Follow us

Κέρδισε 2 ζευγάρια σανδάλια Grecian Chick

Η Άννα Τάσσου και η Κατερίνα Ζουγανέλη δημιουργούν τα πιο greek chic αξεσουάρ και μιλάνε στο Missbloom.gr

Διαγωνισμός: Κέρδισε 2 ζευγάρια σανδάλια Grecian Chick

Η Άννα Τάσσου και η Κατερίνα Ζουγανέλη δημιουργούν τα πιο greek chic αξεσουάρ και μιλάνε στο Missbloom.gr

Με boho διάθεση και ελληνικές πρώτες ύλες, η Άννα και η Κατερίνα σχεδιάζουν και παράγουν τις τσάντες και αξεσουάρ Grecian Chick. Τα δύο κορίτσια ξεκίνησαν με σπουδές στη διοίκηση επιχειρήσεων και το marketing όμως γρήγορα αφιερώθηκαν επαγγελματικά στον χώρο της Τέχνης και της μόδας. Το 2013 τα σανδάλια Grecian Chick γεννήθηκαν και λίγους μήνες αργότερα η συλλογή από boho τσάντες ήρθε να τα συνοδεύσει. Πλέον τα Grecian Chick είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα ελληνικά brands αξεσουάρ και εμείς σπεύσαμε να μάθουμε την ιστορία τους.


Πότε και πως ξεκίνησε η ιδέα του δικού σας brand και πως καταλήξατε στο συγκεκριμένο όνομα;

Κατερίνα: Η ιδέα γεννήθηκε το καλοκαίρι του 2012 πολύ απλά, εκεί που το μυαλό είναι πραγματικά ελεύθερο. Στις καλοκαιρινές διακοπές! Με αφορμή ένα άρθρο σε κάποιο περιοδικό σκεφτήκαμε να κάνουμε το δικό μας ξεκίνημα.
Άννα: Κάναμε την ίδια σκέψη, την ίδια στιγμή. Το συζητήσαμε και επιστρέφοντας από τις καλοκαιρινές μας διακοπές ξεκινήσαμε την προσπάθειά μας βάζοντας η κάθε μία τη δική της έμπνευση, το δικό της ταλέντο και πολύ πάθος για το αποτέλεσμα.
Κατερίνα: Το όνομα θέλαμε να θυμίζει Ελλάδα και συγχρόνως να είναι απλό και εύκολο. Λατρέψαμε το logo μας, ψηφιδωτή καρδιά με ημιτελείς μαιάνδρους, τόσο, που στη συλλογή SS14 έγινε το νέο κούμπωμα των σανδαλιών μας.

Κέρδισε 2 ζευγάρια σανδάλια Grecian Chick

Στην απόφαση της δημιουργίας του δικού σας brand σας επηρέασε η στροφή του αγοραστικού κοινού σε ελληνικά προϊόντα και brands τα τελευταία χρόνια;


Αννα: Αρχικά όχι αφού το brand μας δεν ξεκίνησε γι’ αυτό τον λόγο. Στην πορεία όμως είδαμε ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται πραγματικά για τους ελληνες σχεδιαστές και τα προϊόντα τους. Υπάρχει ανταπόκριση και αυτό μας δίνει τη δύναμη να προχωρήσουμε.

Κέρδισε 2 ζευγάρια σανδάλια Grecian Chick - εικόνα 2

Τι υλικά προτιμάτε για να ντύσετε τις δημιουργίες σας;

Κατερίνα: Λατρεύουμε τα suede χειμώνα-καλοκαίρι στο χρώμα της μέντας, στο μπεζ της άμμου και στο έντονο κίτρινο.
Οσο για τα σανδάλια, το απλό -τελείως minimal- γκρι του Thioni sandal όπως και τους συνδυασμούς των μεταλλικών χρωμάτων.

Από που αντλείτε έμπνευση;

Άννα: Από μια φωτογραφία, ένα περιοδικό, μια μέρα στη θάλασσα...
Κατερίνα: Από μία εικόνα, μια κοπέλα στο δρόμο, μία σκέψη, μία κουβέντα, τα πάντα...
Κέρδισε 2 ζευγάρια σανδάλια Grecian Chick - εικόνα 3
Πού μπορεί να τα βρει κανείς;

Κατερίνα: Στο site μας www.grecianchick.com/stockists βρίσκονται όλες οι διευθύνσεις των καταστημάτων σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Υπάρχει κάποιο κομμάτι που να είναι το αγαπημένο σας; Και αν ναι για ποιο λόγο;

Αννα:
Όλα μας τα σανδάλια έχουν ονόματα από την αρχαία Ελλάδα. Κάθε όνομα που έχουμε διαλέξει είναι ιδιαίτερο για εμάς αφού έχει σχέση με δικούς μας, πολύ αγαπημένους ανθρώπους. Το πιο αγαπημένο μου είναι το σανδάλι Ersi που έχει το όνομα της κόρης μου…
Κατερίνα: Για εμένα η Double Fringe Bag στο έντονο μπλε χρώμα είναι το πιο αγαπημένο κομμάτι της συλλογής μας.
Κέρδισε 2 ζευγάρια σανδάλια Grecian Chick - εικόνα 4
Τι λέξεις θα χρησιμοποιούσατε για τις δημιουργίες σας;

Κατερίνα: Απλότητα, Χρώματα, Ανεση, Boho chic style, Κρόσια, Ελευθερία, Θηλυκότητα, Ελλάδα.

Τι έχετε ετοιμάσει γι’ αυτή τη σεζόν; Και τι ετοιμάζετε για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2014-15;

Αννα: Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενες γιa το SS14. Σε αυτή τη συλλογή προστέθηκαν οι suede Fringe Bags. Oι Βοho Chic τσάντες μας με σήμα κατατεθέν τα κρόσσια. Double Fringe Bag, Shopping Bag, Cross Fringe Bag, Clutch και Envelope όλα σε γήινες αλλά και έντονες αποχρώσεις.
Κατερίνα: Για το FW2014-15 έχουμε ετοιμάσει τα νέα μας σχέδια στις τσάντες και είμαστε απόλυτα ικανοποιημένες για το αποτέλεσμα. Δέρμα και κρόσσια… για πάντα.

Μπες στο μεγάλο διαγωνισμό για 2 ζευγάρια σανδάλια Grecian Chick!

Η Miss Bloom και οι Grecian Chick χαρίζουν από ένα ζευγάρι σανδάλια σε δύο τυχερές αναγνώστριες! Δες εδώ πώς θα λάβεις συμμετοχή στο διαγωνισμό.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ