Follow us

Πως θα φορέσεις τα κολιέ της νέας σεζόν

Η Miss Bloom σου δείχνει τα key-pieces του φθινοπώρου και προτείνει 5 stylish συνδυασμόύς με tops! Aπό την Έλενα Πάκου

kolie_def

Η Miss Bloom σου δείχνει τους συνδυασμούς και τα key-pieces του Φθινοπώρου


Υπάρχουν πολλές εύκολες λύσεις για να αναδείξεις ένα σύνολο αλλά κακά τα ψέματα: ο σίγουρος (και αβίαστος) τρόπος είναι να προσθέσεις ένα statement αξεσουάρ. Δεν είναι όμως όλα τα αξεσουάρ ίδια: Ένα μεγάλο δαχτυλίδι μπορεί να δυσκολεύει τις κινήσεις σου, ένα ζευγάρι oversized σκουλαρίκια μπορεί να σε κουράσει μετά από λίγες ώρες και τα πολλά βραχιόλια δεν είναι ό,τι καλύτερο για το γραφείο. Το κολιέ όμως είναι άλλη υπόθεση. Όχι μόνο μπορείς να το φοράς από το πρωί ως το βράδυ χωρίς να νιώθεις την παραμικρή ενόχληση αλλά έχει και τη μαγική ικανότητα να αναβαθμίζει κάθε look και να το μετατρέπει από μονότονο σε chic σε μηδενικό χρόνο.

Η Miss Bloom ξεχώρισε τους καλύτερους συνδυασμούς για το φετινό φθινόπωρο και προτείνει:

1. Μπλούζα με peplum + κολιέ - αλυσίδα με χρωματιστές πέτρες: Θα το διαλέξεις για να δημιουργήσεις ένα ultra σοφιστικέ αποτέλεσμα.

Πως θα φορέσεις τα κολιέ της νέας σεζόν
Mπλούζα με peplum Η&Μ 14.95€, κολιέ asos 21.33€


2. Μαρινιέρα + κολιέ - γιακάς κεντημένο με χάντρες: Θα το φορέσεις για να δώσεις νέα (girly) πνοή στην κλασική μαρινιέρα

Πως θα φορέσεις τα κολιέ της νέας σεζόν - εικόνα 2
Mπλούζα ριγέ Chinti and Parker 100€ net-a-porter, κολιέ Accessorize (Τhe Mall Athens τηλ: 210 - 6300270)


3. Πουά μπλούζα + κολιέ - καρδιά σε ροζ χρυσό: Θα το φορέσεις για να τονίσεις το print της μπλούζας χωρίς να το επισκιάσεις.

Πως θα φορέσεις τα κολιέ της νέας σεζόν - εικόνα 3
Mπλούζα πουά Blanco, κολιέ Folli Follie

περισσότερα στη σελίδα ΙΙ

4. Statement t-shirt και statement κολιέ: Η υπακοή στους κανόνες του more-is-more δεν ήταν ποτέ πιο σωστή! Μην το φοβηθείς το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει.

Πως θα φορέσεις τα κολιέ της νέας σεζόν - εικόνα 4
Μπλούζα γκρι Diesel (τηλ: 210 6021900), κολιέ Dolce & Gabbana (Dolce Gabbana boutique City Link Σταδίου 4 Αθήνα, τηλ: 210-3356443)


5. Bohemian μπλούζα + μακρύ κολιέ - φίδι: Συνοδεύει τέλεια το τζιν σου στις πρωινές σου βόλτες (όταν η θερμοκρασία πέσει μπορείς άφοβα να προσθέσεις και το αγαπημένο σου αμάνικο γούνινο γιλέκο στο σύνολο)

Πως θα φορέσεις τα κολιέ της νέας σεζόν - εικόνα 5
Μπλούζα εμπριμέ Topshop 38£, κολιέ Roberto Cavalli (Ασουρματζιάν: Παπαρρηγοπούλου 3, Aθήνα 210-3226842)

περισσότερα στη σελίδα ΙΙΙ


Οι κανόνες της επιλογής του σωστού κολιέ για τα φθινοπωρινά σου σύνολα προκύπτουν από τον τρόπο με τον οποίο με τον οποίο ντύνεσαι. Εξηγούμε:

- Αν προτιμάς να φοράς πουκάμισα, μπλούζες με ασύμετρα ντεκολτέ και γενικά πιο αέρινα κομμάτια (όπως η μπλούζα στο παράδειγμα 5) η καλύτερη επιλογή για σένα είναι ένα κολιέ μακρύ είτε πρόκειται για την κλσσική αλυσίδα με τα charms είτε πρόκειται για ένα σχέδιο με πέτρες και κορδέλα (που σου δίνει και τη δυνατότητα να ρυθμίσεις εσύ το ύψος).

Πως θα φορέσεις τα κολιέ της νέας σεζόν - εικόνα 6
Vogue (Διαχρονική Α.Ε.Β.Ε 210 -3212293), Marni 179.61€ The Outnet


- Αν από την άλλη είσαι fan της στρογγυλής λαιμόκοψης θα λατρέψεις τα κοντά κολιέ που δεν απομακρύνονται πολύ από το λαιμό. Είναι ιδανικά για να ζωντανέψουν ακόμα και το πιο μουντό πουλόβερ σου! (Μη φοβηθείς τα έντονα χρώματα, σε μικρές δόσεις μπορούν να κάνουν θαύματα στο look σου!)

Πως θα φορέσεις τα κολιέ της νέας σεζόν - εικόνα 7

Πρώτη σειρά: Αριστερά Zara 29.95€, Δεξιά Asos 17.06€ / Δεύτερη σειρά: Αριστερά Topshop 25€, Δεξιά H&M 12.95€


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ