Follow us

H Miranda Kerr είναι το νέο πρόσωπο του Mango!

Δες τα πρώτα δείγματα της συνεργασίας τους...

H Miranda Kerr το νέο πρόσωπο του Mango!

Άλλη μια σπουδαία συνεργασία για το διάσημο μοντέλο.


Η Αυστραλή Miranda Kerr θα είναι το πρόσωπο της νέας collection για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2013 της ισπανικής εταιρείας Mango. “To brand Mango το αγαπώ. Βρίσκεις πάντα το πιο τέλειο κομμάτι για κάθε περίσταση” δήλωσε η Kerr λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωση.

Την θέση αυτή κατείχε μέχρι τώρα η Kate Moss, η οποία για τρεις σεζόν και με φωτογράφο τον διάσημο Terry Richardson, είχε σηκώσει πολύ ψηλά τον πήχη.

H Miranda Kerr είναι το νέο πρόσωπο του Mango!

Η φωτογράφηση έχει ήδη γίνει και τα πρώτα δείγματα έχουν κερδίσει πολύ θετικά σχόλια. “Περάσαμε όμορφα στην φωτογράφηση και ήταν πολύ ωραία που δούλεψα με όλη αυτή την ομάδα” ανέφερε το supermodel.

Από αυτό το πόστο πέρασαν στο παρελθόν πολλές διάσημες κυρίες όπως η Scarlett Johansson, η Penelope Cruz και η Diane Kruger αλλά και supermodels σαν την Christy Turlington, την Naomi Campbell και την Claudia Schiffer. Την προηγούμενη εβδομάδα το brand ανακοίνωσε την συνεργασία του με τον σύντροφο της Kylie Minogue, Andres Velencoso, για την σειρά H.E. by MANGO, ο οποίος αντικαθιστά τον διάσημο ποδοσφαιριστή της Barcelona, Gerard Pique.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ