Follow us

Love Bazaar από την Louis Vuitton Hellas!

Στις 18 Μαρτίου το ξεχωριστό love bazaar για την προσφορά στήριξης στους συνανθρώπους μας!

bazaaw2302

Την Κυριακή 18 Μαρτίου οι εργαζόμενοι και η διοίκηση της Louis Vuitton Hellas θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με φίλους, γνωστούς και οποιονδήποτε νιώθει την ανάγκη, για να ενισχύσουν την προσπάθεια της Μονάδας Ανακουφιστικής Φροντίδας «Γαλιλαία», στα Μεσόγεια Αττικής.

Το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία θα προσφέρει την αίθουσα Royal room για τη φιλοξενία ενός ξεχωριστού Bazaar, το οποίο θα δώσει την ευκαιρία σε όλους να εκφράσουν την αγάπη και την αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους μας σ’ αυτές τις εξαιρετικά δύσκολες εποχές που βιώνει η χώρα προσφέροντας ελάχιστα χρήματα, αλλά περίσσευμα αγάπης.

Η Μονάδα Ανακουφιστικής Φροντίδας είναι ένα Μη Κερδοσκοπικό Ίδρυμα, στόχος του οποίου είναι να προλαβαίνει και να ανακουφίζει τα συμπτώματα – ψυχικά και σωματικά – που προκαλεί μια νόσος που απειλεί τη ζωή. Το πρόγραμμα αυτό παρέχεται συμπληρωματικά με την θεραπεία που ακολουθεί ο ασθενής, με σκοπό να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής του.

Η προσφορά στήριξης, ανακούφισης και ελπίδας γίνεται εντελώς δωρεάν (κατ’ οίκον ή στη μονάδα ημερήσιας φροντίδας και απασχόλησης), από εθελοντές γιατρούς, νοσηλευτές και απλούς πολίτες και η οικονομική στήριξή της βασίζεται αποκλειστικά σε χορηγίες και δωρεές πολιτών ή εταιρειών.

Οι εργαζόμενοι στην Louis Vuitton Hellas συγκέντρωσαν προσωπικά αντικείμενα (είδη σπιτιού, κοσμήματα και αξεσουάρ, παιχνίδια, βιβλία, αλλά και κέϊκ, μαρμελάδες κ.α.) που θα προσφερθούν έναντι απολύτως συμβολικών τιμών, στη διάρκεια μιας ημέρας από τις 10.00 μέχρι τις 19.00, σε ένα περιβάλλον ευχάριστο για τους μεγάλους και διασκεδαστικό για τους μικρούς.

Στο Love Bazaar δεν θα διατίθενται είδη της Louis Vuitton.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ