Follow us

Η Swarovski στη διεθνή έκθεση ρολογιών Baselworld

Για 4η συνεχόμενη φορά!

swarovski2


Για 4η συνεχόμενη φορά!

Από τις 8 έως και τις 15 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε στην Βασιλεία της Ελβετίας η μεγαλύτερη διεθνής έκθεση ρολογιών και κοσμημάτων Baselworld όπου παραβρέθηκαν τα σημαντικότερα ονόματα του χώρου. Ανάμεσα τους και η Swarovski η οποία μάλιστα συμμετείχε στην έκθεση για 4η συνεχόμενη φορά και παρουσίασε αποκλειστικά τη νέα συλλογή αντρικών ρολογιών.

Η Swarovski στη διεθνή έκθεση ρολογιών Baselworld

Οι παρεβρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να δουν από κοντά και να γνωρίσουν το νέο, μοντέρνο μοντέλο "Octea Abyssal" αλλά και το "Piazza Grande" το οποίο είναι διαθέσιμο τόσο σε αυτόματο όσο και σε μηχανισμό Quartz ενώ τα βλέμματα τράβηξε και το ειδικά διαμορφωμένο stand Β25 της Swarovski. Ο λόγος; Για τη δημιουργία του τοίχου που συμπεριελάμβανε 40 διαφορετικά animations (και πάνω από 500 κιλά κρυστάλλων για την κατασκευή του εντυπωσιακού πολυελαίου που διακοσμούσε το χώρο) χρησιμοποιήθηκαν περίπου 1600 προσόψεις!

Η Swarovski στη διεθνή έκθεση ρολογιών Baselworld - εικόνα 2

Πρέπει βέβαια να πούμε ότι παράλληλα με την ανδρική συλλογή παρουσιάστηκε και η 4η κατά σειρά συλλογή γυναικείων ρολογιών της εταιρίας που ξεχωρίζει για τη λάμψη της αλλά και για τον συνδυασμό της καινοτομίας και της δημιουργικότητας της Swarovski με την τεχνογνωσία της ελβετικής ορολογοποιίας.

Το καλύτερο όμως σου το αφήσαμε για το τέλος. Όλα τα μοντέλα που παρουσιάστηκαν στην έκθεση της Βασιλείας είναι ήδη διοαθέσιμα από το Μάρτιο σε όλες τις boutique Swarovski.



Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ