Follow us

Ο oίκος Gucci στηρίζει τη UNICEF

Ο διάσημος οίκος συνεχίζει την προσφορά του για 7η συνεχή χρονιά

gucci bag

Ο διάσημος οίκος συνεχίζει την προσφορά του για 7η συνεχή χρονιά

Για έβδομη συνεχή φορά ο οίκος Gucci στηρίζει το έργο της UNICEF μέσα από τη δημιουργία μιας είδικής, συλλεκτικής τσάντας. Πρόκειται για μια ιδιαίτερη έκδοση της "Boston Bag" η οποία διατίθεται ήδη προς πώληση στις boutique του οίκου και το Gucci.com. Όπως ακριβώς έγινε και τα προηγούμενα χρόνια, για κάθε τσάντα που πωλείται, ο οίκος παραχωρεί το 25% της τιμής λιανικής για την στήριξη των εκπαιδευτικών προγραμμάτων της UNICEF.

Συγκεκριμένα, τα έσοδα από τις πωλήσεις της Boston Bag του οίκου Gucci θα διατεθούν για τη λειτουργία των προγραμμάτων "Schools for Africa" και "Schools for Asia" της UNICEF, τα οποία στοχεύουν στην παροχή ποιοτικής βασικής εκπαίδευσης για εκατομμύρια παιδιά. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι τα τελευταία δύο χρόνια, αυτή η πρωτοβουλία του οίκου Gucci έχει προσφέρει στη φιλανθρωπική οργάνωση περισσότερα από 2.000.000$!

Περιττό να πούμε ότι τέτοιες πρωτοβουλίες μας βρίσκουν πάντα απόλυτα σύμφωνους και ελπίζουμε όλο και περισσότεροι οίκοι να αρχίσουν να ακολουθούν το παράδειγμα του Gucci!


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ