Follow us

Pencil skirts are back!

Πως να φορέσεις κάθε ώρα της ημέρας τις στενές φούστες. Οι πιο επίκαιρες επιλογές και οι πιο ευέλικτοι συνδυασμοί.
Από την Ελένη Στασινοπούλου

foustes1002

Πως να φορέσεις κάθε ώρα της ημέρας τις στενές φούστες. Οι πιο επίκαιρες επιλογές και οι πιο ευέλικτοι συνδυασμοί.

Pencil skirts are back!

1. Φούστα Diane Von Furstenberg 268€, matchesfashion.co.uk, 2. Ριγέ φούστα Juicy Couture, (τηλ. 210-3646550), 3. Εμπριμέ φούστα Monsoon, (τηλ.210 6300275), 4. Φούστα σε μπλε και μαύρο, Blanco 11,99€, (τηλ. 210-3210030), 5. Ριγέ φούστα, 39,90€ Bsbfashion.com 6. Πουά φούστα 43€ Topshop, 7. Φούστα Zara 29,95€
Συνδύασέ τις με:
8. Δερμάτινο τζάκετ, Stradivarious 9. T-shirt με στάμπα, Custo Barcelona (Concept Store Shop, τηλ. 210-3231683) 10. Παπούτσια με μπαρέτα H&M29,90€

Πως να αγνοήσει μια κομψή γυναίκα ένα τέτοιο ρούχο που διαχρονικά συμβολίζει τη (μοιραία) θηλυκότητα; Ε, δεν την αγνοεί γι αυτό και ανεξάρτητα από τις τάσεις της μόδας, πάντα υπάρχουν pencil skirts στις ντουλάπες πολλών από εμάς. Φέτος η εφαρμοστή φούστα επιστρέφει μαζί με πολλά ακόμα classics στην επικαιρότητα, αφού έτσι είναι οι εποχές κρίσης σε κάνουν κι εσένα και τους σχεδιαστές να θυμάσαι αγαπημένα διαχρονικά κομμάτια.

Πως θα τις κάνεις να σε κολακεύσουν:


- Πρόσεξε το μήκος της φούστας. η πιο κολακευτική pencil skirt είναι αυτή με μήκος μέχρι το γόνατο. Η midi ωστόσο μπορεί να είναι η ιδανική λύση για μια ψηλή γυναίκα που δεν έχει τις πιο λεπτές γάμπες του κόσμου.
- Όσο πιο σκούρες οι pencil skirts, τόσο πιο κολακευτικές. Φέτος εμφανίστηκαν στην αγορά κάποιες ακόμα πιο user-friendly με σκούρες φάσες στο πλάι, οι οποίες δημιουργούν μια ψευδαίσθηση πιο λεπτής σιλουέτας.
- Επιβάλλεται να τις φορέσεις με ένα top από μέσα για να φανεί η μέση σου και φυσικά να συμπληρώσεις το styling με τακούνια. Αυτος ο συνδυασμός θα επιμηκύνει την εικόνα σου και θα έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
- Οι ρίγες απαιτούν καλλίγραμμες σιλουέτες, ιδίως αν συνδυάζονται με ελαστικά υφάσματα. Τα πουά είναι πιο ...καταδεκτικά, ιδίως αν είναι μικρά.

Πως θα τις φορέσεις:


- Φέτος μια στενή φούστα μαζί με ένα t-shirt αποτελούν ένα σύνολο που μπορεί να πάει παντού και να σε δείξει καλοντυμένη από το πρωί μέχρι το βράδυ.
- Φορεμένη με ένα δερμάτινο τζάκετ Perfecto και μυτερές γόβες, η pencil skirt γίνεται αυτόματα πιο ροκ. Με ένα μεσάτο σακάκι, αποκτά επαγγελματικό προφίλ.
- Οι εμπριμέ φούστες με digital prints ή floral μοτίβα σε έντονα φωτεινά χρώματα είναι ένα νέο entry με πολύ ενδιαφέρον.
- Οι κλασικές γόβες παραμένουν το ιδανικό ταίρι για μια στενή φούστα. Τα παπούτσια με μπαρέτα αποτελούν και αυτά επιλογή, φτάνει το λουράκι τους να είναι σε σημείο που κολακεύει το πόδι.
- Τις πιο κρύες μέρες, φτιάξε ένα 70s chic σύνολο από μία pencil skirt, στενό πουλόβερ και ψηλοτάκουνες μπότες μέχρι το γόνατο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ