Follow us

Η πρώτη συλλογή ανδρικών ρολογιών από την Swarovski

Θα παρουσιαστεί στην έκθεση Baselworld το Μάρτιο του 2012.

swarovski0803

Μετά την κυκλοφορία της πρώτης συλλογής ανδρικών κοσμημάτων και αξεσουάρ το 2010, η Swarovski θα κυκλοφορήσει μια συλλογή ρολογιών αποκλειστικά για άνδρες.

Η Swarovski, η οποία εδώ και 117 χρόνια κατέχει κορυφαία θέση στον τομέα κατασκευής κρυστάλλων κοπής ακριβείας, θα παρουσιάσει τη συλλογή στην έκθεση Baselworld το Μάρτιο του 2012. Στη συλλογή περιλαμβάνονται τα ρολόγια «Octea Abyssal Silver» και «Piazza Grande», στα οποία συνδυάζονται άψογα η δημιουργικότητα, η τελειότητα και η καινοτομία της Swarovski με την τεχνογνωσία της ελβετικής ωρολογοποιίας.

Η πρώτη συλλογή ανδρικών ρολογιών από την Swarovski

Η πρώτη συλλογή ανδρικών ρολογιών από την Swarovski - εικόνα 2Η πρώτη συλλογή ανδρικών ρολογιών από την Swarovski - εικόνα 3Το μοντέλο «Octea Abyssal Silver» διατίθεται σε πορτοκαλί ή μαύρο και ξεχωρίζει χάρη στο σπορ design και την έμφαση στην απόδοση. Αυτό το υπερμοντέρνο ρολόι διαθέτει άριστης ποιότητας ελβετικό μηχανισμό με αυτόματο κούρδισμα και αποτελεί το ιδανικό αξεσουάρ για άντρες. Η πολυεδρική στεφάνη, που είναι κατασκευασμένη από ενιαίο κομμάτι μαύρου κεραμικού αναδεικνύει την τεχνολογία αιχμής που χρησιμοποιήθηκε, ενώ η ημιαμφίδρομη στεφάνη, με τους χαραγμένους συμμετρικά μεγάλους αραβικούς αριθμούς, τραβά αμέσως τα βλέμματα. Το ιδιαίτερα ανθεκτικό στις χαρακιές κρύσταλλο ζαφειριού με αντιανακλαστική επεξεργασία προστατεύει όλες τις λεπτομέρειες του ρολογιού, το οποίο είναι σχεδιασμένο με γνώμονα την άνεση σε κάθε κίνηση και την ανθεκτικότητα.

Το ρολόι «Piazza Grande», που διατίθεται είτε αυτόματο ή με μηχανισμό quartz, ενσωματώνει αστικά μοτίβα με επιρροές από τη σύγχρονη αρχιτεκτονική και απευθύνεται στους άνδρες που αναζητούν τη μοντέρνα, εκλεπτυσμένη και συνάμα αρρενωπή κομψότητα. Αυτό το ιδιαίτερο ρολόι, συνδυάζει παράλληλα την ακρίβεια και την ποιότητα της ελβετικής ωρολογοποιίας, ενώ η προσοχή στη λεπτομέρεια που χαρακτηρίζει αυτήν τη δημιουργία είναι εμφανής στο καπάκι της κάσας στο λογότυπο με τον Κύκνο. Για μια πιο σπορ, καθημερινή εμφάνιση, υπάρχει και μπρασελέ από ματ και γυαλιστερό ανοξείδωτο ατσάλι.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ