Follow us

Ο Karl Lagerfeld αποκαλύπτει τις λεπτομέρειες της καθημερινότητάς του

Άλλο σπίτι για το φαγητό και άλλο για τον ύπνο!

lagerfeld5
Άλλο σπίτι για το φαγητό και άλλο για τον ύπνο!

Όλοι όσοι αγαπάμε τον Karl Lagerfeld έχουμε αναρωτηθεί πολλάκις πως καταφέρνει να κάνει τόσα πράγματα ταυτόχρονα και πολλές φορές ευχόμασταν να περιγράψει δημοσια μια μέρα από τη ζωή του για να καταλάβουμε περισσότερα για εκείνον. Και να λοιπόν που η επιθυμία μας πραγματοποιήθηκε. Ο Kaiser αποκαλυψε στο Harper's Bazaar την τρελή καθημερινή ρουτίνα του!

Να μερικά παραδείγματα από όσα είπε:

- Κοιμάμαι κάθε μέρα απαραιτήτως 7 ώρες. Αν κοιμηθώ στις 12 θα ξυπνήσω στις 7. Αν κοιμηθώ στις 2 θα ξυπνήσω στις 9

- Δεν μου αρέσουν τα ζεστά ροφήματα, πολύ παράξενο. Πίνω Diet Coke από την ώρα που ξυπνάω μέχρι την ώρα που κοιμάμαι. Μπορεί να ξυπνήσω και στη μέση της νύχτας και να πιω και πάλι ξανακοιμάμαι.

- Τα μαλλιά μου δεν είναι φυσικά λευκά. Είναι γκρίζα και δεν μου αρέσει το χρώμα. Γι αυτό τα κάνω τελείως λευκάμε το στεγνό σαμπουάν της Klorane.

- Βασικά έχω 2 σπίτια. Αυτό εδώ είναι για τον ύπνο και τον σκετσάρισμα. Το άλλο είναι 2.5 μέτρα πιο μακριά που είναι για το φαγητό και για να βλέπω κόσμο, είναι εκεί που είναι και ο μάγειράς μου και όλα αυτά.

- Προτιμώ να κάνω όλη μου τη δουλειά το πρωί ή το απόγευμα και το σαββατοκύριακο και στέλνω τα πάντα με το iPhone.

- Tελευταία παίζω πολύ με τη γάτα μου την Choupette. Η γάτα μένει πάντα στο σπίτι και όταν εγώ λείπω την φροντίζει η καμαριέρα. H γάτα είναι ένα πολύ ραφινάτο αντικείμενιο. Δεν βγαίνει στο δρόμο και δεν πάει σε άλλα μέρη. Είναι μια κακομαθημένη πριγκίπισσα.


Διάβασε ακόμα:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ