χρειάζεσαι!

sweater_def

Πως θα φορέσεις το πιο hot κομμάτι της σεζόν;
Η Miss Bloom διαλέγει τα καλύτερα πουλόβερ της αγοράς και σου δίνει όλα τα tips που χρειάζεσαι!


Κάθε σεζόν ξεχωρίζει ένα hot item και φέτος τη θέση του πρωταγωνιστή έχει κατακτήσει με τη στυλιστική του αξία το sweater. Πρόκειται για ένα κομμάτι με αυθεντικό street style χαρακτήρα το οποίο ανέβηκε στην πασαρέλα (οι εκδοχές του Balenciaga και του Kenzo έχουν κάνει θραύση) και ξαναβγήκε στο δρόμο πιο ανανεωμένο από ποτέ!

Style Guide: Sweaters

Φέτος, το sweater κυριαρχεί σε κάθε του εκδοχή αλλά εμείς ξεχωρίζουμε τις εξής:

Baroque μοτίβα: είναι ιδανικά για τις πιο ρομαντικές! Αν αγαπάς τη ladylike φιλοσοφία στο ντύσιμο και διαφωνείς με το sporty chic, ένα τέτοιο σχέδιο είναι ό,τι πρέπει!
Funky λεπτομέρειες:
ένα fun στοιχείο μπορεί να μεταμορφώσει στο λεπτό ακόμα και το πιο απλό sweater. Αν σκοπεύεις να το φοράς καθημερινά με τζιν και flat, το προτείνουμε ανεπιφύλακτα!
Οικόσημα: Οι "παραδοσιακές" θα το προτιμήσουν σίγουρα! Πρόκειται για κλασσικό κομμάτι που αγαπά τον Preppy συνδυασμό.
Animal Print: Όχι, δεν μιλάμε για το κλασικό λεοπάρ αλλά για πραγματικές απεικονίσεις ζώων! Πριν πεις ότι σου φαίνεται "παιδικό", θα σου πούμε ότι είναι μάλλον το πιο δημοφιλές κομμάτι της σεζόν.
Graphic Μοτίβα: Αν ψάχνεις για ένα statement κομμάτι, είναι η τέλεια λύση αφού ξεχωρίζει χωρίς να παραφορτώνει το look, χωρίς να είναι εκκεντρικό και χωρίς να σε δυσκολεύει στο συνδυασμό του.
Ιδιαίτερες πλέξεις: Αν ακολουθείς πιστά τη φιλοσοφία του less - is - more, ένα sweater με ιδιαίτερη πλέξη μπορεί να σε βγάλει ασπροπρπόσωπη ανά πάσα στιγμή.

Style Guide: Sweaters - εικόνα 2
1. Juicy Couture Holiday, Attica (Πανεπιστημίου 9, Αθήνα) 2. Monsoon (The Mall Athens, Μαρούσι τηλ: 210-6300275) 3. Suiteblanco 4. Lacoste (Kασσαβέτη 6, Kηφισιά, τηλ: 210 8019240) 5. Topshop 40£ 6. KARL by Karl Lagerfeld 200€, net-a-porter 7. Mango 8. Η&Μ 24,95€

Δες τα μυστικά του σωστού συνδυασμού στη σελ. ii



Πως θα το φορέσεις:
Style Guide: Sweaters - εικόνα 3
Sweater Mango 29.99€ / Τσάντα Zara 45.95€ / Φούστα H&M 24.95€ / Ρολόι Uterque / Γόβες Fullah Sugah

Το sweater φέτος φοριέται όλες τις ώρες της ημέρας και δένει άψογα με κάθε στυλ. Να μερικές ιδέες για να πάρεις έμπνευση:

- Με μια midi στενή δερμάτινη φούστα μέχρι το γόνατο και μυτερές γόβες
- Με ένα παντελόνι με prints και μπαλαρίνες
- Με ένα τζιν και slippers
- Με μια μακριά φούστα και δετά ankle-booties

Μην ξεχνάς βέβαια ότι το ιδανικό ταίρι για τo sweater σου είναι είναι το πουκάμισο: Το preppy στυλ παίρνει νέες διαστάσεις με τους φρέσκους συνδυασμούς της σεζόν και οι διάσημες fashionistas δεν χάνουν ποτέ την ευκαιρία να μας το αποδείξουν! Είναι γεγονός ότι ο συνδυασμός sweater-πουκάμισο φορέθηκε περισσότερο από ποτέ στις πρώτες σειρές των διασημότερων fashion shows και οι κάμερες των street style photographers πήραν φωτιά!


Miss Bloom's Tip: Το sweater φέτος αποτελεί τη βάση για mix n match συνδυασμούς. Εννοείται λοιπόν ότι σε καμία περίπτωση δεν χρειάζεται να ακολουθήσεις μια καθαρά sporty φιλοσοφία αν δεν το θέλεις. Ξέχνα ό,τι ήξερες μέχρι τώρα για το sweater για να ανακαλύψεις από την αρχή τις φοβερές στυλιστικές του ιδιότητες!


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ