Follow us

Carine Roitfeld: Τι δήλωσε για την αποχώρηση του Nicolas Ghesquiere από τον οίκο Balenciaga;

Plus: Γιατί της ήταν δύσκολο να μεταναστεύσει στην Αμερική;

Carine Roitfeld: Τι δήλωσε για την αποχώρηση του Nicolas Ghesquière από τον οίκο Balenciaga;

Plus: Γιατί της ήταν δύσκολο να μεταναστεύσει στην Αμερική;


Σε πρόσφατη συνέντευξη της στο Γαλλικό Ινστιτούτο της Νέας Υόρκης με τον επιμελητή του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης, Klaus Biesenbach, η Carine Roitfeld κατάφερε να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των ακροατών, παρά τη βαριά προφορά της.

Πιο συγκεκριμένα, η Carine μίλησε για το party girl που έκρυβε μέσα της ήδη από πολύ μικρή, αφού ξεκίνησε μόλις σε ηλικία 15 ετών να συχνάζει στα clubs του Παρισιού. Παράλληλα, δεν έλειψαν οι δηλώσεις για τον ρόλο της στο Harper's Bazaar και το περιοδικό της. «Πάντα αρχίζει με το ίδιο πράγμα: ένα όνειρο», είπε η Roitfeld, περιγράφοντας τη γέννηση πολλών δημιουργικών projects που είχε μέχρι τώρα.

Όσον αφορά βέβαια την πρόσφατη εγκατάσταση της στη Νέα Υόρκη, η περιγραφή του επαγγέλματος της χρειάζεται έναν ρεαλισμό. «Είναι πολύ δύσκολο να συμπληρώνω τα χαρτιά μετανάστευσης μου. Ονειροπόλα, image-maker... δεν νομίζω να με άφηναν να μπω στη χώρα».

Σχετικά με την επικαιρότητα, η Roitfeld δεν άφησε ασχολίαστη την αποχώρηση του Nicolas Ghesquiere από τον οίκο Balenciaga. «Νομίζω θα ήταν υπέροχο να πάρει ο οίκος κάποιον τόσο νέο και φρέσκο, όσο ήταν ο Nicolas. Κάποιον νέο σχεδιαστή, εντελώς φρέσκο, πολύ καινούριο, με πολύ οξυγόνο. Όταν πήραν τον Nicolas, ήταν εντελώς άγνωστος. Μου αρέσει όταν μια εταιρεία έχει τα κότσια να κάνει κάτι καινούριο».

Διάβασε επίσης:
Update: Η συνεργασία Carine Roitfeld με τα MAC κάνει πρεμιέρα!
Carine Roitfeld: Τρία πράγματα που δεν γνώριζες για εκείνη
Ποιος βάζει εμπόδια στην Carine Roitfeld;


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ