Follow us

Η καθημερινότητα της fashion blogger Miss Chic με το Lenovo S860 #RestlessEnergy

Η Miss Chic δοκιμάζει τις αντοχές του νέου super gadget

Miss Chic Lenovo


Η Miss Chic δοκιμάζει τις αντοχές του νέου super gadget


Χάρη στη δουλειά μου, η καθημερινότητά μου είναι πάντα ενδιαφέρουσα και ποτέ βαρετή. Κάθε πρωί προσπαθώ να ξυπνήσω πριν τους υπόλοιπους. Τελευταία βλέπεις, έχω αρχίσει να εκτιμώ ιδιαίτερα τα λίγα λεπτά ησυχίας το πρωί!

Στη συνέχεια, ξυπνάω τον μικρό και ετοιμαζόμαστε για το σχολείο. Μπάνιο check, ντύσιμο check, τσάντα check! Μέχρι να επιστρέψει, εγώ πρέπει να τελειώσω με τις επαγγελματικές συναντήσεις μου, να μαγειρέψω, να συμμαζέψω, να ετοιμάσω τα posts μου για τη #MissChic και το Life Full of Fashion και να βρω ιδέες για τα μελλοντικά projects.

Όταν βέβαια έχω κάποια φωτογράφηση ή event τα πράγματα είναι πιο ενδιαφέροντα!

Η καθημερινότητα της fashion blogger Miss Chic με το Lenovo S860 #RestlessEnergy
Mία στάση για macaron χωράει πάντα στο πρόγραμμα όσο γεμάτο και αν είναι!

Τα απογεύματα είναι αφιερωμένα στον μικρό μου πράγμα που μεταφράζεται σε πολύ παιχνίδι. Νούμερο 1 προορισμός, οι κούνιες φυσικά!

Η καθημερινότητα της fashion blogger Miss Chic με το Lenovo S860 #RestlessEnergy - εικόνα 2
Little friends: Ο Γιώργος και ο Ορφέας σε μια σπάνια στιγμή ησυχίας!

...και πάντα με το κατάλληλο outfit! #YayForSneakers

Η καθημερινότητα της fashion blogger Miss Chic με το Lenovo S860 #RestlessEnergy - εικόνα 3

Το βράδυ αφού τελειώσω με τα του σπιτιού συνήθως συνεχίζω τη δουλειά από το κρεβάτι από όπου οργανώνω και το πρόγραμμα της επόμενης μέρας. Γενικά προσπαθώ πάντα να γεμίζω κάθε λεπτό του κενού χρόνου μου ώστε να τα προλαβαίνω όλα και η αλήθεια είναι ότι το Lenovo S860 μου έδωσε μια ελευθερία που δεν είχα με άλλο κινητό.

Όντας όλη μέρα στο τρέξιμο και ειδικά τις μέρες που είχα πολλά εξωτερικά ραντεβού, πάντα είχα το άγχος ότι θα τελειώσει η μπαταρία μου και άρα προσπαθούσα να χρησιμοποιώ το τηλέφωνό μου όσο το δυνατόν λιγότερο. Αντίθετα τώρα εκμεταλλεύομαι κάθε λεπτό (π.χ απαντώ τα e-mails μου όταν περιμένω στην ουρά στις δημόσιες υπηρεσίες / super market / πλυντήριο αυτοκινήτου κλπ) και κάνω τα τηλεφωνήματά μου με άνεση ανάμεσα στις συναντήσεις μου ώστε να μην μου «μένουν» για το απόγευμα και μου στερούν χρόνο από την οικογένειά μου.

Επίσης, μιας και με το S860 δεν ανησυχώ για το θέμα της μπαταρίας (σου θυμίζω ότι αντέχει έως και 3 μέρες χωρίς φόρτιση!) κρατάω πλέον όλες τις σημειώσεις μου (από τις ιδέες μέχρι τη λίστα για τα ψώνια της εβδομάδας) στο κινητό και μπορώ να τις χρησιμοποιήσω ανα πάσα στιγμή!

Η καθημερινότητα της fashion blogger Miss Chic με το Lenovo S860 #RestlessEnergy - εικόνα 4

Ως fashion blogger βέβαια ανακάλυψα και άλλα καλά! Η κάμερα του S860 είναι πολύ καλή και έτσι δεν χρειάζεται να έχω πάντα μαζί τη DSLR μηχανή μου που είναι αρκετά ογκώδης ενώ χάρη στη μεγάλη οθόνη μπορώ ακόμα και να ετοιμάσω τα posts μου από όπου και αν βρίσκομαι! Αν η δουλειά σου απαιτεί αρκετή ώρα μπροστά σε υπολογιστή ή αν συνεχώς πρέπει να απαντάς e-mail θα λατρέψεις το S860, στο εγγυώμαι!

Αυτά για σήμερα!
Θα τα πούμε πάλι αύριο πάντα παρέα με το Lenovo S860 και #RestlessEnergy!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ