Follow us

VOGUE EYEWEAR ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2012

Ανανέωσε το στυλ σου με Vogue eyewear

kate_moss_vogue


Ανανέωσε το στυλ σου με Vogue eyewear!

Η Vogue Eyewear είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μας brands. Από τη δεκαετία του ’70 βλέπεις αφιερώνει τις συλλογές γυαλιών ηλίου και οράσεως που δημιουργεί στις νέες και δυναμικές γυναίκες που αγαπούν τη μόδα και θέλουν να πειραματίζονται με το στυλ τους. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι οι πιο ενημερωμένες fashionistas που παρακολουθούν τις τάσεις και θέλουν να είναι πάντα In fashion επιλέγουν γυαλιά Vogue για να κάνουν το δικό τους statement και φυσικά για να ζήσουν το πνεύμα των καιρών με ζωντάνια και κομψότητα.

VOGUE EYEWEAR ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2012

Άλλο ένα στοιχείο που αγαπάμε στα γυαλιά της Vogue είναι ότι η εταιρία παίζει με τη μόδα του παρελθόντος και την επαναδιαπραγματεύεται με το απαραίτητο χιούμορ και την ακόμα πιο απαραίτητη πρωτοτυπία!

VOGUE EYEWEAR ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2012 - εικόνα 2

Όσο για τη νέα συλλογή Άνοιξη – Καλοκαίρι; Οι σαγηνευτικές γραμμές του παρελθόντος συναντούν το ζωηρό δυναμισμό της σύγχρονης ζωής και το αποτέλεσμα είναι ό,τι πιο θηλυκό και πολυτελές!

VOGUE EYEWEAR ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2012 - εικόνα 3

Στην Καμπάνια της Vogue, πρωταγωνίστρια είναι για ακόμα μια φορά η μοναδική Kate Moss η οποία αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τα σχέδια της σειράς!

VOGUE EYEWEAR ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2012 - εικόνα 4




Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ