Follow us

Stars in Dior: Η νέα έκθεση του οίκου

Τα φορέματα του οίκου και οι stars που τα έκαναν διάσημα

kunis_dior


Τα φορέματα του οίκου και οι stars που τα έκαναν διάσημα


Αν υπάρχει ένας οίκος που έχει συνδέσει τη φήμη του άρρηκτα με τον κινηματογράφο αυτός είναι ο Dior αφού τα φορέματά του έχουν φορεθεί από τις διασημότερες και πιο σπουδαίες ηθοποιούς (βλ. Marlene Dietrich, Olivia de Havilland, Elizabeth Taylor, Penelope Cruz, Marion Cotillard). Γι αυτό και οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να ετοιμάσουν ένα βιβλίο σχετικά με όλες τις σπουδαίες προσωπικότητες του κινηματιγράφου που έχουν εμφανιστεί με Dior και να συνοδεύσουν την κυκλοφορία του με την αντίστοιχη έκθεση. Έτσι λοιπόν από τις 12 Μαΐου έως και τις 23 Σεπτεμβρίου το μουσείο Dior στην Ακτή της Νορμανδίας (που στεγάζεται στο πατρικό σπίτι του σχεδιαστή) θα φιλοξενήσει την έκθεση "Stars in Dior".

O πρώτος όροφος της έκθεσης είναι αφιερωμένος στις διάσημες προσωπικότητες και στις καθημερινές τους εμφανίσεις με Dior καθώς και στην Marlene Dietrich η οποία εκτός από φανατική του οίκου ήταν και προσωπική φίλη του σχεδιαστή. Μάλιστα, ένας συγκεκριμένος χώρος θα είναι φτιαγμένος έτσι ώστε να μοιάζει με το διαμέρισμα της ηθοποιού όπου ο καθένας θα μπορεί να δει και 10 από τα αγαπημένα της Dior σύνολα συμπεριλαμβανομένου ενός φορέματος που εκτίθεται για πρώτη φορά. Ο δεύτερος όροφος από την άλλη, θα είναι αφιερωμένος καθαρά στο ρόλο του σχεδιαστή ως costume designer και οι παρεβρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τις κινηματογραφικές του δημιουργίες.

Και μπορεί η έκθεση αυτή να έρχεται σε μια περίοδο ανακατατάξεων για τον οίκο αλλά το σίουρο είναι ότι με τόσο μεγάλη ιστορία, ο Dior δεν έχει τίποτα να φοβάται!

(Στην φωτο: Η Mila Kunis είναι το νέο πρόσωπο του οίκου)



Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ