Follow us

O μοναδικός concept maker και entrepreneur Γιώργος Καράμπελας μας αποκαλύπτει το νέο του project

Συνεργάζεται με τους Δημήτρη Πέτρου, Σωτήρη Γεωργίου, Cris P, Στάθη Σαμαντά και Κατερίνα Ψωμά για τη μοναδική συλλογή ""DIFFUSE AND USE". Από τον Γαβριήλ Νικολαΐδη

O μοναδικός concept maker και entrepreneur Γιώργος Καράμπελας μας αποκαλύπτει το νέο του project

Συνεργάζεται με τους Δημήτρη Πέτρου, Σωτήρη Γεωργίου, Cris P, Στάθη Σαμαντά και Κατερίνα Ψωμά για τη μοναδική συλλογή "DIFFUSE AND USE"


Tο νούμερο 6 στην οδό Ξάνθου έχει μετατραπεί τον τελευταίο χρόνο στο πιο φιλόξενο αρχηγείο του μοναδικού Γιώργου Καράμπελα εξελίσσοντας άρτια την trademark αισθητική που χαρακτηρίζει κάθε project του. Το λευκό περιβάλλον με τις μεγάλες ξύλινες επιφάνειες από λάκα που συνδυάζει τη λογική μιας design gallery με αυτή ενός concept store αγκαλιάζει 5 καλλιτέχνες και φιλοξενεί τα νέα τους δημιουργήματα σε μια πρωτότυπη συλλογή που σκοπό έχει να εξυμνήσει τη joie de vivre.

O μοναδικός concept maker και entrepreneur Γιώργος Καράμπελας μας αποκαλύπτει το νέο του project
O Γιώργος είναι ένας άνθρωπος με αστείρευτη φαντασία και πολύ υψηλό αισθητικό κριτήριο που διοχετεύει όλη του την ενέργεια στην αναζήτηση νέων τρόπων έκφρασης. Ο ίδιος είναι μετρ της επικοινωνίας και καθώς έχει περάσει από όλα τα "μέτωπα" αυτής της δουλειάς - έχει δουλέψει ως αρθρογράφος, ως διαφημιστής, ως επικοινωνιολόγος και βέβαια ως σχεδιαστής - ξέρει πολύ καλά πως να μετατρέπει κάθε του project στο next big thing της πόλης. Πάνω απ' όλα όμως ο Γιώργος είναι ένας φιλόξενος οικοδεσπότης που θέλει να σε κάνει να νιώσεις όμορφα, σε καλοδέχεται πάντα στο χώρο του και σε κάνει μέρος της φιλοσοφίας του.

O μοναδικός concept maker και entrepreneur Γιώργος Καράμπελας μας αποκαλύπτει το νέο του project - εικόνα 2

Το TR2 στο Κολωνάκι δεν είναι απλώς ένα ακόμα κατάστημα αλλά ένα εναλλακτικό concept store στην πιο διαχρονικά classy αγορά της Αθήνας σε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά δρομάκια της περιοχής. Εκεί φιλοξενούνται όλα τα fashion και design items που σχεδιάσει ο Γιώργος και φιλοξενεί όλα τα concepts όπως η συλλογή "Diffuse and Use". Και βέβαια εκεί υποδέχεται ο Γιώργος όλους τους τους ΤR2 aficionados για να τους μυήσει στον εκλεκτισμό και την αύρα του concept store, σε ένα πιο ζωντανό και αισιόδοξο τρόπο ζωής.

O μοναδικός concept maker και entrepreneur Γιώργος Καράμπελας μας αποκαλύπτει το νέο του project - εικόνα 3

H νέα συλλογή που θα φιλοξενείται από αυτή την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου στο TR2 φέρει την υπογραφή του Μιχάλη Πάντου και αποτελείται από συνολικά 8 αντικείμενα που έχουν σχεδιάσει οι Δημήτρης Πέτρου, Σωτήρης Γεωργίου, Cris P, Στάθης Σαμαντά και Κατερίνα Ψωμά. Το απόγευμα της Τετάρτης θα πραγματοποιηθεί το "DOLCE FAR NIENTE WEDNESDAYS NU 6" δηλαδή το επίσημο πάρτι παρουσάσης της συλλογής στο κατάστημα TR2 στο κολωνάκι στις 21:00 το βράδυ. Εμείς φυσικά θα είμαστε εκεί για να δούμε από κοντά όλα τα κομμάτια.

O μοναδικός concept maker και entrepreneur Γιώργος Καράμπελας μας αποκαλύπτει το νέο του project - εικόνα 4

Αποκλειστικά για το MissBloom.gr έχουμε ένα sneak peak από τη συλλογή με δύο κομμάτια από τα συνολικά οκτώ:

O μοναδικός concept maker και entrepreneur Γιώργος Καράμπελας μας αποκαλύπτει το νέο του project - εικόνα 5
THE BAG, STUDIO TR2, 235 ευρώ

O μοναδικός concept maker και entrepreneur Γιώργος Καράμπελας μας αποκαλύπτει το νέο του project - εικόνα 6
THE SHOES, STATHIS SAMANTAS, 295 ευρώ

Info: Κατάστημα TR2, Ξάνθου 6, Κολωνάκι
Tηλ.: +30210 3460096 e-mail: contact@thissionr2.com
www.thissionr2.com

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ