Follow us

Ο Instagram διαγωνισμός #missbloomstyle μόλις ξεκίνησε!

Ανέβασε τη φωτογραφία σου και κέρδισε ένα από τα τρία δαχτυλίδια Erica Leftheri.

Instagram διαγωνισμός #missbloomstyle

Ανέβασε τη φωτογραφία σου και κέρδισε ένα από τα τρία δαχτυλίδια Erica Leftheri.


To #missbloomstyle γιορτάζει 5.000 δημοσιεύσεις και σου χαρίζει 3 ιδιαίτερα, χειροποίητα δαχτυλίδια από την σχεδιάστρια Έρρικα Λευθέρη. Tο μόνο που έχεις να κάνεις για να δηλώσεις συμμετοχή είναι να ανεβάσεις την πιο stylish φωτογραφία σου στο instagram, στο Facebook ή στο twitter και να βάλεις hashtag #missbloomstyle.

Με συνοδοιπόρο την αγάπη και την υψηλή αισθητική, η σχεδιάστρια κοσμημάτων Έρρικα Λευθέρη εδώ και ένα χρόνο «ντύνει» τη γυναίκα που αγαπάει την απλότητα της πολυτέλειας με μοναδικές χειροποίητες δημιουργίες, αποκλειστικά ελληνικής κατασκευής, που είναι εμπνευσμένες από την ίδια τη ζωή. Πηγή έμπνευσης αποτελούν, μεταξύ άλλων, τα στοιχεία της φύσης, όπως τα φτερά και τα φύλλα και σε συνδυασμό με τα γεωμετρικά σχήματα, τις καμπύλες και τους ημιπολύτιμους λίθους συνθέτονται εικαστικά ιδιαίτερα κομψοτεχνήματα που ξεχωρίζουν σε κάθε εμφάνιση.

Η εταιρία κοσμημάτων Erica Leftheri Jewelry αναδείχτηκε αρχικά μέσα από τη σειρά των επίχρυσων κοσμημάτων «Tiny Rings» ενώ στη συνέχεια η σειρά Wings έδωσε «φτερά» στη αναγνωρισιμότητα των μοναδικών δημιουργιών και η σειρά Swarovski ανέδειξε απέριττα τη λάμψη που κρύβει κάθε θηλυκή ύπαρξη μέσα της. Για να μάθεις περισσότερα και να δεις όλες τις διαθέσιμες δημιουργίες της Erica Leftheri επισκέψου τη σελίδα της στο facebook αλλά και το e-shop της. Μην ξεχάσεις να ανεβάσεις τη φωτογραφία σου για να κερδίσεις ένα από τα παρακάτω δαχτυλίδια Erica Leftheri.

Ο Instagram διαγωνισμός #missbloomstyle μόλις ξεκίνησε!
Βέλος

Ο Instagram διαγωνισμός #missbloomstyle μόλις ξεκίνησε! - εικόνα 2
Φύλλο

Ο Instagram διαγωνισμός #missbloomstyle μόλις ξεκίνησε! - εικόνα 3
Φτερό


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ