Follow us

Mourtzi shoes: Τα παπούτσια της άνοιξης

Πού μπορείς να τα βρεις; 

Σε κοραλί χρώμα

Εν όψει άνοιξης εξοπλίζεις την γκαρνταρόμπα σου με τα καλύτερα ρούχα αλλά και παπούτσια. Μέσα από την νέα κολεξιόν Mourtzi βρήκαμε τα ιδανικά κομμάτια για σένα.


Σχέδια από εκείνα που ακολουθούν τη γυναίκα κάθε στιγμή της ζωής της, από την καθημερινή ως τη μεγαλύτερη και πιο σημαντική, ήταν το διαβατήριο της Mourtzi για την αναγνώριση και την καταξίωση. Μέσα από αρμονικές συνεργασίες με κοινή κατεύθυνση, προσεκτικά επιλεγμένα υλικά, στενή παρακολούθηση των διεθνών τάσεων και αξιοποιώντας τις δεξιότητες του ανθρώπινου δυναμικού, η Mourtzi βασίζει την ανάπτυξη και τη δυναμική της σε σχέδια που ομορφαίνουν τα γυναικεία βήματα.

Στην εταιρεία Mourtzi μπορείς να βρεις διαφορετικά στιλ, από το νεανικό και το μοντέρνο έως και το διαχρονικό και το κλασικό, με μια μεγάλη γκάμα που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας. Η ποιότητα, η φινέτσα και η κατασκευή είναι τα χαρακτηριστικά που αντιπροσωπεύουν τα παπούτσια της Mourzi. Χειροποίητες νυφικές γόβες, peep toe και πέδιλα κατασκευασμένα στο χέρι, ρομαντικά, μοντέρνα αλλά και κλασσικά σχέδια με υπέροχες δαντέλες, δέρματα και φίνα υφάσματα, ιδιαίτερα υλικά να τα διακοσμούν, στρας και κρύσταλλα σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων χαρίζουν την άνεση και την πρωτοτυπία.

Εσύ ποιο θα επιλέξεις;

Τηλ.:210-9911707
www.mourtzi.com


[gallery ids="74487,74488,74489,74490,74491"]

Σε κοραλί χρώμα

Με μπαρέτα

Λευκή γόβα με μεταλλική λεπτομέρεια

Με διαφανείς λεπτομέρειες

Καφέ πλατφόρμες

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ