Follow us

Tommy Hillfiger SS15: Αποκλειστικές φωτογραφίες από το fashion show στη Νέα Υόρκη

Παρακολουθούμε την προετοιμασία backstage, τους celebrities στην front row και ένα φαντασμαγορικό fashion show πάνω στην πασαρέλα!

Tommy Hillfiger SS15: τα backstage και η όλη η προετοιμασία

Παρακολουθούμε την προετοιμασία backstage, τους celebrities στην frontrow και ένα φαντασμαγορικό fashion show πάνω στην πασαρέλα!


Τις τελευταίες ημέρες η καρδιά της μόδας χτυπάει στη Νέα Υόρκη και η Miss Bloom είναι μία από τους εκλεκτούς που την επισκέφτηκαν. Η ανοιξιάτικη συλλογή του Tommy Hilfiger παρουσιάστηκε χτες στο Park Avenue Armory και εμείς ακολουθήσαμε την ομάδα του διάσημου Αμερικάνου σχεδιαστή στα παρασκήνια, στο catwalk αλλά και στις αφίξεις των celebrity καλεσμένων του.

Με μούσα του το κορίτσι που λατρεύει τα μουσικά φεστιβάλ o Tommy Hilfiger διοχετεύει την πολύχρονη αγάπη του για το rock-and-roll στη συλλογή Spring 2015. Από τέλη του '60 έως τις αρχές του '70, το rock and roll, η λάμψη και η εκρηκτική ενέργεια της εποχής επηρρεάζουν με δημιουργικό τρόπο στη συλλογή της επόμενης σεζόν που αποτυπώνει το ελεύθερο πνεύμα των σημερινών γυναικών.

Η συλλογή περιλαμβάνει τη χαρακτηριστική χρωματική παλέτα της Tommy, προσθέτοντας ένα τολμηρό μείγμα από βαθιές αποχρώσεις με μεταλλικές πινελιές. Μπλουζάκια συναυλιών με διακοσμητικές λεπτομέρειες, εκλεκτικά vintage κουμπιά και σακάκια συγκροτημάτων με μπροκάρ σχέδια, peacoat παλτό και καμπάνα παντελόνια, θυμίζουν νοσταλγικά την King's Road.

Σε όλη τη συλλογή, παρουσιάζονται tailored στρατιωτικά κομμάτια της δεκαετίας του '60 ενώ τα γνωστά κλασικά κομμάτια της Tommy αποκτούν ένα ροκ twist. Μια δόση αστερισμών τονίζει τη συλλογή μέσω των φουστών σουέτ και των φορεμάτων σε κλασική γραμμή Α, αντανακλώντας τα hand-painted τατουάζ αστεριών στο σώμα των μοντέλων. Οι διαχρονικές σιλουέτες και η ραπτική ακρίβεια της Tommy εμποτίζονται με μια αίσθηση δυναμικότητας που χαρακτηρίζει το rock-and-roll - πρόκειται για το σημείο τομής των δύο αυτών στοιχείων για τα οποία ο Tommy πάντα ένιωθε πάθος και ενθουσιασμό και τα οποία αποτελούν τη μεγαλύτερη πηγή έμπνευσής του.

Στο front row του catwalk φωτογραφήθηκαν μεταξύ άλλων η Anna Wintour, Alexa Chung, Chiara Ferragni και η Gala Gonzalez ενώ τις λαμπερές δημιουργίες του οίκου ανέδειξαν με το βάδισμά τους μερικά από τα πιο περιζήτητα μοντέλα του σήμερα όπως η Kendall Jenner και η Georgia May Jagger κόρη του Mick Jagger front man των Rolling Stones. Η Ella Richards, εγγονή του κιθαρίστα των Rolling Stones Keith Richards, ήταν επίσης μέλος του cast της Συλλογής Spring 2015 ενώ οι Alexandra Richards, Amber Le Bon, Tali Lennox, και Tennessee Thomas, κόρες εμβληματικών rock star, κάθισαν στην πρώτη σειρά του runway show, αποτίοντας έτσι φόρο τιμής στην διαχρονική rock σκηνή. Κατά τη διάρκεια του show ο Tara Ferry, γιος του τραγουδιστή και δημιουργού BrianFerry, έπαιξε drums κατά τη διάρκεια του show.

Δες εδώ φωτογραφίες από τα backstage, το front row και τα outfits της νέας συλλογής:


[gallery ids="85762,85763,85764,85765,85766,85767,85768,85769,85770,85771,85772,85773,85774,85775,85776,85784,85785"]

Ο Tommy φωτογραφίζεται με τα μοντέλα του πριν την έναρξη του fashion show. Ανάμεσά τους βρίσκεται και η Kendall Jenner.

To φαντασμαγορικό σκηνικό του catwalk πριν την έναρξη.

Οι τελευταίες προσθήκες στο μακιγιάζ των μοντέλων είναι τα αστέρια σε μορφή προσωρινού τατουάζ στο πρόσωπο.

Η Alexa Chung πριν την έναρξη του show.

H Anna Wintour ήταν από τους πρώτους που πήραν τη θέση τους στο front row.

Ένα close up στα παπούτσια πριν εκείνα παρουσιαστούν στο catwalk.

Οι fashion bloggers Rumi Neely, Aimee Song, Chiara Ferragni και Gala Gonzalez.

H Georgia May Jagger άνοιξε το fashion show.

Αέρινα φορέματα με χοντρά πλεκτά μπλέκονται στα outfits της συλλογής.

Η Kendall Jenner με ροκ στυλ

O Tommy Hilfiger προτείνει ριγέ πόντσο πάνω από καυτά σορτς.

Παγιέτες, μεταλλικό εφέ και old school tatoos στα party dresses της νέας συλλογής.

Ένα από τα αγαπημένα μας looks της νέας συλλογής, σέξι, ροκ και λαμπερό.

Μάξι αέρινα φορέματα και μοτίβα με αστέρια χαρακτηρίζουν τη νέα συλλογή, εδώ φορεμένα από την Kendall Jenner.

To θεαματικό φινάλε του fashion show.

Η Ella Richards περπάτησε επίσης στο catwalk.

Στο front row βρέθηκαν επίσης οι Alexandra Richards, Amber Le Bon, Tali Lennox και Tennessee Thomas, κόρες εμβληματικών rock star.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ