Follow us

New York Fashion Week: Οι νέοι κανόνες του streetstyle

Οι fashion bloggers και editors ορίζουν τους στυλιστικούς κανόνες της νέας σεζόν

New York Fashion Week: Οι νέοι κανόνες του streetstyle
Οι fashion bloggers και editors ορίζουν τους στυλιστικούς κανόνες της νέας σεζόν.

«Κάθε χρόνο, οι γυναίκες της Νέας Υόρκης αφήνουν πίσω το παρελθόν και κοιτούν στο μέλλον...αυτό είναι γνωστό ως "Fashion Week» Τάδε έφη Carrie Bradshaw και πολύ σωστά μάλιστα. Εκείνη βέβαια μπορεί να μίλησε για τις γυναίκες της Νέας Υόρκης όμως εμείς θα το γενικεύσουμε αφού το βλέμμα των απανταχού fashionistas είναι στραμμένο εκεί, ρουφώντας στην κυριολέξια τα νέα streetstyle trends αλλά και τις συλλογές της επόμενης θερινής σεζόν.

Εμείς πάντως, αφού περιμένουμε ακόμα το ελληνικό φθινόπωρο να καταφτάσει με τα δροσερά αεράκια και τις πρώτες βροχές, εντοπίσαμε και σου αποκαλύπτουμε 15 υπέροχα και παντός καιρού streetstyle outfits για να εμπνευστείς:


[gallery ids="103704,103705,103706,103707,103708,103709,103710,103711,103715,103717,103722,103723,103724,103725,103727"]

Δεν υπάρχει τίποτα πιο εντυπωσιακό και πιο ευκολοφόρετο από ένα μάξι φόρεμα σε γραφικό print. Φορεμένο με booties θα γίνει το go-to outfit της σεζόν.

Το αγαπημένο σεμιζιέ φόρεμα του καλοκαιριού μπορεί να φορεθεί και το φθινόπωρο μαζί με thigh-high boots και τα απαραίτητα ρετρό αξεσουάρ.

Το λευκό και ιδανικό χρώμα και για τη νέα σεζόν, ιδίως όταν το συναντάς σε μάξι χνουδωτό φόρεμα και, φυσικά, sneakers.

Tο crop top φοριέται και το φθινόπωρο με μια mid full φούστα. Εδώ η φούστα δίνει ακόμα και τον χρωματικό τόνο σε ολόκληρο το outfit.

Η maxi φούστα με το graphic print συνδυάζεται με ασημένια αξεσουάρ για ένα ενδιαφέρον οπτικό αποτέλεσμα.

Φόρεσε και τη νέα σεζόν το maxi καλοκαιρινό σου φόρεμα με πλατφόρμες και συνδύασέ το με σουέντ jacket για έξτρα κάλυψη και μια casual chic πινελιά.

Συνδύασε την κιλότ με maxi wrap ζακέτα στο ίδιο μήκος για ένα διακριτικά σέξι αλλά και άνετο αποτέλεσμα. Επίσης, τα σουέντ αξεσουάρ είναι must γι'αυτή τη σεζόν.

Οτιδήποτε θυμίζει 70s και 80s δίνει χαρακτήρα στο look σου. Μη φοβηθείς να συνδυάζεις διαφορετικά μοτίβα αρκεί να ανήκουν στην ίδια χρωματική παλέτα.

Μια από τις τάσεις της νέας σεζόν θέλει το quirky στυλ των hippies να συναντά το preppy κολεγιακό σε ένα αποτέλεσμα που τονίζει τη νεανικότητα σου.

Από την άλλη πλευρά, το minimal συνεχίζει να μεσουρανεί με τα slip dresses και tops να μπλέκουν με πιο φθινοπωρινά ρούχα στην πιο φρέσκια εκδοχή του layering.

Αν βέβαια λάτρεψες το 70s στυλ συνέχισε να το "ψηφίζεις" με μάξι patchwork print φορέματα, βολάν και πλούσιες αποχρώσεις στα αξεσουάρ.

Στον αντίποδα των έντονων print, τα cropped flared jeans συνδυάζονται τέλεια με μονόχρωμα tops και γιλέκα (όπως εδώ) αλλά και εντυπωσιακά αξεσουάρ.

Το λευκό δίνει δυναμικά το παρόν αυτό το φθινόπωρο μέσα από αέρινα και μη φορέματα που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη σε κάθε περίσταση.

Τα φουσκωτά μανίκια αλλά και τα μαλλιά ουράνιο- τόξο ήρθαν για να μείνουν! Αν αποζητάς κάτι πιο τολμηρό, γιατί να μην το δοκιμάσεις;

Μην ξεχνάς την αξία των σωστών αξεσουάρ. Τα chelsea boots είναι ό,τι πιο διαχρονικό αλλά και trendy γι'αυτή τη σεζόν ενώ τα έντονα χρώματα και τα καπέλα προσδίδουν πάντα ένα ιδιαίτερο στυλ στο outfit σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ