Follow us

DIY Project: 10 κοσμήματα για τα πάρτι των ημερών

Αυτή τη χρονιά φτιάξαμε πολλά DIY... όμως κάτι λείπει. Πώς θα αναβαθμίσεις κάθε σύνολο στο τέλειο look για πάρτι; Με τα κατάλληλα -χειροποίητα- κοσμήματα!

DIY Project: 10 κοσμήματα για τα πάρτι των ημερών
Αυτή τη χρονιά έφτιαξες τις δικές σου μπάλες, διακόσμησες τα χειμερινά σου αξεσουάρ, στόλισες τα μαλλιά σου με χειροποίητα στολίδια...όμως κάτι λείπει. Πώς θα αναβαθμίσεις κάθε σύνολο στο τέλειο look για πάρτι; Με τα κατάλληλα -χειροποίητα- κοσμήματα!

Οι γιορτές με τις δεκάδες προσκλήσεις για πάρτι και εξόδους είναι πάντα μια περίοδος χαράς αλλά και πίεσης...Το τέλειο φόρεμα, το τέλειο χτένισμα, το τέλειο μανικιούρ, τα τέλεια δώρα, τα τέλεια γλυκίσματα...όλα μοιάζουν να είναι περισσότερα και πιο σημαντικά αυτή την εποχή. Για να μην φτάσεις να αναρωτιέσαι τελευταία στιγμή τι να χαρίσεις στις φίλες σου, με τι να συνδυάσεις το μικρό μαύρο σου φόρεμα, τι σκουλαρίκια να φορέσεις με το νέο σου χτένισμα, αφιέρωσε λίγο χρόνο και πολύ γιορτινή διάθεση για να φτιάξεις τα δικά σου κοσμήματα όπως ακριβώς τα θέλεις.

MISS BLOOM DIY PROJECT

Στείλε μας κι εσύ τη δική σου DIY εφαρμογή με τις φωτογραφίες και τη διαδικασία και δες την δημοσιευμένη στο Missbloom.gr!
Στείλε μας mail στο missbloom@missbloom.gr, γράφοντας στο Subject: DIY Project



[gallery ids="70628,70629,70630,70634,70640,70647,70651,70652,70660,70662"]

Κόψε φτερά πάνω σε φύλλο δέρματος και ψαλίδισέ τα στις άκρες. Βάψ'τα με σπρέι και στερέωσε ένα εξάρτημα για σκουλαρίκι. (φωτογραφία Brit+Co)

Φτιάξε μια μακριά πλεξούδα με χρυσό κορδόνι και στερέωσε δύο χρυσές φούντες στις άκρες. (φωτογραφία Cocktail Girl)

Σε λεπτές αλυσίδες πέρασε φαρδιές χάντρες ή στερέωσε στολίδια με κρικάκια. (φωτογραφία: Hello Whimsy)

Σε μαγαζιά με είδη κατασκευής κοσμημάτων θα βρεις διάφανες μπάλες και επίπεδες στρογγυλές βάσεις για δαχτυλίδια. Κόλλα ένα στολίδι στη βάση, βάλε ελάχιστο νερό και glitter στην μπάλα και κόλλα την στη βάση με ισχυρή κόλλα. (φωτογραφία: Henry Happened)

Κόψε ένα κομμάτι δέρμα και διακόσμησέ το με ethnic μοτίβα με χρυσό ανεξίτηλο μαρκαδόρο. Τέλος στερέωσέ το σε μια αλυσίδα. (φωτογραφία: Kaam Hamdmade)

Κόψε σε κομμάτια ένα λεπτό μπρούτζινο σωλήνα και πέρασέ τα μέσα σε λεπτό σύρμα. Σχημάτισε το σχήμα που θες και κρέμασε το στολίδι σε μια αλυσίδα. (φωτογραφία: Minted Strawberry)

Μεταμόρφωσε παλιά κοσμήματα κολλώντας τα πάνω σε μπρούτζινη βάση για βραχιόλια. (φωτογραφία: Thanks I Made It)

Φτιάξε ένα φιόγκο από σατέν κορδέλα και κόλλησε στο κέντρο του πολύχρωμα στρας. Ράψε το φιόγκο σε μια αλυσίδα. (φωτογραφία: Trinkets in Bloom)

Σε ένα κομμάτι όμορφη κορδέλα ράψε παλιά κοσμήματα ή στερέωσε μια vintage καρφίτσα. (φωτογραφία: Trinkets in Bloom)

Ιδανικό δώρο για τις μικρές σου φίλες αλλά και ιδανικό αξεσουάρ για Χριστουγεννιάτικα πάρτι. Κόλλησε έτοιμα αστέρια από κορδέλα σε βάσεις δαχτυλιδιών. (φωτογραφία: With Lovely)

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ