Follow us

Τα εσώρουχα του David Beckham για την H&M

Πόσο καιρό είχες να τον δεις με τα εσώρουχα;

beckham


Πόσο καιρό είχες να τον δεις με τα εσώρουχα;


Ο David Beckham λανσάρει με την H&M μια νέα σειρά Bodywear για άνδρες που θα είναι διαθέσιμη στα εκατομμύρια των φαν του σε όλον τον κόσμο. Ο άσος του ποδοσφαίρου και η σουηδική εταιρία υπογράφουν μια μακροχρόνια συμμαχία που ξεκινάει με αυτή τη συλλογή εσωρούχων.

Τα εσώρουχα του David Beckham για την H&M

Η μακροπρόθεσμη συμμαχία θα επιτρέψει στον David Beckham να παρουσιάσει τη συλλογή του αποκλειστικά σε περίπου 1800 καταστήματα Η&Μ σε 40 χώρες σε όλο τον κόσμο. Αυτή η ενέργεια σηματοδοτεί την αρχή μιας σημαντικής σχέσης μεταξύ της εταιρίας και του David Beckham και συμπίπτει με την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αφού η πώληση θα ξεκινήσει στις 2 Φεβρουαρίου.


"Κατά το παρελθόν, έχω αναπτύξει σειρά Bodywear με την ομάδα μου και είμαι εξαιρετικά θετικός για το προιόν που έχουμε σχεδιάσει και παράγει», δήλωσε ο David Beckham. "Το τελευταίο κομμάτι του παζλ ήταν ένας εμπορικός συνεργάτης ο οποίος θα μοιραζόταν το όραμα και θα είχε τη δυνατότητα διανομής αυτών των προϊόντων σε παγκόσμιο επίπεδο. Η H&M είναι ο ιδανικός σύντροφος για να συνεργαστούμε και να πάμε μπροστά, είμαι ενθουσιασμένος και ανυπομονώ για την παρουσίαση της σειράς στα καταστήματα από το Φεβρουάριο."

Τα εσώρουχα του David Beckham για την H&M - εικόνα 3

"Ο David Beckham είναι ένα αληθινό σύμβολο τόσο του αθλητισμού όσο και του στυλ. Είναι απίστευτα συναρπαστικό για την H&M να ξεκινάει μια μακροχρόνια συνεργασία μαζί του με αφετηρία τη συλλογή David Beckham Bodywear. Πρόκειται για την έναρξη μιας φανταστικής περιπέτειας για εμάς στην H&M. Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μάλιστα, πρόκειται να είναι μια πολύ συναρπαστική στιγμή», λέει η Ann-Sofie Johansson, επικεφαλής σχεδιασμού της Η&Μ.

Τα εσώρουχα του David Beckham για την H&M - εικόνα 4

"Αυτή η συνεργασία με την H&M είναι ένα σημαντικό βήμα για την εξέλιξη του David από αθλητή-ήρωα σε επιχειρηματία και icon",
δήλωσε ο Simon Fuller, επί μακρόν συνεργάτης του David Beckham.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ