Follow us

New York Fashion Week: Οι πρώτες τάσεις της Άνοιξης

Τι είδαμε στα shows των Marc Jacobs, Carolina Herrera, Donna Karan, DKNY, Lacoste

catwalks


Τι είδαμε στα shows των Marc Jacobs, Carolina Herrera, Donna Karan, DKNY, Lacoste


Mπορεί να είμαστε ακόμη στην πρώτη fashion week της σεζόν, όμως οι πρώτες τάσεις του καλοκαιριού έχουν αρχίσει ήδη να διαφαίνονται. Τι είδαμε λοιπόν στις κορυφαίες πασαρέλες;

Carolina Herrera:


New York Fashion Week: Οι πρώτες τάσεις της Άνοιξης

Η σχεδιάστρια έμεινε για μια ακόμα φορά πιστή στην chic φιλοσοφία της και παρουσίασε ρούχα αέρινα και θηλυκά που κολακεύουν το γυναικείο σώμα χωρίς να το εκθέτουν περισσότερο απ' όσο χρειάζεται. Τα pastel παραμένουν hot ενώ πολύ δυναμική ήταν και η παρουσία του πορτοκαλί. Όσο για το μήκος; Το mini και το maxi είναι σταθερές αξίες αλλά και οι midi (λίγο πάνω από τον αστράγαλο) επιλογές δύσκολα θα αφήσουν ασυγκίνητο το fashion κοινό.

Donna Karan:

New York Fashion Week: Οι πρώτες τάσεις της Άνοιξης - εικόνα 2
Less is More! Για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2013 η Donna Karan προτείνει φούστες μέχρι το γόνατο (με ελαφρια balloon διάθεση!), πολύ γαλάζιο και πολύ ροζ για το πρωί και μακριά, ντελικάτα φορέματα για το βράδυ. Τα ψηλοτάκουνα σανδάλια με τα κορδόνια επανέρχονται δυναμικά και κάτι μας λέει ότι θα τα δούμε να κυκλοφορούν πολύ!

Marc Jacobs:

New York Fashion Week: Οι πρώτες τάσεις της Άνοιξης - εικόνα 3

Ο Marc Jacobs παρουσίασε μια συλλογή με γερές δόσεις χιούμορ και καρτουνίστικη διάθεση! Δύο είναι τα μεγάλα come-backs που προκύπτουν: Τα μυτερά flats και η χαμηλόμεση φούστα μέχρι το γόνατο. Σε καμία περίπτωση όμως δεν πρέπει να παραλείψουμε και τα bold prints, που στολίζουν πλέον και τα βραδινά φορέματα.

περισσότερα στη σελίδα ΙΙ


DKNY:

New York Fashion Week: Οι πρώτες τάσεις της Άνοιξης - εικόνα 4

Ακόμα και αν δεν σου αρέσει το στυλ της DKNY από αυτή τη συλλογή πρέπει να κρατήσεις 3 βασικά στοιχεία: denim (φούστες, βερμούδες, παντελόνια και πουκάμισα), στενά φορέματα με τολμηρά prints (η παραλλαγή είναι και πάλι in!), δερμάτινες λεπτομέρειες. Το κοντό top που θυμίζει αθλητικό μπουστάκι εμφανίστηκε επίσης αρκετά - προφανώς και δεν προτείνουμε να το φορέσεις στην πόλη αλλά χαρακτηρίζει σε μεγάλο βαθμό το sporty ύφος που παίρνουν οι τάσεις τελευταία.

Lacoste:

New York Fashion Week: Οι πρώτες τάσεις της Άνοιξης - εικόνα 5

Μιλώντας για Sporty δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στο brand που έχει διαμορφώσει σε μεγάλο βαθμό την αθλητική φιλοσοφία του καθημερινού ντυσίματος. Η καλοκαιρινή συλλογή της Lacoste ισορροπεί τέλεια ανάμεσα στο chic και το σπορ χαρακτήρα και συνδυάζει άψογα τις εκρηκτικές με τις λιγότερο φανταχτερές αποχρώσεις δημιουργώντας το τέλειο αποτέλεσμα. Το ερχόμενο καλοκαίρι μπορείς χωρίς δεύτερη σκέψη να προσθέσεις το κοντό πόλο φόρεμα στη γκαρνταρόμπα σου.

Δες εδώ το show της Diane Von Furstenberg
Δες εδώ τους star front - rowers



Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ