Follow us

Η συνάντηση του αρχαίου ελαιώνα με τον οίκο Hermes

Στην Αίγινα έγινε η φωτογράφηση για τη διαφημιστική του καμπάνια

hermes2103

Ο γαλλικός οίκος μόδας Hermes με τις νέες του δημιουργίες στις αποσκευές επέλεξε τον αρχαίο ελαιώνα Αίγινας για να ξεκινήσει ένα ταξίδι στην αιωνιότητα που συμβολίζουν τα υπεραιωνόβια ελαιόδεντρά του.

Η επιλογή αυτού του τόπου για την νέα διαφημιστική καμπάνια του οίκου ασφαλώς δεν ήταν τυχαία. Η - με ελληνικές ρίζες - οικογένεια Dumas, που κατέχει και το μεγαλύτερο ποσοστό του οίκου, αγαπάει πολύ την Αίγινα, αλλά και ο χώρος από μόνος του αποπνέει μια απαράμιλλη ιερότητα, εφάμιλλη του κύρους του οίκου Hermes.

Η συνάντηση του αρχαίου ελαιώνα με τον οίκο Hermes

Οι τεράστιες ελιές που υπάρχουν εδώ και τέσσερις τουλάχιστον εκατονταετίες στη φύση σε συνδυασμό με το διάχυτο φως του ήλιου, αποτέλεσαν το καταλληλότερο φόντο για τη φωτογράφηση. Η παραγωγή ολοκληρώθηκε τον Οκτώβριο του 2011 από τον γάλλο φωτογράφο Nathaniel Goldberg, ο οποίος είναι γνωστός για την συνεργασία του με μερικούς από τους μεγαλύτερους οίκους μόδας όπως DKNY, Gucci, Calvin Klein, Paco Rabanne και Banana Republic. Η παραγωγή, αντάξια του ονόματος του οίκου Hermes, περιελάμβανε μοντέλα, μακιγιέρ, στυλίστες, βοηθούς, catering εντός του χώρου της φωτογράφισης, καθώς και ασφάλεια για περιφρούρηση του χώρου από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Η συνάντηση του αρχαίου ελαιώνα με τον οίκο Hermes - εικόνα 2

Ρούχα ανδρικά και γυναικεία, κοσμήματα, έπιπλα αλλά και τα διάσημα φουλάρια Hermes, σχεδιασμένα από την Ελληνίδα Ιουλία Αμπατιέ και εμπνευσμένα από κρητικές τοιχογραφίες, θα παρουσιαστούν προσεχώς στα μεγαλύτερα έντυπα του κόσμου.

Η συνάντηση του αρχαίου ελαιώνα με τον οίκο Hermes - εικόνα 3

Τα διευθυντικά στελέχη του οίκου πάντως έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την παροχή υπηρεσιών του νησιού και εκδήλωσαν την επιθυμία να επαναλάβουν το εγχείρημα για την επόμενη καμπάνια.

Φωτογραφίες: www.saronicmagazine.com

Διάβασε επίσης:

Επιτέλους! Video με τη συλλογή του Tom Ford
Δες την καμπάνια της Chanel με πρωταγωνίστρια την Alice Dellal
Karl Lagerfeld: Στον αέρα το επίσημο, νέο online shop του!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ