Follow us

Kate Moss: «Έπαθα νευρικό κλονισμό στα 17 μου»

Τι λέει η Kate Moss για τα νέα μοντέλα και για τη σχέση της με τον Johnny Depp;

Kate Moss: «Έπαθα νευρικό κλονισμό στα 17 μου»

Τι λέει η Kate Moss για τα νέα μοντέλα και για τη σχέση της με τον Johnny Depp;


Kate Moss: «Έπαθα νευρικό κλονισμό στα 17 μου»

Για την Kate Moss η πορεία προς την κορυφή δεν ήταν πάντα λαμπερή. Στο περιοδικό Vanity Fair Δεκεμβρίου, το supermodel μίλησε για τις γυμνές φωτογραφίσεις, τα ναρκωτικά και τη σχέση της με τον Johnny Depp.

Kate Moss: «Έπαθα νευρικό κλονισμό στα 17 μου» - εικόνα 2
H καμπάνια του οίκου Calvin Klein, 1992

«Έπαθα νευρισκό κλονισμό όταν ήμουν 17 ή 18. Δεν ένιωθα πως ήμουν εγώ. Δεν μου άρεσε που έπρεπε να ανέβω πάνω σε αυτόν τον φουσκωτό τύπο. Δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι για 2 εβδομάδες. Νόμιζα πως θα πεθάνω. Πήγα στον γιατρό και μου είπε «θα σου δώσω Valium» και η Francesca Sorrenti (η μητέρα του Mario Sorrenti) ευτυχώς μου είπε πως δεν θα πάρω τίποτα από αυτά. Ήταν μόνο άγχος. Κανένας δεν σε φροντίζει «πνευματικά». Υπάρχει μια τεράστια πίεση στο να κάνεις αυτό που έχεις να κάνεις. Ήμουν πολύ μικρή και θα δούλευα με τον Steven Meisel. Ήταν πολύ περίεργο: μία λιμουζίνα να έρχεται να σε πάρει από τη δουλειά. Δεν μου άρεσε. Αλλά ήταν δουλειά και έπρεπε να την κάνω», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, η Moss μίλησε για το εξώφυλλο του περιοδικού The Face, στο οποίο έπρεπε να ποζάρει γυμνή μπροστά από τον φωτογραφικό φακό της Corinne Day, το 1990.

Kate Moss: «Έπαθα νευρικό κλονισμό στα 17 μου» - εικόνα 3
H Kate Moss στο περιοδικό The Face, 1990

«Bλέπω μία 16χρονη τώρα και αν της ζητήσεις να βγάλει τα ρούχα της θα νιώσει πολύ περίεργα. Αλλά αν δεν το έκανες απλά δεν θα σε έκλειναν ξανά για δουλειά. Γι'αυτό θα κλειδωνόμουν στο μπάνιο και θα έκλαιγα και μετά θα έβγαινα έξω και θα το έκανα. Ποτέ δεν ένιωσα άνετα με αυτό. Στήθη υπήρχαν πολλά. Εγώ μισούσα το στήθος μου! Εκτός του ότι δεν είχα στήθος, είχα και μία μεγάλη ελιά στο ένα. Αυτή η φωτογραφία που τρέχω στην παραλία... ποτέ δεν θα το ξεχάσω. Έβαλα τον κομμωτή να γυρίσει την πλάτη του, γιατί ήταν ο μόνος άντρας στη φωτογράφιση».

Όσον αφορά τη σχέση της με τον Johnny Depp, η Moss λέει πως τη βοήθησε να νιώθει πιο άνετα με τον εαυτό της. Η σχέση διήρκεσε από το 1994 μέχρι το 1997, αφήνοντας τελικά την Kate Moss με ραγισμένη καρδιά. «Δεν υπήρξε ποτέ κάποιος που μπορούσε στ'αλήθεια να με φροντίσει. Ο Johnny το έκανε για λίγο. Πίστεψα ό,τι μου είπε. Όταν τον ρωτούσα τι να κάνω, θα μου έλεγε. Και αυτό έχασα όταν έφυγα. Ήταν ένας εφιάλτης! Έκλαιγα για χρόνια».

Η συνέντευξη στο Vanity Fair συνέπεσε χρονικά με το λανσάρισμα του βιβλίου της, Kate: The Kate Moss Book, στο οποίο ευγνωμονεί τον Johnny Depp, οποίος της δίδαξε μερικά μαθήματα ζωής.
«Ένιωσα τυχερή που ήμουν με τον Johnny. Με δίδαξε πολλά για τη διαδημότητα. Μου είπε «ποτέ μην παραπονιέσαι, ποτέ μη δίνεις εξηγήσεις». Γι'αυτό δεν χρησιμοποιώ το Twitter και πράγματα σαν αυτό. Δεν θέλω συνέχεια οι άνθρωποι να ξέρουν τι είναι αλήθεια και αυτό διατηρεί ένα μυστήριο».

Επιπλέον, η Moss απαρνείται την ταμπέλα του "heroin chic". «Δεν είχα πάρει ποτέ ηρωίνη. Δεν είχε σχέση με εμένα όλο αυτό. Ήμουν αδύνατη και αυτό γιατί έκανα συνέχεια shows και δούλευα πολύ σκληρά. Εκείνη την περίοδο, έμενα σε ένα κατάλυμα στο Μιλάνο, όπου γυρνούσες σπίτι από τη δουλειά και δεν υπήρχε φαγητό. Κανείς δεν σε πήγαινε για φαγητό, όταν ξεκίνησα. Η Carla Bruni με έβγαλε έξω για μεσημεριανό μια φορά. Αλλιώς, δεν τρέφεσαι».

Διάβασε επίσης:

Η Kate Moss ημίγυμνη σε φωτογράφηση!
Η Kate Moss με τον σύζυγό της στο Παρίσι!
«Απέλυσαν» την Kate Moss από τον οίκο David Yurman
H Κate Moss φοράει μαύρο το πρωί κι εμείς παίρνουμε ιδέες



Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ