Follow us

H Isabel Marant μιλά για την έμπνευση πίσω από τα sneakers με το τακούνι

Πόσα χρόνια πριν είχε την ιδέα;

isabel marant

Πόσα χρόνια πριν είχε την ιδέα;


H απάντηση στην ερώτηση "ποιο είναι το πιο cool fashion item;" δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη! Τους τελευταίους μήνες δεν υπάρχει τίποτα πιο δημοφιλές από τα sneakers της Isabel Marant με το κρυφό τακούνι. Πώς προέκυψε όμως η ιδέα που λάτρεψαν οι celebrities και που αντέγραψε κάθε προσιτό brand;

H Isabel Marant γιόρτασε πρόσφατα τα εγκαίνια της νέας boutique της στο Παρίσι και με αυτή την αφορμή μίλησε και για την έμπνευση πίσω από τα δημοφιλή παπούτσια:

"Είναι κάτι που έκανα από την εποχή που ήμουν έφηβη. Έκοβα φελό και τον έβαζα μέσα στα sneakers μου γιατί ήθελα να φαίνομαι ψηλότερη. Πάντα το σκεφτόμουν και πάντα ήθελα να κάνω κάτι σχετικό με αυτή την ιδέα. Τα αθλητικά παπούτσια είναι τόσο άνετα αλλά ταυτόχρονα δεν είναι και πολύ κομψά. Το να έχεις αυτό το μικρό τακούνι κάνει πραγματικά τη διαφορά. Κάνει τα πόδια σου να φαίνονται ωραία. Είμαι γυναίκα και ξέρω τι θέλουν οι γυναίκες!"

Πώς φάνηκε όμως στη σχεδιάστρια η τεράστια επιτυχία που είχαν τα sneakers της; Περίμενε ότι θα γίνονταν sold out συνεχώς; Όπως αποκάλυψε η ίδια:

Ήξερα όταν τα σχεδίαζα ότι θα είχαν επιτυχία αλλά αυτό που έχει γίνει δεν περίμενα!

Για να δούμε, ποιο θα είναι το επόμενο hit της σχεδιάστριας;


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ