Follow us

Φτιαξ' το μόνη σου: Πώς να δώσεις λάμψη στο πουκάμισό σου

Το trend των γιακάδων που μοιάζουν με κοσμήματα συνεχίζεται και φέτος! Δες βήμα βήμα πώς θα το προσαρμόσεις στο κλασικό σου τζιν πουκάμισο

Πώς να δώσεις λάμψη στο πουκάμισό σου

Το trend των γιακάδων που μοιάζουν με κοσμήματα συνεχίζεται για μία ακόμη σεζόν και εμείς σου δείχνουμε πώς να το προσαρμόσεις στο κλασικό σου τζιν πουκάμισο.

Είτε αγαπάς τη λάμψη σε μικρές δόσεις, είτε είσαι ο τύπος που δεν βγαίνει από το σπίτι χωρίς ένα statement κολιέ δες πόσο εύκολα και γρήγορα μπορείς να αναβαθμίσεις τα ρούχα σου και να τα κάνεις ακόμα πιο “δικά σου”.

Φτιαξ' το μόνη σου: Πώς να δώσεις λάμψη στο πουκάμισό σου

Θα χρειαστείς ένα πουκάμισο, μεταλλικά κουμπιά, πέρλες με επίπεδη πλάτη και πέτρες ή στρας σε διάφορα μεγέθη. Μία κόλλα που θα κολλήσει καλά το ύφασμα, όπως αυτή. Κόφτη για σύρμα, οδοντογλυφίδες, ένα ξυλάκι ή κουτάλι μιας χρήσεως.

Φτιαξ' το μόνη σου: Πώς να δώσεις λάμψη στο πουκάμισό σου - εικόνα 2

Ξεκίνα προετοιμάζοντας τα διάφορα διακοσμητικά σου θα χρησιμοποιήσεις. Αν έχεις μεταλλικά κουμπιά κόψε το εξόγκωμα της πλάτης με τον κόφτη και αν θες να υπάρχει συμμετρία ανάμεσα στις δύο πλευρές του γιακά, χώρισε σε δύο ομάδες τα διακοσμητικά στοιχεία.

Φτιαξ' το μόνη σου: Πώς να δώσεις λάμψη στο πουκάμισό σου - εικόνα 3

Βάλε μια μεγάλη σταγόνα κόλλα στο ξυλάκι ή το κουτάλι και χρησιμοποίησε μια οδοντογλυφίδα για να βάλεις λίγη από αυτή στην πλάτη του διακοσμητικού.

Φτιαξ' το μόνη σου: Πώς να δώσεις λάμψη στο πουκάμισό σου - εικόνα 4

Προσοχή: Η κόλλα δεν στερεοποιείται αμέσως και παίρνει αρκετή ώρα να στεγνώσει οπότε έχεις χρόνο να διορθώσεις λίγο τη θέση της αλλά πρόσεχε μην την κουνήσεις τοποθετώντας δίπλα τις επόμενες.

Φτιαξ' το μόνη σου: Πώς να δώσεις λάμψη στο πουκάμισό σου - εικόνα 5

Συνέχισε με τον ίδιο τρόπο να κολλάς τα διακοσμητικά εναλλάξ από τις δύο πλευρές του γιακά, για να πετύχεις ομοιομορφία αν το επιθυμείς. Αφού τελειώσεις άσε το πουκάμισο χωρίς να το κουνήσεις για 24 ώρες, για να στεγνώσει εντελώς η κόλλα.

Παρ' όλο που θεωρητικά μπορείς να το πλύνεις -αν χρησιμοποιήσεις την κόλλα που σου προτείνουμε ή κάποια αντίστοιχη- καλύτερα θα ήταν να του κάνεις μόνο στεγνό καθάρισμα.

Φτιαξ' το μόνη σου: Πώς να δώσεις λάμψη στο πουκάμισό σου - εικόνα 6

Χρησιμοποίησε αυτή την τεχνική για να διακοσμήσεις τσέπες πουκαμίσων και παντελονιών ή ακόμα και για να δημιουργήσεις ένα μόνιμο statement κολιέ στο T-shirt σου. Οι δυνατότητες είναι πολλές, βρες έμπνευση και παίξε με τη δημιουργικότητά σου!

Φτιαξ' το μόνη σου: Πώς να δώσεις λάμψη στο πουκάμισό σου - εικόνα 7
Φωτό: honestlywtf.com

MISS BLOOM DIY PROJECT
Στείλε μας τη δική σου DIY εφαρμογή με τις φωτογραφίες και τη διαδικασία και δες την δημοσιευμένη στο Missbloom.gr!
Στείλε μας mail στο missbloom@missbloom.gr, γράφοντας στο Subject: DIY Project

Διάβασε επίσης:

Πώς θα κάνεις ζωγραφική στα ρούχα;
Πως να φτιάξεις μόνη σου ένα σκούφο με βέλο
DIY Tips: Φτιάξε μόνη σου stylish βραχιόλια από φερμουάρ!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ