Follow us

Yamamay: Spring-Summer 2013

Δες φωτογραφίες από το φαντασμαγορικό show!

Karolina Kurkova


Δες φωτογραφίες από το φαντασμαγορικό show


Σε μια -πραγματικά- αποκλειστική εκδήλωση στο club Alcatraz στο Mιλάνο και σε συνεργασία με το Sky Italia και το Cielo η εταιρία Yamamay που διανέμει εσώρουχα σε όλο τον κόσμο παρουσίασε την συλλογή της για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2013.

Yamamay: Spring-Summer 2013
Karolina Kurkova

Ήταν μια ξεχωριστή μέρα μιας και εκτός από τις διασημότητες που περπάτησαν στην πασαρέλα, στην επίδειξη έλαβαν μέρος και οι 3 νικήτριες του online διαγωνισμού yamamaycasting.it.

Yamamay: Spring-Summer 2013 - εικόνα 2

Μία μέρα πριν το show, στις 18 Φεβρουαρίου η κριτική επιτροπή που αποτελούταν από τον Gianluigi Cimmino (Διευθ. Σύμβουλο των εταιρειών Yamamay και Carpisa), τον πρωταθλητή Massimiliano Rosolino (ο οποίος εκπροσωπεί τη Yamamay) και τις χορογράφους Roberta Mastromichele και Simona Ventura επέλεξε τις 3 τυχερές νικήτριες του διαγωνισμού κάθε μία από τις οποίες εκπροσωπούσε και μία από τις κατηγορίες της Yamamay: Young, Woman και Curvy.

Yamamay: Spring-Summer 2013 - εικόνα 3

Μετά από πολύ προετοιμασία (castings, make-up, hairstyling) οι 3 νικήτριες ανέβηκαν στην πασαρέλα και έκαναν το όνειρό τους πραγματικότητα! To show ήταν φαντασμαγορικό και ξεχώρισε για τα χρωματικά και ειδικά εφέ του ενώ ανάμεσα στους διάσημους καλεσμένους βρίσκονταν ο ηθοποιός Stefano Accorsi, η Isabella Ferrari (που είναι η πρέσβειρα της εκστρατείας πρόληψης που ξεκίνησε η Yamamay) η Federica Pellegrini και η Tania Cagnotto, οι αρχηγοί της Ιταλικής εθνικής ομάδας πόλο, Stefano Tempesti και Massimiliano Felugo και η διάσημη fashion blogger Chiara Ferragni.

Yamamay: Spring-Summer 2013 - εικόνα 4
Diego Occhiuzzi, Karolina Kurkova, M. Rosolino

Όπως κατάλαβες, το show της Yamamay δεν ήταν μια απλή επίδειξη αλλά ένα fashion show με στοιχεία reality , ένα “fashion talent show” όπου οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ταυτιστούν με το brand.

Yamamay: Spring-Summer 2013 - εικόνα 5

Όσο για τη συλλογή; Είμαστε σίγουροι ότι άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ